Rebul Duş Jeli Lavanta 500 ml

Rebul Duş Jeli Lavanta 500 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Rebul Duş Jeli Lavanta 500 ml

Markası : Rebul Ürünlerini Gör

40296

8691226620947

5/1
PİYASA FİYATI 99.50 TL
SATIŞ FİYATI 84.58 TL
905
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Rebul Lavanta Duş Jeli

Marka Adı: Rebul

Ürün Miktarı: 500 ml

Ürün Özellikleri:

- Duş jelleri, banyo keyfinizi iki katına çıkarmaya destek olan bakım ürünleridir. Kişisel bir zevk olan duş jeli seçimi bazı özellikler dikkate alınarak yapılmalıdır.

- Hoş kokusu, rahatlatıcı etkisi ve cildin nem oranını koruması duş jellerinin tercih edilme sebeplerinin başında gelir. Yorucu geçen bir günün bütün yorgunluğunu üzerinizden atmanıza eşlik eden en iyi destekçidir.

- Rebul Lavanta Duş Jeli 500ml, günlük vücut temizliğiniz için uygun olan bir üründür. Stresli geçen bir günü bu duş jeli ile sonlandırarak vücudunuzun dinlenmesine ve rahatlamasına destek olabilirsiniz.

- Ürün, klasikleşen Rebul Lavanta Kolonyası nın etkileyici aromasını duş sırasında yaşamanız için formüle edilmiştir.

- Günün yorgunluğunu üzerinizden atmanıza destek olan ürün, bedeninizin ve ruhunuzun ferahlamasına katkı sağlar.

- Cildi arındırken vücudun nem dengesini koruyarak ihtiyacı olan nemi karşılamaya destek olur.

- Duş jellerinin içeriğinde bulunan çilek, karamel, çikolata, vanilya, çiçek gibi farklı aromalar vücudun rahatlamasına katkı sağlayan önemli bir etken maddelerdir.

- Kolonyalarındaki hoş aromaları duş jelleriyle buluşturan Rebul markasının bu ürünü, Akdeniz'in ferahlık ve serinlik veren bitkisi lavanta özleri ile formüle edilmiştir.

- Günlük duş jelinizi lavanta içerikli duş jeli ile değiştirerek Lavanta özlerinin etkisini uzun süre üzerinizde hissedeceğiniz keyifli bir banyo deneyimi yaşayabilirsiniz.

- Lavantanın hafif ve mest eden kokusunu içeriğinde barındıran duş jeli, vücudun pH değeri bakımdan uyumludur.

- Cilt florası ile uyumlu olan ürünün pH değeri 5.5'dur. Cildi yormadan temizliğini yapan jel, vücut temizliğinde güvenle kullanılır.

- Duş jellerinin içeriğinde bulunan bazı etken maddeler cildin kurumasına sebep olabilir.

- Rebul Lavanta Duş Jeli paraben içermediği için cildi kurutmadan etkili bir temizlik gerçekleştirir.

- Rebul markasının duş jelleri, zengin ve yumuşatıcı formülleri ile cildin temizlenmesine, yumuşamasına ve rahatlamasına katkı sağlar.

- Lavanta Özlü Duş Jeli 500ml de vücudun arınmasını sağlarken yumuşacık bir cilde sahip olmanıza destek olur.

- İlk kullanımdan itibaren ipeksi yumuşaklığı teninizde hissedebilirsiniz.

- Ürünlerini etkileyici aromalarla formüle eden Rebul, aynı aromaları duş jellerinde tasarlayarak bir kez daha müşteri beğenisi kazanmayı başarmıştır.

- 500 ml'lik formu ile oldukça ekonomik olan duş jeli, vücuttan kolayca arınır. Kokusu ise banyo sonrasında bir süre vücudununuzda kalır.

Kullanım Şekli: Lifinize bir miktar duş jeli alarak ıslak vücudunuza uygulayın ve jelin köpürmesini sağlayın. Daha sonra bol su ile köpüğün arınmasını sağlayın.

Kullanım Sıklığı: Her banyo sırasında ya da ihtiyaç hissedilen durumlarda kullanılabilir. Temizlenme sırasında duş jeli miktarının abartılmamasında yarar vardır.

Rebul markasının kolonyaları ile duş jelleri çiçek ve meyve aromaları bakımından oldukça zengindir. Rebul Lavanta Duş Jeli 500ml'i satın almak için Turuncu Kasa'yı tercih edebilir ve indirim fıratlarından yararlanabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Rebul Duş Jeli Lavanta 500 ml

84.58TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim