Physicians Formula Bronze Booster Glow Boosting BB Cream SPF 20 - Light to Medium

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30143

044386062191

5/1
96.61 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Bronze Booster Glow Boosting BB Cream SPF 20 - Light to Medium

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Bronze Booster Glow Boosting BB Cream SPF 20 - Light to Medium

Ürün Miktarı: 35 ml

Ürün Özellikleri: Cilde anında bronzluk etkisi sağlayabilir. Açık ve orta ten rengine sahip kişilerin kullanımı için idealdir. Cilde doğal bir ışıltı ve nemlenme sağlar. Spf 20 özelliği ile, cildi güneş ışınlarına karşı korumaya çalışır. C ve E vitaminleri içerir; paraben, parfüm ve gluten içermez. Cilt kusurlarını kapatmada yardımcıdır.

Sonuç: Cilde bronz bir görünüm sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Kullanmaya başlamadan önce ürünü çalkalayın. Parmak uçlarınızla yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Makyaj bazı olarak kullanabileceğiniz gibi tek başına da kullanabilirsiniz.

İçerik: Active Ingredients: Titanium Dioxide 3.84%, Zinc Oxide 1.96% Inactive Ingredients: Water, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Butylene Glycol, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Cetearyl Alcohol, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, PEG-10 Dimethicone, Sodium Chloride, Glycerin, Calcium Aluminum Borosilicate, Butyroyl Pentapeptide-24, Inositol, Mucuna Pruriens Seed Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 60, Caprylyl Glycol, Castor Oil Phosphate, Citric Acid, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Stearate SE, Hexylene Glycol, Laureth-12, Maltodextrin, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Phenoxyethanol, Polysilicone-11, Propylene Carbonate, Triethoxycaprylylsilane, Xanthan Gum.

Güneşlenmek ve bronzlaşmak, birçok kişinin hoşuna gider. Bronz bir cilde sahip olmak için, saatler boyunca güneş altında kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Saatlerce güneş altında kalmak, cildinize çeşitli zararlar verebilir. Cilt lekelenmeleri, yaşlılık belirtileri, kızarıklıklar, tahrişler, güneşin neden olabileceği zararlar arasındadır.

Physicians Formula Bronze Booster Glow Boosting BB Cream SPF 20 - Light to Medium, cilde bronz bir görünüm sunmaya yardımcı olur. Açık ve orta ten rengine sahip kişilerin kullanımı için idealdir.

Cilde anında bronzluk etkisi sağlarken, nemlendirme de sunar. Spf 20 özelliği ile ildi güneş ışınlarına karşı korumaya çalışır.

Paraben, parfüm, gluten ve yağ içermez. Cilt gözeneklerinin tıkanmasına neden olmaz. Cilde kusursuz, ışıltılı bir görünüm sunmaya çalışır. Cilt tarafından kolayca emilir ve rahatsızlık hissi vermez. Cilt kusurlarınıkapatmada size yardımcı olur.

Physicians Formula markasında;

Physicians Formula Super BB Krem Spf30,

Physicians Formula Super BB Pudra Spf30,

Physicians Formula Super BB Concealar Spf30 gibi ürünler de bulunmaktadır.

Physicians Formula Bronze Booster Glow Boosting BB Cream SPF 20 - Light to Medium, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Bronze Booster Glow Boosting BB Cream SPF 20 - Light to Medium

Bu kategorinin en çok bakılanları

96.61TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim