Physicians Formula Argan Wear 2 in 1 Makyaj Bazı 30ml

Physicians Formula Argan Wear 2 in 1 Makyaj Bazı 30ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Argan Wear 2 in 1 Makyaj Bazı 30ml

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

42083

044386066687

5/1
131.19 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Argan Wear 2 in 1 Makyaj Bazı

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri: 

-Physicians Formula Argan Wear 2 in 1 Makyaj Bazı, içeriğinde bulunan Argan Yağı & Hindistan Cevizi Suyu ile cilt yüzeyinin nemlendirilmesine ve cildin canlı bir görünüme kavuşmasına yardım eden makyaj bazıdır.

-Ultra yoğun baz yapısı, cilt tarafından çok hızlı şekilde emilmesine çalışır ve makyajınızı kusursuzca uygulayabilmeniz için zemin hazırlar.

-İçeriğinde bulunan Argan Yağı & Hindistan Cevizi Suyu cilt yüzeyini nemlendirmeye ve canlandırmaya destek olur.

-İpeksi ve yumuşak formülü sayesinde cildinizle ilk temasıyla birlikte, cildinizden güzel bir tuval yaratır ve böylece makyajınızı kusursuz bir biçimde uygulamanıza yardım eder.

-Physicians Formula Argan Wear 2 in 1 Makyaj Bazı, cildinize en iyi uyumu sağlaması için hipoalerjenik olarak formüle edilmiştir ve hassas ciltlerin rahatlıkla kullanabilmesi için içeriği özenle hazırlanmıştır.

-İçeriğinde paraben gibi zararlı maddeler bulunmamaktadır ve içeriğinde glüten bulunmamaktadır.

-Dermatolojik olarak test edilmiştir ve komedojenik değildir. Yani hassas cildiniz için gözenekleri tıkamayan bir özelliğe sahiptir.

-Physicians Formula Argan Wear 2 in 1 Makyaj Bazı’nın içeriğinde Argan Yağı ve Hindistan Cevizi Suyu bulunmaktadır.

-Sıvı altın olarakta bilinen Argan Yağı, zengin bir içeriğe sahiptir. Cildi derinlemesine nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardım eder. Bu sayede cilde kurama karşıtı etkisiyle destek olur. Cildin beslenmesine ve yenilenmesine katkıda bulunur. Ciltteki yağ oranının dengelenmesine yardım eder.

-Hindistan Cevizi Suyu, zengin içeriğiyle cildin yenilenmesine ve canlanmasına destek olur. Cildin ışıl ışıl ve doğal yapısına kavuşmasına yardım eder.

-Physicians Formula Argan Wear 2 in 1 Makyaj Bazı, cildin nemlenmesine yardım eden ve aynı zamanda makyaj bazı olarak da kullanılabilen bir cilt ürünüdür.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur. İhtiyacınıza göre belli aralıklarla kullanılabilirsiniz.

Kullanım Şekli:

-Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.

-Makyaj uygulamasından önce gözlerinizi kapatınız ve yüzünüze püskürtünüz veya günde iki kez nemlendirmeye yardım etmesi için püskürtünüz.

-Taze bir görünüm elde etmek için makyaj sonrası kullanınız. Yüz, vücut, saç, dekolte ve tırnaklarda kullanılabilirsiniz.

 

Physicians Formula markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Argan Wear 2 in 1 Makyaj Bazı 30ml

131.19TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim