Rebul Lavanta Sprey Kolonya 100 ml

Rebul Lavanta Sprey Kolonya 100 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Rebul Lavanta Sprey Kolonya 100 ml

Markası : Rebul Ürünlerini Gör

50345

8691226604657

5/1
PİYASA FİYATI 99.50 TL
SATIŞ FİYATI 84.58 TL
455
Kişinin Favorisi

REBUL KOLONYA LAVANTA SPREY 100 ML

Gün ağarana dek toplanan Lavanta çiçekleri...

Hikayemiz, Akdeniz'in kokusuyla ferahlık ve serinlik veren bitkisi lavanta'nın, Rebul kolonyasıyla buluşması ile başlar. Bu uyumlu buluşmanın sonucunda nesiller boyu beğeni ile kullanılan ve bir klasik haline gelen Rebul Lavanda Kolonyası ortaya çıkar. Rebul lavanda kolonyalarının içinde bulunan lavanda esansı, her yıl Fransa'nın güneyindeki Grasse kentine yakın bölgelerden gün ağarana dek toplanan lavanda çiçeklerinin, gün doğumundan önce fabrikalarda tamamıyla doğal yöntemlerle işlenmesi sonucu elde edilir. Elde edilen bu lavanda esansı, büyük bir özen ile kolonya fabrikalarımıza getirilir. En modern ve aseptik şartlarda rebul lavanda kolonyalarının üretimi gerçekleşir ve lavanta'nın rahatlatıcı etkisini cildinize taşımak üzere sizlere sunulur. Böylece rebul lavanda, nesilden nesile geçen vazgeçilmez bir tutkuya dönüşürken, aynı zamanda hiç bitmeyen ve dilden dile dolaşan bir hikayenin de kahramanı olur.

UYARILAR :

Dik pozisyonda püskürtünüz. Isı ve güneş ışığında koruyunuz. Yanıcıdır. Ateşe doğru püskürtmeyiniz. Çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafaza ediniz.

İÇİNDEKİLER :

Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Linalool, Coumarin, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, D-Limonene, Benzyl Benzoate, Geraniol, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Rebul Lavanta Sprey Kolonya 100 ml

84.58TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim