Physicians Formula Makyaj Ürünleri Seti

Physicians Formula Makyaj Ürünleri Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Makyaj Ürünleri Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3021

5/1
235.93 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇİNDE GÖNDERİLECEKTİR!

Physicians Formula Makyaj Ürünleri Seti

Physicians Formula ürünlerinden oluşan sette;

Physicians Formula Plump Potion 3X Effect Nude Potion/ Physicians Formula Shimmer Strips Far & Allık & Pudra 7.5 gr Natural Nude/ Phiysicians Formula Shimmer Strips Gel Crem Liner - brown eyes/ Physicians Formula Organic Wear Lash Boosting Mascara bulunur.

 

* Physicians Formula Plump Potion 3X Effect Nude Potion:

Ten rengine yakın, çok açık kahve rengindeki dudak parlatıcısı, dudaklara ışıltı ve parlaklık sağlamaya yardımcı olur. Dudaklara dolgunlaşma ve çekici bir görünüm sunmayı amaçlar. Dudaklara nemlenme ve yumuşaklık etkisi sağlayabilir.

Kullanım Şekli: fırça yardımıyla dudaklara uygulanır. İstediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz.

 

* Physicians Formula Shimmer Strips Far & Allık & Pudra 7,5 gr Natural Nude:

On iki farklı renk içeren ürün, göz kapaklarına far olarak, tüm cilde pudra olarak, ya da sadece yanaklara allık olarak kullanılabilir. Parfüm ve paraben içermeyen formülü ile cilt yapısıyla uyumludur. Şık tasarımlı ambalajı ile beğenerek kullanacağınız bir üründür. Işıltılı özelliği ile göz alıcı makyaj uygulamaları yapabilirsiniz.

Kullanım Şekli: Fırça yardımıyla isterseniz göz kapaklarınıza, isterseniz yanaklarınıza, isterseniz de tüm yüzünüze uygulama yapabilirsiniz.

 

* Phiysicians Formula Shimmer Strips Gel Crem Liner - brown eyes:

Kahverengi gözlerle uyumlu olabilecek renklerden oluşan jel formunda eyeliner’dir. Yumuşak formu ile göz çevresinde ve göz üstünde kolay bir uygulama sağlar. uzun süre kalıcılığını korur.  Parfüm ve paraben içermez, hassas gözlerde de kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli: Fırçası ile göz kapağınıza, alt ve üst kirpik diplerinize ince veya kalın istediğiniz şekilde uygulama yapabilirsiniz.

 

* Physicians Formula Organic Wear Lash Boosting Mascara:

Kirpiklere dolgun, hacimli ve belirgin bir görünüm sunmaya yardımcı olur. Kirpikleri uzun, kalın ve çarpıcı bir hale getirmeye çalışır. Kadınlar için gözler ve göz makyajı çok önemlidir.

Kullanım Şekli: Kirpik diplerinden uçlarına doğru uygulama yapılır. Arzunuza göre, daha belirgin kirpikler için ikinci kat uygulamayı da yapabilirsiniz.


Physicians Formula Makyaj Ürünleri Seti, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Makyaj Ürünleri Seti

235.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim