Phyto Phytokeratine Spray Isıya Karşı Koruyucu 150 ml

Phyto Phytokeratine Spray Isıya Karşı Koruyucu 150 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Phyto Phytokeratine Spray Isıya Karşı Koruyucu 150 ml

Markası : Phyto Ürünlerini Gör

30100

3338221003881

55
PİYASA FİYATI 484.00 TL
SATIŞ FİYATI 435.6 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Phyto Phytokeratine Spray Repairing Thermal Protectant Spray 150 ml

Marka Adı: Phyto

Ürün Adı: Phyto Phytokeratine Spray Repairing Thermal Protectant Spray

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri: Saçı, ısının verdiği zarara karşı, kökten uca korumaya çalışır. Bitkisel içeriklerle formülize edilen ürün, saçı yapılandırmaya ve onarmaya yardımcı olur. Saçın daha kolay şekil almasında yardımcıdır. Saça ipeksi bir yumuşaklık sağlamaya ve saçın nem seviyesini korumaya çalışır.

Sonuç: Saçı nemlendirmeye ve kolay şekil almasına yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Nemli saça uygulanır. Saçınızı kurutmadan veya düzleştirmeden önce, saçlarınıza sıkarak kullanabilirsiniz. Kuru saça, saçın daha kolay şekil alması için uygulanır. Durulamaya gerek yoktur.

İçerik:Viola Tricolor Extract, Isodecyl Neopentanoate, Cetearyl Alco.hol, Water, Fragrance, Polyquaternium-37, Behentrimonium Methosulfate, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Trametes Versicolor Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Pentylene Glycol, Silica Dimethyl Silylate, Butylene Glycol, Atelocollagen, Chitosan, Sphingolipids, Cyclodextrin, Dextrin, Chlorphenesin, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Citric Acid.

Saçlar, güzelliğin bir parçasıdır ve özellikle kadınlar saçlarına çok önem verirler.

Güzel ve bakımlı görünmek için, saçlarına şekil verirler. Bu şekil verme sırasında saç şekillendiricilerden kozmetik ürünlerden, özellikle de ısıveren saç şekillendiricilerden yardım alırlar.

Isıveren saç şekillendiriciler, saça zarar verir, saçın yıpranmasına sebep olur. Düzleştiriciler, saç maşaları saça şekil verirken aynı zamanda saç tellerinin incelmesine sebep olur.

Phyto Phytokeratine Spray Repairing Thermal Protectant Spray, saçı ısıya karşı korumaya çalışır. Saç yapısını onarmaya ve nem desteği sağlamaya yardım eder. Isının saça verdiği zarara karşı koruma sağlamaya çalışır. İçerdiği seramidler ile saçı güçlendirmeye ve yumuşaklık sağlamaya çalışır.

Saçlarınızın daha kolay şekil almasına yardımcı olur. Saçlara kökten uca koruyuculuk sağlamaya yardımcı olur.

Saçın sağlıklı görünmesi içim nemini kaybetmemesinin önemi büyüktür. Nemini kaybeden saç, bakımsız ve sağlıksız görünür.

Saçın sağlıklı görünmesi içim nemini kaybetmemesinin önemi büyüktür. Nemini kaybeden saç, bakımsız ve sağlıksız görünür. Cildimizin nasıl neme ihtiyacı varsa, saçarlımızın da neme ihtiyacı vardır. Cilt bakımına nasıl özen gösteriyorsak, saç bakımına da o şekilde özen göstermemiz gerekir.

Phyto ürünleri, farklı saç yapıları ve farklı saç ihtiyaçları düşünülerek geliştirilmiştir. Siz de saç yapınıza ve ihtiyacınıza uygun ürünlerle saç bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Phyto Phytokeratine Spray Repairing Thermal Protectant Spray, Turuncu Kasa' da indirimli fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar
r** s**
27.11.2023
on numara

ürün güzel ve uygun fiyatlı

r** c**
27.11.2023
süper

ürün çok güzel kepek felan da yapmıyor uygun fiyatlı

e** n**
27.11.2023
güzel

ürünü tavsiye üzeri aldım hızlı paketleme

F** **
01.09.2021
Soru

Merhaba. Bu isimli üründen yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum ama kutusu bu şekilde değildi. Acaba ambalaj değişikliği mi oldu yoksa eski tarihli bir ürün falan mı? Eğer ambalaj değişikliği olup içeriği tamamen aynıysa ona göre satın alacağım

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Phyto Phytokeratine Spray Isıya Karşı Koruyucu 150 ml

435.6TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim