Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Blush Rose

Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Blush Rose
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Blush Rose

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30150

44386063129

5/1
76.27 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Blush Rose :

Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Blush Rose :

Marka Adı : Physicians Formula

Ürün Adı : Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Blush Rose

Ürün Miktarı : 5 gram

Ürün Özellikleri : Nude Wear serisindeki pembe tonlarında allıktır. Doğal ve ışıltılı bir makyaj görünümü için kullanabilirsiniz. Paraben, yağ ve parfüm içermeyen formüle sahip olan allık aynalı kutusu ve allık fırçası ile bulunmaktadır. Şık kutusu ve farklı pembe tonlarındaki rengi ile çok beğenebileceğiniz bir allıktır. İsterseniz her rengi tek tek kullanabileceğiniz gibi, karıştırarak doğal bir pembelik elde edebilirsiniz. Transparan pigmentler içermektedir.

Sonuç : Yanaklarınıza sağlıklı bir ışıltı kazandırmak, elmacık kemiklerini belirginleştirmek için yardımcıdır.

Kullanım Şekli : Allık fırçası yardımı ile yanaklarınıza, elmacık kemiklerinin üzerine uygulayın.

İçerik : Mica, Diisostearyl Malate, Nylon-12, Synthetic Wax, Water, Lauroyl Lysine, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Calcium Aluminum Borosilicate, Boron Nitride, Dimethicone, Dimethicone/Methicone Copolymer, Lactic Acid, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Talc, Tin Oxide, Synthetic Fluorphlogopite, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol. May Contain: Iron Oxides, Red 30, Titanium Dioxide,Yellow 5 Lake

Makyajınızın en önemli parçalarından biri de elmacık kemiklerini belirginleştirmektir. Yanaklar renklendirildiğinde daha canlı ve sağlıklı bir görünüm kazanabilirsiniz. Allıklar farklı renk tonlarına sahiptir, pembe tonları, şeftaliler, kahve tonları ya da bronz görünümlü allıklar makyajınıza göre tercih edilebilir.

Allığı seçerken rujunuzla uyumlu renkte olması önemlidir. Eğer pembe tonlarında bir ruj kullanacaksanız allığınızı da pembe tonlarında seçerek daha iyi bir görünüm elde edebilirsiniz.

Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Blush Rose, şık kutusunda 4 farklı pembe tonunu barındıran bir allıktır. Işıltılı yapısı ile canlı ve güzel bir görünüm vermeye yardım eder ve gözeneklerinizde tıkanmaya neden olmaz. Paraben ve parfüm içermeyen formülü ile cilde dost yapıdadır. Transparan pigmentler içermektedir. Elmacık kemiklerinin daha güzel görünmesini sağlamaya yardım eder.

Physicians Formula ürünleri cilde dost yapıları, doğal ve çarpıcı renk tonları ve farklı formları ile pek çok çeşidi bulunmaktadır. Makyajınız için ihtiyaç duyabileceğiniz her ürünü, farklı renk tonları ile bulabilirsiniz.

Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Blush Rose, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Blush Rose

76.27TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim