Phyto Color Bitkisel Saç Boyası 5 Açık Kestane (Chatain Clair) Yeni Formül

Phyto Color Bitkisel Saç Boyası 5 Açık Kestane (Chatain Clair) Yeni Formül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Phyto Color Bitkisel Saç Boyası 5 Açık Kestane (Chatain Clair) Yeni Formül

Markası : Phyto Ürünlerini Gör

30766

3338221002587

5/1
PİYASA FİYATI 549.00 TL
SATIŞ FİYATI 494.1 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Phyto Color Saç Boyası 5 Açık Kestane (Chatain Clair)

Marka Adı: Phyto

Ürün Adı: Phyto Color Saç Boyası 5 Açık Kestane (Chatain Clair)

Ürün Miktarı: 1 Adet Boya Tüpü - 1 Adet Hazırlayıcı Losyon

Ürün Özellikleri:  Phyto Color Saç Boyası 5 Açık Kestane (Chatain Clair) saçımızda çıkan beyazları azaltıp yok olmasına yardımcı olur. Işıltılı saçlara sahip olmamıza ve saçlarımızın doğal rengi gibi görünmesine yardım eder. İçerisinde bulunan bitki özleri sayesinde saçımızın hem doğallığını hem de saç rengimizin korunmasına katkı sağlar. Güzel kokusuyla keyifli bir boyama işlemi yapmamıza yardım eder. Ayrıca saç derisine uyumu sayesinde deride oluşabilecek yan etkileri minimuma indirmeye yardımcı olur.

Sonuç: Saçlarımıza ışıltı kazandırmaya ve beyazların yok olmasını yardım eder.

Kullanım Şekli: Kutunun içinde bulunan krem boya tüpünü hazırlayıcı losyon içerikli aplikatörün içine boşaltıp karışımı iyice çalkalıyoruz. Bu işlem bittikten sonra aplikatör şişesinin ucunu kesip saçı aplikatör ile tel tel ayırarak karışımı saç diplerine sürüyoruz. Arta kalan boyayı da saçın tümünü toplayarak tekrardan üzerinden her tarafına ulaşacak şekilde dağıtıyoruz.

Boyama işlemi bittikten sonra 30 dakika bekleyin. 30 dakika bittikten sonra saçınıza biraz ılık su döküp boyanın yumuşamasını sağlamak için masaj yapın ve daha sonra bol su ile yıkayıp durulayın.

Kutunun içinde bulunan boya sonrası koruyucu bakım kremini saçınıza uygulayın ve 2 dakika saçınızda bekletin. Daha sonra su ile durulayın.

İçerik: Kök Boya, Brezilya ağacı, Katırtırnağı ve Koreo içermektedir.

Saçların bakımlı ve güzel görünmesi bütün kadınlar için oldukça önemlidir. Mümkün olduğu kadar saç bakımımızı yapmalıyız. Bu bakımlardan biriside saçlarımızı boyayarak yaptığımız değişikliktir.

Her kadının sahip olmak isteyeceği saç yapısını, rengini ve ışıltısını kazandırmaya yardımcı olan Phyto Color Saç Boyası tüm kadınların ilgisini çekecektir.

Saçı besleyci bitkiselleri ile saçlarımızın doğal renk görünümü kazandırmaya, ışıltılı bir yapıya ulaşmasına ve sağlıklı saçlara sahip olmamıza katkı sağlar.

Ayrıca saçımızda çıkan beyazları kapatmaya da yardımcı olan bu ürün paraben içermeyip dermatolojik olarak da test edilmiştir.

Phyto Color Saç Boyası saç derisine olan uyumuyla daha canlı saçlara ve kalıcı rengin olmasına yardımcı olur.

Kusursuz etkisiyle tüm kadınları etkileyecek olan bu ürün bakımlı saçlara sahip olmamıza yardım edecektir.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Phyto Color Bitkisel Saç Boyası 5 Açık Kestane (Chatain Clair) Yeni Formül

494.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim