Phyto Color Bitkisel Saç Boyası - 8 Blond Clair Sarı

Phyto Color Bitkisel Saç Boyası - 8 Blond  Clair Sarı
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Phyto Color Bitkisel Saç Boyası - 8 Blond  Clair Sarı

Markası : Phyto Ürünlerini Gör

44035

3338221002440

55
PİYASA FİYATI 549.00 TL
SATIŞ FİYATI 494.1 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Phyto Phytocolor Bitkisel Saç Boyası - 8 Blond  Clair Sarı PHYTOSOLBA Laboratuvarları’nın yüksek teknolojiye sahip alt yapısı ve bitki uzmanlığındaki deneyimi le bitkisel uzmanlığındaki deneyimi ile bitkisel pigmentlerin renklendirici özelliği kullanılarak geliştirilen Phytocolor, uzun süren ışıltılı ve doğal saç rengini elde etmenize yardımcı olur. Phytocolor, jojoba ve monoi yağlarının birleşimi ile saçların yapısını bozmadan saça renk sağlar. Amonyak içermez.

İlk uygulamadan itibaren mükemmel beyaz kapatıcı etkiye sahiptir. Uzun süreli kalıcı renk sağlar. Saç ve saç derisine duyarlıdır. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Kutunun İçindekiler: 1 Hazırlayıcı Losyon Şişe (50ml), 1 Renklendirici Krem (50ml), 1 PHYTOCOLOR Maske (12ml), 1 Prospektüs, 1 Çift Eldiven

ÖNEMLİ: HER KULLANIMDAN 48 SAAT ÖNCE CİLT ALERJİ TESTİNİN UYGULAMANMASI ZORUNLUDUR.

Seçenek 1-Doğal Saçlarda Uygulama: Saçı tek tek ayırarak karışımı saç dibine aplikatör ile uygulayınız. Sonra ürünün kalanını özenle karıştırarak saçın tamamına dağıtınız. Etki göstermesi için 40 dakika bekleyiniz. Seçenek 2-Boyalı Saçlarda Uygulama: Saçı tek tek ayırarak karışımı saç dibine aplikatör ile uygulayınız. Saç dibinde etki göstermesi için 30 dakika bekleyiniz. Daha sonra ürünün kalanını saç boyunca saç uçlarına dağıtınız. Etki göstermesi için 20 dakika daha bekleyiniz.

Bekleme süresi bittikten sonra saçın üzerine az miktarda ılık su döküp boya maddesini eriyik hale getirmek için hafifçe masaj yapınız. Su berraklaşıncaya kadar saçınızı bol su ile iyice durulayınız. Şampuan kullanmayınız.

Daha uzun süreli renk ve ışıltı için PHYTOCOLOR Renk koruyucu Bakım Ritüeli uygulayınız.

5 Bitkisel Pigmentin Eşsiz Karışımı: Yalancı İğde Türevi, Kök Boya, Kız Gözü Çiçeği, Katırtırnağı, Bakkam Ağacı Çok yoğun bir renklendirme için yüksek konsantrasyonda bitkisel pigmentler Renk tonuna bağlı olarak % 74’e kadar doğal, derin ve ışıltılı bir renk

Rengi derinleştiren değerli yağlar: Monoï ve Jojoba Saçı güzelleştirmek ve saç tellerini korumak için sinerji içinde hareket eden iki % 100 bitkisel yağ

Nazik bir renklendirme için yatıştırıcı aktif bileşenler - Hünnap ağacı kabuğu özü: Kaşıntıyı önler, % 100 doğal içeriklerden elde edilir, rahatsızlık hislerini yatıştırır. - Epaline ™: Tahriş önleyici özelliklere sahip, % 100 bitkisel yağ, saç derisini koruyucu bir filmle sarar.

Minimum Alerji Riski Renklendirici krem ne PPD (para-fenilendiamin) ne de Rezorsinol içerir; bunlar daha hassas türevleri ile değiştirilir. Alerji riski açıkça en aza indirilir, ancak sıfır değildir: alerjik eğilimi olan kişilere kullanımdan 48 saat önce bir alerji testi uygulaması önerilir.

İÇERİKLER (Cостав): AQUA / WATER / EAU. CETEARYL ALCOHOL. ETHANOLAMINE. PROPYLENE GLYCOL. CETEARETH-25. CETETH-2. PEG-2 RAPESEEDAMINE. PEG-4 RAPESEEDAMIDE. TOLUENE-2,5-DIAMINE SULFATE. OXIDIZED CORN OIL. FRANGULA ALNUS BARK EXTRACT. RUBIA TINCTORUM ROOT EXTRACT. HAEMATOXYLON CAMPECHIANUM WOOD EXTRACT. COREOPSIS TINCTORIA FLOWER LEAF STEM EXTRACT. GENISTA TINCTORIA FLOWER LEAF STEM EXTRACT. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL. COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL. ZIZYPHUS JOAZEIRO BARK EXTRACT. GARDENIA TAHITENSIS FLOWER. TOCOPHEROL. MALTODEXTRIN. PROPANEDIOL. PARFUM / FRAGRANCE. SODIUM SULFITE. 4-CHLORORESORCINOL. POLYQUATERNIUM-22. 2-METHYLRESORCINOL. ASCORBIC ACID. SODIUM HYDROSULFITE. TETRASODIUM EDTA. M-AMINOPHENOL. 2-AMINO-4-HYDROXYETHYLAMINOANISOLE SULFATE. P-AMINOPHENOL. PHENYL METHYL PYRAZOLONE. 10023A

Ürünü Sitemizden Uygun Fiyata Alabilirsiniz

Yorumlar
H** N**
27.11.2023
KAPATICILIK İYİ

Ürün saça hiç zarar vermiyor ve renk muhteşem doğal<br />

A** S**
27.11.2023
Her zamanki gibi zamanında teslim

Her zamanki gibi zamanında teslim<br />

E** **
27.11.2023
Kaliteli uygun fiyat

Kaliteli uygun fiyat, hızlı teslimat.<br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Phyto Color Bitkisel Saç Boyası - 8 Blond Clair Sarı

494.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim