Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Rebul

Rebul markasında bulunan harika kolonya çeşitlerine buradan ulaşarak sipariş verebilir, siz de gün boyu ferahlık etkisini yaşayabilirsiniz.

Rebul :

Rebul markasında farklı koku ve özelliklere sahip kolonyalar, after shave çeşitleri, deodorant ve parfümleri bulunmaktadır.

Rebul eczanesi ilk olarak Grande Pharmacie Parisienne-Büyük Paris Eczanesi adıyla 1895 tarihinde İstanbul'da kurulmuştur.

1920 senesinde ise Kemal Müderrisoğlu Rebul eczanesinde çalışmak için Mösyö Reboul ile anlaşan cumhuriyet tarihinin ilk eczacılarındandır.

1938 yılında ise Kemal Müderrisoğlu ve Mösyö Reboul kendi laboratuvarlarında Lavanda kolonyası üretmektedir. İlerleyen zamanla Kullanılan Lavantalar Fransa'dan Grasse kentinin yakınlarından toplanmaktadır.

1891 yılında ise Rebul Lavanda kolonyası Güzellik Ürünleri Dünya Kalite Kontrol Merkezi tarafından altın madalya almıştır.

119 yılı aşkın çalışmaları ve deneyimiyle Rebul, pek çok özel koku tasarlamaktadır.

Kokuda öncülük yapan markalardan olan Rebul markası 1895 yılından bu yana yenilenerek ve ürün yelpazesini genişleterek büyümektedir.

Rebul Mandarin, harika Bodrum mandalinası ve misket limonunun kokusunu teninize taşımaya yardım edecek özelliktedir. Yaz mevsiminin tatil akşamlarının ferahlığı tüm yıl cildinizde olsun.

Ferahlatıcı ve canlandırıcı özelliği ile cildinizde serinlik sağlayabilirsiniz. Kalıcı özelliği ile de çok beğenilen bir kolonyadır.

Cam şişelerde sunulan yeni Rebul kolonyaları ile ferahlayabilirsiniz.

Rebul ice, ile buz ferahlığını frezya, afrika menekşesi, frezya, ananas ve turunçgillerin kokusunu teninizde hissedin. Özellikle sıcak günlerde, tıraştan sonra da cildinizi ferahlatabilirsiniz.

İster kullanın ister, misafirlerinize ikram edin, unisex kokusu ile erkekler de bayanlar da kullanabilirler.

Kolonyaların, Lavanda, Mandarine, Lime, Ice, Jasmine, Green tea, Fig bloosom, Aqua, Dark Aqua, Spice, Dark Spice, gibi koku çeşitleri bulunmaktadır.

Rebul Green Tea (270 ml)Yeşil çayın eşsiz ferahlığı bergamot aroması ve beyaz çiçeklerle birleşimini ilk olarak hissederken, alt notalarda ise sandal ağacı ve sedir ağacının kokularını alabilirsiniz ve Rebul Green Tea ile gün boyu güzel kokabilirsiniz. Havanızı değiştirecek farklı koku çeşitlerine sahip olan Rebul kolonyalarından zevkinize uygun olanı tercih ederek siz de güzel kokun.

Kadın ve erkeklerin kullanabileceği ferahlatıcı ve çarpıcı güzel bir kokuya sahiptir.

Rebul For Men After Shave Balm Hassas 250 ml, erkeklerde tıraştan sonra kullanım için complex, E vitamini, Provitamin B5 ile formüle edilmiştir.

Cilde güç vererek yeniden yapılanmasını hızlandırmaya, yatışmasını sağlamaya yardım eder.

Rebul, tıpkı bir gelenek gibi çok uzun yıllardır beğenilerek kullanılan pek çok değişik ürün çeşidine sahiptir.

Güzel kokmak herkes için önemli bir ihtiyaçtır, Özellikle serinlemek istediğinizde, havanızı değiştirmek istediğinizde Rebul kolonya çeşitlerinden birini seçebilirsiniz.

After shave ve tıraş kolonyası çeşitleri de erkek cildinde ferahlık, yatışma ve serinlik hissi vermek için özel olarak tasarlanmıştır. Kalıcı koku ve çarpıcı etkisiyle çok uzun yıllardır kullanılmaktadır.

Rebul markası bazı kişiler tarafından Rebull şeklinde aranmaktadır.

Turuncu Kasa sitesinden Rebul kolonya çeşitlerine ve diğer Rebul ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim