Physicians Formula Nude Wear Nude Glow Powder Light

Physicians Formula Nude Wear Nude Glow Powder Light
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Nude Wear Nude Glow Powder Light

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30154

44386063051

5/1
90.51 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Nude Wear Nude Glow Powder Light :

Physicians Formula Nude Wear Nude Glow Powder Light

Marka Adı : Physicians Formula

Ürün Adı : Physicians Formula Nude Wear Nude Glow Powder Light

Ürün Miktarı : 7 gr.

Ürün Özellikleri : Cilde hafif ışıltıyla birlikte, açık renkli bir bronzluk etkisi sağlamaya yardımcı olur. Cildin renk tonunu eşitlemeye yardımcıdır. LightClair tonu ile açık renk tenlerle uyumludur. Doğal pigmentler içermektedir. Aynalı ve şık kutusunda uygulama fırçası da bulunmaktadır. Parfüm ve paraben içermeyen ürün hipoalerjenik olarak formüle edilmiştir. Gözeneklerinizi tıkamadığından günlük kullanıma uygundur.

Sonuç : Cildinizde nude tonlarla doğal bir ışıltı ve hafif bir bronzluk etkisi sağlamaya yardımcı pudradır.

Kullanım Şekli : Tüm yüze fırçası yardımı ile uygulayabilirsiniz, tek başına kullanabileceğiniz gibi ürünü kullanmadan önce fondöten tarzında ürünlerle daha etkili bir kapatıcılık sağlayabilirsiniz. Makyajınızın üzerine uygulanabilir, dekolte ve omuz bölgenizde de hafif dokunuşlarla parıltı sağlayabilirsiniz.

İçerik : Mica, Diisostearyl, Malate, Nylon-12, Synthetic Wax, Water, Lauroyl Lysine, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Calcium Aluminum Borosilicate, Boron Nitrade, Dimethicone, Dimethicone/ Methicone Copolymer, Lactic Acid, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol. May Contain Iron Oxides, Titanium Dioxide.

Cildin güzel ve pürüzsüz görünmesi hem tüm güzelliğiniz hem de makyajınızın daha iyi durması için önemlidir. Özellikle ışıltılı görünüm ile cildin daha pürüzsüz ve çekici görünmesini sağlayabilirsiniz.

Işıltılı ve bronzlaştırıcı pudralar kış aylarında hafif bir bronzluk etkisi sağlamaya yardımcı olurken yaz aylarında ise daha çarpıcı bir bronzluk etkisi elde edebilirsiniz.

Physicians Formula Nude Wear Nude Glow Powder Light, nude tonlara sahiptir, açık renk ton ile doğal bir bronzluk etkisi sağlamaya yardım eder. Parfüm ve paraben içermeyen ürün cilde uyumludur ve alerji riski en az seviyede tutularak tasarlanmıştır. Son derece şık kutusu ile makyaj ürünleriniz arasında başköşeyi alacak pudra, aynı zamanda aynalıdır ve içinde fırçası da bulunur. Bu şekilde uygulaması da kolay olacaktır.

Her an çantanızdan çıkartarak aynasına bakın ve fırçası ile yüzünüze hafifçe yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Kullanmadan önce pata krem, fondöten ya da BB krem tarzındaki ürünlerle ciltte daha etkili bir kapatıcılık sağlayabilirsiniz.

Her kadın güzeldir, ancak bazı kadınlar biraz daha etkileyicidir. Özellikle ışıltılı bronz pudranın cilde katacağı pürüzsüz ve bronzlaşmış etkisi ile siz de daha çarpıcı bir etki yaratabilirsiniz. Ürünün daha koyu tonlardaPhysicians Formula Nude Wear Glowing Nude Bronzer - Light Bronzer tonlarında bir seçeneği ve aynı serinin allık seçenekleri de bulunmaktadır.

Physicians Formula markası tasarlamış olduğu pek çok makyaj malzemesi ve aksesuarları ile beğenilmekte ve dünyada da birçok ülkede kullanılmaktadır.

Physicians Formula Nude Wear Nude Glow Powder Light, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Nude Wear Nude Glow Powder Light

90.51TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim