Physicians Formula Sexy Booster Va Va Voom Volume Mascara Black

Physicians Formula Sexy Booster Va Va Voom Volume Mascara Black
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Sexy Booster Va Va Voom Volume Mascara Black

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30146

44386062528

5/1
66.1 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Sexy Booster Va Va Voom Volume Mascara Black :

Physicians Formula Sexy Booster Va Va Voom Volume Mascara Black

Marka Adı : Physicians Formula

Ürün Adı : Physicians Formula Sexy Booster Va Va Voom Volume Mascara Black

Ürün Miktarı : 7.5 gr

Ürün Özellikleri : Kirpiklere dolgun, hacimli ve daha sexy görünmesine yardımcı olur. Paraben içermeyen formülü ile kirpiklerinize siyahlık verir. Alerji yapma ihtimali en düşük seviyede tutularak üretilmiştir. Uzun süre kalıcılığa sahiptir. Lens kullanıcıları da kullanabilir.

Sonuç : Daha hacimli ve siyah kirpikler, etkileyici bakışlar sağlamaya yardımcı maskaradır.

Kullanım Şekli : Kirpiklerinize diplerden uçlara kadar sürünüz, daha fazla hacim için 2-3 kat uygulayabilirsiniz.

İçerik : Water, Beeswax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, PVP, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol Stearate SE, Stearic Acid, Cyclohexasiloxane, Triethanolamine, Nylon 6/12, PTFE, Polybutene, Oleic Acid, Phenoxyethanol, Fragrance, Androstadiendne, Epimedium Sagittatum Extract, Pregnadienol, Theobroma Cacao (Cocoa) Fruit Powder, Capryl, Glycol, Cellulose Gum, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Panthenol, Simethicone, Sorbic Acid, Panthenol, Styrene Acrylates, Copolymer, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl, Acetate. May Contain: Black 2, Iron Oxides.

Physicians Formula Sexy Booster volume maskara black

Bakışlar hem kadınlar hem de erkekler için önemlidir. Kadınların bakışlarının erkekleri etkilediği ve sadece bakışlarla bile sexy bir görünüm yakalayabildiği bilinmektedir. Physicians Formula Sexy Booster Va Va Voom Volume Mascara Black, kirpiklerinize daha dolgun ve hacimli bir görünüm vermeye yardımcı siyah renkli maskaradır.

Her kirpiği tek tek belirginleştirerek daha çarpıcı ve sexy bakışlar elde etmenizi sağlamaya yardım eden maskara paraben içermeyen formüle sahiptir. Uzun süre kalıcılığını muhafaza eden maskara gündüz ya da gece kullanımına uygundur.

Makyaj yapmak, kadınların pek çoğu için ayrı bir zevktir. Güzelliğimize güzellik katmak, bazı kusurları ve yüzümüzde pek beğenmediğimiz bölgeleri gizlemeye çalışmak için makyaj yaparız. Makyaj yaparken pek çok ürüne ihtiyaç duyarız öncelikle gözler, farklı bir özen ister. Gözler, bakışlarımızın yansıtılması ile ilgili olduğundan siyah ve uzun kirpikler ile daha iyi bir etki yakalayabiliriz.

Seçeceğimiz maskara da önce renge karar vermeliyiz. Siyah renk, genelde daha doğal durur ve özellikle de hassas ve alerjik bir yapıya sahipseniz fazla renkli ürünler daha kolay alerji gösterme ihtimali taşıyabilir.

Siz de sexyliğinizi bakışlarınıza taşıyabilirsiniz.Physicians Formula Sexy Booster serisinde yer alan pek çok ürün çeşidi harika etkileri kadar, çekici ambalajları ile de çok tercih edilmektedir. Bu dizaynlar oldukça etkileyici.

Physicians Formula Sexy Booster Va Va Voom Volume Mascara Black, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Sexy Booster Va Va Voom Volume Mascara Black

66.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim