Privacy Kadın Deodorant Sprey 150 ml

Privacy Kadın Deodorant Sprey 150 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Privacy Kadın Deodorant Sprey 150 ml

Markası : Privacy Ürünlerini Gör

42391

8690586223607

5/1
125 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Privacy Kadın Deodorant Sprey

Marka Adı: Privacy

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri:

- Deodorantlar, ter bezlerinden salgılanan kötü kokunun giderilmesini sağlayan bakım ürünleridir. Anti-perspirant özelliği olan deodorantlar ise ter bezlerinden ter salgılanmasını azaltarak terlemeyi sınırlandırmayı desteklemektedir.

- Deodorant seçimi tamamen kişinin zevkiyle alakalıdır. Teninize yakışacağınızı düşündüğünüz kokular ile etrafınıza hoş kokabilirsiniz.

- Privacy Kadın Deodorant Sprey 150 ml, kadınlar için özel olarak üretilmiş bir kokudur.

- Ter kokusunun azaltılmasına destek olan deodorant, vücuda hoş ve ferah bir koku verir.

- Özellikle yaz aylarında hava sıcaklığının artmasıyla birlikte terleme sorunu daha fazla ortaya çıkar. Bu nedenle parfümlere göre daha hafif kokuya sahip olan deodorantlar hayat kurtarıcı olabilir.

- Privacy Kadın Deodorantı tercih ederek istenmeyen kötü kokuların giderilmesine destek olabilir ve daha temiz kokabilirsiniz.

- Deodorantlarda koku seçeneği meyveli, çiçeksi, misk kokusu, baharatlı, odunsu veya aromatik olmak üzere çok çeşitlidir. Hangi koku teninizle daha çok uyumluysa seçiminiz ona göre olmalıdır.

- Privacy markasının bu ürünü ise meyveli çiçeksi kokular ve misk kokusunun harmanıyla formüle edilmiştir.

- Yaz günlerinde kıyafetlerimizde olduğu gibi kullandığımız kokuları da hafifletmemiz son derece önemlidir.

- Yazın bunaltıcı sıcaklarında daha ferah bir koku arıyorsanız Privacy Kadın Deodorant Sprey 150 ml, meyveli çiçeksi kokusu ile sizi etkisi altına almayı başarabilir.

Meyve Kokusu: Çok eskilere dayanan koku çeşitlerinden biridir. Mandalina, şeftali, portakal, misket limonu, bergamot, elma, kayısı, çarkıfelek gibi örnekleri bulunan meyve kokuları özellikle yaz aylarında tercih edilir. Meyveli parfümler genellikle turunçgil kokularının ağırlıkta olduğu karışımlardır.

Çiçeksi Kokular: Portakal çiçeği, frezya, şakayık, gül ve yasemin gibi farklı çiçeklerin aromalarından oluşan kokulardır. Çiçeksi deodorantlar yaz aylarının vazgeçilmez kokuları arasında yerini alır ve oldukça rahatlatıcı etkileri vardır.

- Deodorant seçiminde alerjik sorunu olan kişiler marka konusunda titizlik göstermelidir.

Kullanım Şekli: Deodorant kullanımı öncesi koltuk altı bol su ile yıkanmalı ve ürün temiz tene kullanılmalıdır. Terliyken kullanılan deodorantlar daha kötü kokuların ortaya çıkmasına sebep olabilir.

- Temizlemiş olduğunuz koltuk altı bölgenize ya da kalıcılığını arttırmak için el bilekleri ile boyun bölgenize belli bir mesafeden uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Gün içinde ihtiyaç hissedildiği anlarda kullanılabilir. Kadınların kullanımına uygundur.

Privacy markasının hem kadınlar hem de erkeler için sunduğu özel ürünler dünya çapında talep görmektedir. Kokuları ile oldukça etkileyici olan markanın Privacy Kadın Deodorant Sprey 150 ml'i uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satışa sunulmuştur. Ürünü satın almak için sitemizi tercih edebilir, koku hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Privacy Kadın Deodorant Sprey 150 ml

125TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim