Propia 3 Adımlı Bakım Seti Peeling Hediye

Propia 3 Adımlı Bakım Seti Peeling Hediye
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Propia 3 Adımlı Bakım Seti Peeling Hediye
  • Propia 3 Adımlı Bakım Seti Peeling Hediye

Markası : Diğer Bakım Ürünleri Ürünlerini Gör

52495

8682974000044

5/1
366 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

1. Adım: Anti-Pimple Face Wash - Sivilce Karşıtı Yüz Yıkama Jeli 150ml

Cildi kurutmadan arındıran nazik temizleme jeli

Anti-Pimple Face Wash içeriğindeki ProperCare™ patenti sayesinde cildi, gözenekleri tıkayan yağdan ve kirden derinlemesine arındırır. Akne oluşumuna neden olan fazla sebumu dengeler. Siyah noktaların görünümünü azaltmaya yardımcı olarak cilt yüzeyinin daha pürüzsüz ve canlı görünmesine destek olur. İçeriğindeki güçlü bileşenler sayesinde cildin doğal dengesini sağlamaya yardımcıdır. Sivilceler oluşmadan önce ortaya çıkan ve çıkabilecek olan rahatsızlık hissini ve kızarık görünümü yatıştırarak sivilce karşıtı etki gösterir. Yüksek toleransa sahiptir.

2. Adım: Anti-Pimple Moisturizer SPF15 - Sivilce Karşıtı Günlük Nemlendirici SPF15 40ml

Gün boyu nem desteği ve güneş ışınlarına karşı koruma sunan nemlendirici bakım kremi

Anti-Pimple Moisturizer SPF15, gün boyu nem desteği sağlarken formülündeki UVA ve UVB filtreleri ile ultraviyole ışınlarına karşı bir koruma kalkanı oluşturur. İçeriğindeki ProperCare™ patenti ile sebum yapısını ve üretimini dengeler. Bu sayede siyah noktaların görünümünde azalma sağlar. Sivilceler oluşmadan önce ortaya çıkan/çıkabilecek rahatsızlık hissini ve kızarık görünümü yatıştırarak sivilce karşıtı etki gösterir. Cilt kusurlarının azalmasına ve ciltteki nem dengesinin yeniden kurulmasına yardımcı olur. Yağsız ve hafif dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emilir, ciltte yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. Matlaştırıcı etki sunarak ciltteki parlamayı önler. Gözenekleri tıkamaz. Yüksek toleransa sahiptir.

3. Adım: Anti-Pimple Intensive Night Care - Sivilce Karşıtı Yoğun Bakım Kremi 40ml

Gece boyunca cilt onarımı sağlayan bakım kremi

Anti-Pimple Intensive Night Care, gece boyunca ciltteki yağı dengelemeye yardımcı olur. ProperCare™ patentinin yüksek etkiye sahip aktif içerikleri sayesinde sivilce karşıtı etki sunarken cildin doğal dengesini sağlamaya ve yeni cilt kusurlarının oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Siyah noktaların görünümününde azalma sağlar. Uyku sırasında sivilce ve leke görünümünü hafifleterek pürüzsüz bir cilt oluşmasını sağlar. Yatıştırıcı etkisiyle cildin rahatlamasına yardımcı olur. Cildi gece boyunca nemlendirir ve cilt bariyerinin güçlendirilmesine destek olur. Cilt tarafından kolayca emilir, ciltte yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. Gözenekleri tıkamaz. Yüksek toleransa sahiptir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Propia 3 Adımlı Bakım Seti Peeling Hediye

366TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim