Physicians Formula Makyaj Seti

Physicians Formula Makyaj Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Makyaj Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3008

5/1
235.93 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇİNDE GÖNDERİLECEKTİR!

Physicians Formula Makyaj Seti

Kadınlara özel olarak hazırlanmış Physcians Formula Makyaj Setinde;

Physicians Formula Plump Potion 3X Effect Pink Rose Potion/ Physicians Formula Organic Wear Jumbo Maskara(Black)/  Physicians Formula Shimmer Strips Eye Shadow-9 Renk Göz Far/ Physicians Formula Nude Wear Beautiful Bare Skin Effect Natural ürünleri bulunur.

* Physicians Formula Plump Potion 3X Effect Pink Rose Potion 3 gr:

Pembe tonlarındaki rengi ile dudaklara ışıltı, renk ve dolgun bir görünüm sunmayı amaçlar. Dudakları ilgi çekici hale getirmeye çalışırken, aynı zamanda da nemlenme sunar. Dudakların çekici görünmesi kadınlar için önemlidir. Physicians Formula Plump Potion 3X Effect Pink Rose Potion, dudaklara pürüzsüz bir görünüm sunmaya yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Dilediğiniz zaman, fırça yardımıyla ürünü dudaklarınıza uygulayabilirsiniz.

* Physicians Formula Organic Wear Jumbo Maskara(Black):

Kirpikleri dolgunlaştırmaya, hacim kazandırmaya ve belirgin hale getirmeye çalışır. Siyah rengi ile kirpiklere çarpıcı bir görünüm sunar. Etkileyici bakışlara sahip olmanızda etkilidir. Paraben, boya ve sentetik koku içermez. Cilt yapısı ile uyumlu özelliktedir, doğal içeriklerle formüle edilmiştir. Kalıcılığını uzun süre korumaya çalışır. Gözden çıkması da oldukça kolaydır.

Kullanım Şekli: Kirpik diplerinden uçlarına doğru uygulanır, ihtiyaç duyulması halinde ikinci kat uygulama da yapılabilir.

*  Physicians Formula Shimmer Strips Eye Shadow-9 Renk Göz Far:

Yeşil, ela göz renkleri için tasarlanmıştır. Ancak diğer göz renklerinde de hoş bir duruş sağlar. Birbiriyle uyumlu 9 farklı renk tonundan oluşur. Gri tonlarındaki renklerle dumanlı bir göz makyajı yapılabilir. Parfüm ve paraben içermez, ıslak ya da kuru olarak kullanılabilir. Islak kullanımda daha etkili bir görünüm ve uzun süreli bir kalıcılık sağlar.

Kullanım Şekli: Göz kapaklarınıza, alt ve üst kirpik diplerinize uygulayabilirsiniz. İsterseniz tek renk uygulayabilir, isterseniz de renkleri karıştırarak uygulama yapabilirsiniz.

* Physicians Formula Nude Wear Beautiful Bare Skin Effect Natural 5 gr:

Yanaklara ışıltılı bir pembelik sağlamaya çalışır. İçindeki renk geçişleri bulunan tonları ile, farklı cilt rengine sahip kişilerin kullanımı için idealdir. Parfüm ve paraben içermeyen ürün, cilt yapısı ile uyumludur. Kutusu aynalıdır ve uygulama fırçası da bulunmaktadır. Cildin daha pürüzsüz ve daha ışıltılı görünmesinde etkilidir.

Kullanım Şekli: Elmacık kemiklerine uygulama yapabilirsiniz. Allık kullanımı ile, yüzünüzün istediğiniz bölgesini ön plana çıkarabilirsiniz.

Physicians Formula Makyaj Setini, sevdiklerinize hediye edebilir ve güzelliğinin keyfini sürmesini sağlayabilirsiniz.

Physicians Formula Makyaj Seti, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Makyaj Seti

235.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim