Philips Avent Silikon Emzik 6/18 Ay Karanlıkta Parlar 2`li SCF176/62

Philips Avent  Silikon Emzik 6/18 Ay Karanlıkta Parlar 2`li SCF176/62
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Philips Avent  Silikon Emzik 6/18 Ay Karanlıkta Parlar 2`li SCF176/62

Markası : Avent Ürünlerini Gör

16401

8710103498599

55
PİYASA FİYATI 330.00 TL
SATIŞ FİYATI 297 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Avent  Silikon Emzik 6/18 Ay Karanlıkta Parlar 2`li SCF176/62

Avent SCF176/62 Slikon Emzik 6/18 Ay Karanlıkta Parlar 2`li :

Marka Adı: Avent
Ürün Adı: Avent SCF176/62 Silikon Emzik 6/18 Ay Karanlıkta Parlar
Ürün Miktarı: 2 adet
Ürün Özellikleri: 6 aydan itibaren bebeklerin kullanımı için geliştirilmiş bir emziktir. Bebeğin damak yapısıyla uyumlu özelliktedir. Karanlıkta tutma halkası parlar. Böylece geceleri, bebeğinizin emziğini bulmakta zorlanmazsınız. Emzik, simetrik yapıdadır. Kolay kapanan kapağı sayesinde, emziği temiz bir biçimde muhafaza etmenize yardımcı olur. Kaynatılarak, hijyeni sağlanabilir.
Sonuç: 6 ay üstü bebeklerde, fofforlu özelliği sayesinde daha rahat kullanım sağlamaya yardımcıdır.
Kullanım Şekli: Bebeğin anne sütünü almakta zorluk çektiği ya da parmak emdiği durumlarda kullanılabilir. Emziğin bebeğe vermeden, temizliğinden ve sağlamlığından emin olmak gerekir.

Ortodontik, esnek, ve simetrik yapıya sahip olan Philips Avent emzikler,bebeğin dil, damak ve diş gelişimlerine destek olmaya yardım eder.

En önemli özelliği ise tutma halkasının karanlıkta belirgin şekilde parlamasıdır. Bu sayede gece kullandığınızda bebek emziği düşürürse, kolayca görerek bebeğe geri verebilirsiniz ve uykusunun bölünmesine neden olmazsınız.

Kapağı sayesinde de kullanmadığınız zamanlarda da temiz kalmasını sağlamış olursunuz ve kapağı kolay kapanabilir özelliktedir.

Simetrik yapıya sahip olan bu emziklerin her iki tarafı da kullanılabilir ve şekilleri anne memesine benzer. Bebek ters olarak emziği ağzına alsa bile simetrik yapıda olduğundan dil ve damak gelişimini olumsuz etkilemez.

Bebeğin, 6. ayından itibaren kullanıma uygundur ve 2 adet olarak satılan bu emzikler birini yedek olarak kullanmanıza imkan sağlamış olurlar.

Bebeğiniz için emzik seçmek oldukça önemlidir, dikkat edilmesi gerekli bazı konular vardır;

Emziği seçerken çocuğun ağzına ve bebeğin büyüklüğüne uygun olmasına dikkat edilmelidir. Tabanı, geniş olmalı ki bebek yutamasın. Ayrıca burun deliklerini kapatmayacak şekilde olmalı, bebek rahat nefes alabilmeli.

Avent SCF176/62 Slikon Emzik 6/18 Ay Karanlıkta Parlar 2`li :

Emzikler silikon veya kauçuk olurlar. Silikon emzikler, şeffaf yapıda olur ve kolay temizlenebilir özelliktedirler, deforme olmaları zordur. Silikon emzikler, pürüzsüz ve yumuşaktırlar.

Ayrıca ısıya dayanıklı olduğu için hijyen sağlanması kolay olur,kaynatılabilirler. Koku ve tadı yoktur. Silikon dişe fazla dayanıklı değildir,tahriş olduğunda hemen yenilenmesi gerekmektedir.

Emzik, Sağlığa zararlı kimyasal madde BPA içermemektedir.

Bisphenol A (BPA) polikarbon, şekil verilen bazı maddeleri sertleştirme amaçlı kullanılan, kimyasal bir maddedir.

Özellikle bebekler, anne sütünü az alıyor ya da alamıyorsa, uyumakta zorluk çekiyor, sürekli battaniyesini ya da elini emmeye çabalıyorsa, huzursuzca ağlıyorsa emzik verilmesi tercih edilebilir.

Emziğin bebeğe verilmeden önce her seferinde sağlamlığının kontrol edilmesi önemlidir.

Bebeğinizin doğumundan başlayarak farklı ihtiyaçlarınız için değişik çözümler sunmaya yardımcı ürünleri ile Avent, 30 yıla yakın bir süredir anne ve babaların yanında olmuştur.

Ürünlerini tasarlarken doğadan esinlenen Avent, zorlu ve keyifli ebeveynlik yolculuğunuzda sizin işinizi ve hayatınızı kolaylaştırmaya yardım etmek için çalışıyor.

Avent SCF176/62 Slikon Emzik 6/18 Ay Karanlıkta Parlar 2`li, Turuncu Kasa’da satılan ve ucuz fiyata sahip olan emziklerdir.

Yorumlar
C** y**
02.03.2022
Memnun kaldım.

kızımı avent emzikle buyuttum simdi sira oglumda kullanio memnun kaldigim ürün.

S** U**
02.03.2022
çok beğendik

2 tane olması büyük kolaylık biz çok beğendik.

E** S**
25.02.2022
memnun kaldım

Oğlum için aldım başta çok büyük gelecek diye endişelendim ama şimdi çok rahat alıştı

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Philips Avent Silikon Emzik 6/18 Ay Karanlıkta Parlar 2`li SCF176/62

297TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim