Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Bronzer

Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Bronzer
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Bronzer

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30144

44386063099

5/1
126.1 TL
Renk
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Bronzer

Physicians Formula Nude Wear Nude Glow Powder Light

Marka Adı : Physicians Formula

Ürün Adı : Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Bronzer

Ürün Miktarı : 7 gram.

Ürün Özellikleri : Ciltte doğal ışıltılı bir bronzluk etkisi sağlamaya yardım eder, doğal özlerle formüle edilen ürün transparan pigmentler içermektedir. Cildinizde gözeneklerin tıkanmasına neden olmaz, paraben içermez. Cilde daha eşitlenmiş, güzel ve canlı bir renk tonu kazandırmaya yardım eder. Parfüm ve paraben içermeyen içermeyen ürün, hipoalerjenik özelliktedir. Kutusu aynalıdır ve 1 adet kabuki fırçası bulunur.

Sonuç : Doğal özlerle cilde ışıltılı bir bronzluk sağlamaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Bir pudra fırçası kullanarak tüm yüze uygulayabilir ya da bir allık gibi sadece yanaklarınıza da kullanabilirsiniz. Tüm yüze bronzlaştırıcı pudra şeklinde uygulayacaksanız dekolte ve omuz başlarınıza da sürebilirsiniz.

İçerik :Ingredients: Mica, Diisostearyl Malate, Nylon-12, Synthetic Wax, Water, Synthetic Fluorphlogopite, Lauroyl Lysine, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Calcium Aluminum Borosilicate, Boron Nitride, Dimethicone, Dimethicone/Methicone Copolymer, Lactic Acid, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tin Oxide, Triethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol. May Contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide .

Cildimiz değerlidir ve üzerinde kullanacağımız her ürün de aynı değeri taşımalıdır. Physicians Formula markası da cildinize sizin kadar önem vermekte ve ürünlerini buna göre geliştirmektedir. Ürünler etkileri kadar içerikleri ile de beğenilmekte ve dünyada pek çok kadın tarafından kullanılmaktadır.

Kış aylarında bronzlaştırıcı, yaz aylarında ise daha yoğun ve ışıltılı bir bronzluk etkisi sağlamaya yardımcı bir üründür. Doğal ışıltıları ile parlak bronzluk etkisi sağlamaya yardım eder. Parfüm ve paraben içermeyen formülü ile cilde dost bir üründür.

Güzel ve bakımlı olmak her kadın için önemlidir. Bunu sağlayabilmek için de pek çok üründen destek alınır. Makyajınızın daha mükemmel görünebilmesi, daha etkileyici olabilmesi için kullanacağınız ürünleri özenle seçmelisiniz. Bronzlaştırıcı ürünler de cilde daha canlı ve renkli bir yapı kazandırmaya yardım ederler. Yüz, boyun ve dekolte bölgenizde ışıltılı, doğal ve transparan bir bronzluk etkisi için Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Bronzer - Light Bronzer kullanabilirsiniz. Son derece şık kutusu ve fırçası ile her an kullanıma hazır.

Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Bronzer, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Bronzer

126.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim