Phyto Phytosquam Anti Dandruff Moisturizing Shampoo 250 ml

Phyto Phytosquam Anti Dandruff Moisturizing Shampoo 250 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Phyto Phytosquam Anti Dandruff Moisturizing Shampoo 250 ml

Markası : Phyto Ürünlerini Gör

30106

3338221004024

55
PİYASA FİYATI 499.00 TL
SATIŞ FİYATI 349.3 TL
454
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Phyto Phytosquam Anti Dandruff Moisturizing Shampoo 250 ml :

Phyto Phytosquam Anti Dandruff Moisturizing Shampoo 200 ml

Marka Adı : Phyto

Ürün Adı : Phyto Phytosquam Anti Dandruff Moisturizing Shampoo

Ürün Miktarı : 250ml

Ürün Özellikleri : Kepek sorunu yaşayan, kuru yapıdaki saçlar için tasarlanmış olan bir şampuandır. Saç derisini nemlendirmeye ve kuruluk sonucu oluşan kepeklenmeyi gidermeye yardım eder. Saç derisini sağlıklı bir yapıya kavuşturmaya ve daha sağlıklı ve parlak görünümlü saçlara kavuşmanızı sağlamaya yardımcıdır.

Sonuç : Kepekleri gidermeye, saçlı deriyi nemlendirmeye yardımcı şampuandır.

Kullanım Şekli : Islak saçlara uygulayın durulayın ve ardından ikinci defa masaj yaparak uygulayın ve şampuanı saçlarınızda 2-3 dakika kadar bekletiniz. Şampuan haftada iki ya da üç kere uygulanmalıdır.

İçerik : Symphytum Officinale Köksap / Kök Özü, Su (Aqua) (Bünye des MATIERES prömiyerleri), Kokamidopropil Betaine (Dérivé d'Huile de Coco), sakaroz Cocoate, Propandiol (Dérivé de Maïs, Coco-Glucoside (Dérivé d'Huile de Coco et d 'Amidon de Maïs), Laureth-4, Sodyum Lauroil laktilat, Glyceryl Oleat, Tamarinus Indica Meyve Özü (Tamarin), Pantenol (provitamin B5), Taraktogenos Kurzii Çekirdeği Yağı (Huile de Chaumoogra), Guar Hidroksipropiltrimonyum Klorür (Dérivé de Gomme Guar) , Stiren / Akrilatlar Kopolimer, Sodyum Şeyl Petrol Sülfonat, Melaleuca Alternifolia (Bois de Cade), Melaleuca Leucadendron, Cajeput Yağı, Rosmarinus Officinalis (Biberiye) Yaprak Yağı (Romarin), Sophora Japonica Çiçek Özü, Sodyum benzoat, Aloe Barbadensis Yaprağı Suyu Tozu ( Aloe Vera), Biber nigrum (Biber) Meyve Özü (Poivre Noir), Mentha Piperita (Nane) Petrol (Menthe), benzoik asit, Inga Alba Bark Extract, Triethanolamine, Glikol Distearat, Parfüm (Parfüm), Sitrik Asit, Butylene Glikol, Capryloyl Glisin, Polyquaternium-22, Methylchloroisothiazolinone, potasyum sorbat, Methylisothiazolinone Hidrojene Hurma Gliseridler Sıtrat, Tokoferol.

Saçlarda en sık görülen sorunlardan biri de kepeklenme sorunudur. Kepekler kuru ya da yağlı saçlar da oluşabilir. Kepek saçların diplerini tıkayarak saç köklerine yeteri kadar oksijen gitmesini önlediğinden zamanla saç köklerinin uyuma ve ölme, yani dökülme moduna geçmesine neden olabilir.

Saçlarınızın yapısına uygun olan kepek şampuanlarını kullanarak daha sağlıklı ve parlak görünümlü saçlara kavuşabilirsiniz.

Phyto Phytosquam Anti Dandruff Moisturizing Shampoo 200 ml :

Phyto markası saçlarınızda yaşadığınız ve ihtiyaç duyduğunuz bakımı sağlayabilmek için pek çok ürün çeşidi tasarlamaktadır. Bitkisel içeriklerle formüle edilen ürünleri ile saçlarınıza ve saçlı deriye sağlıklı ve düzgün görünümlü bir yapı kazandırmayı hedeflemektedir.

Cildimiz nasıl kurur, cansızlaşır ve pul pul dökülürse aynı etki saçlı deride de görülebilir. Saçların bulunduğu saçlı cilt de kuruyarak pul pul olabilir ve pullanmalar saç diplerinde kepek oluşmasına neden olabilirler. Kepekler özellikle koyu renk giysilerin omuz ve sırtlarına döküldüğünde, kuruluktan kaşınmaya başladığında kişi için oldukça rahatsızlık verici bir durum ortaya çıkar. Hem saç diplerinde kaşıntı ve batma hissi, kızarıklık sorunu hem de kirli, pis hissetmeye, bakımsız bir görünüme yol açabilmektedir. Phyto Phytosquam Anti Dandruff Moisturizing Shampoo, saçlı deriye ihtiyacı olan nemi vererek rahatlatmaya, kepekleri gidermeye yardımcı olur

İçeriğinde bulunan Karabiber + Guyana ağacı % 100 bitkisel özelliktedir. Japon Soforası ağacı da içeren şampuan, saç derisini onarmaya, rahatlatmaya ve kepek oluşmasını azaltmaya yardım eder.

Phyto Phytosquam Anti Dandruff Moisturizing Shampoo, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata sahip olan bir üründür.

Yorumlar
e** n**
27.11.2023
güzell

Ürünü ilk kullanmaya başladığımda kepek yaptı ama sonra geçti. Saç dökülmem çok azaldı<br /> <br />

E** G**
27.11.2023
güzell

arkadasima almıştım çok memnun kalmış<br /> <br />

M** A**
27.11.2023
memnunum

Daha önce kullanmıştım memnunum<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Phyto Phytosquam Anti Dandruff Moisturizing Shampoo 250 ml

349.3TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim