Rectiwa Biotin 30 Kapsül

Rectiwa Biotin 30 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Rectiwa Biotin 30 Kapsül

Markası : Rectiwa Ürünlerini Gör

42909

8680853010108

5/1
89.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Rectiwa Biotin 30 Kapsül

Marka Adı: Rectiwa

Ürün Miktarı: Bir kutu içerisinde 30 adet kapsül bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Saç dökülmesinin sebepleri kişiye, topluma, genetik faktörlere, beslenmeye, yaşa ve cinsiyete göre değişirken; mevsimsel değişiklik, stres, demir eksikliği gibi etkenlerde de saç dökülme sebepleri olabilir.

- Düzenli beslenme ve uyuma, stresten uzak durma, zararlı madde kullanımından kaçınma gibi faktörler dökülme probleminin azaltılmasında oldukça etkilidir. Bunun yanında bitkisel veya kapsül formda çözümlerle de dökülme sorununun üstesinden gelinebilir.

- Rectiwa Biotin 30 Kapsül, saç dökülmesi problemi yaşayan ve saçlarını korumak isteyenler için özel olarak geliştirilmiştir.

- Biotin, vitamin ve mineral bakımınından zengin bitkisel kapsüldür. Folik Asit, Çinko, Demir, B3, B6 ve B12 vitaminlerini içerir.

- Rectiwa kapsülün formülünde bulunan bu etken maddeler saçların beslenmesini ve saç derisine daha kuvvetli bağlanmasını sağlar.

- Kapsül sayesinde beslenen saç ise esnekliğini yeniden kazanır ve saçlar daha kolay şekil alır.

- Anti-aging etkiye sahip olan biotin sayesinde saçın daha kısa sürede uzamasına destek olur.

- Kuru saçlarda yağ sentezini arttırır ve bu sayede dış etkilere karşı doğal bir koruma sağlar.

- Saçlarınızın ihtiyacı olan vitamin ve minerallerin alınmasıyla saçların daha güçlü ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına destek olur.

- Kapsül içeriğindeki Folik Asit saçın daha sağlıklı olmasına ve çabuk uzamasına katkı sağlarken, Nikotinamide ise kan dolaşımının hızlanmasına, böylece saçların daha iyi beslenmesine destek olur.

- Sağlıklı bir bireyin midesinin ortalama pH değeri 1-3,5 arasındadır. Rectiwa Biotin Kapsül'ün içeriğinde bulunan vitaminlerin, çalıştığı optimum pH aralığı ise 3-12 arasında değişmektedir.

- Mide asidik bir ortamdır. Midenin pH'ı 1-3,5 arasında olduğundan B vitaminleri midenin asidik ortamında etkileri azalır.

- Rectiwa Biotin Bitkisel Kapsül ise bağırsakta çözülerek B vitaminlerinin mide asidinden korunmasına destek olur.

Biotin: Suda çözülebilen B grubu vitaminlerinden B7 vitaminidir. Güzellik vitamini olarak da bilinir. Saçtaki Keratin kalitesini arttırarak, saçı besler ve esneklik sağlar. Koparak dökülmelerin azaltılmasında etkilidir.

- Biotin, saçın Anajen süresini uzatarak saç kaybını en aza indirir. Mineraller bakımından zengindir ve bu mineraller saç tellerinin kalınlaşmasını sağlar. Saça hacimli bir görünüm kazandırır.

- Biotin, aynı zamanda melanoksitleri uyararak saçın beyazlamasını geciktirir. Melanoksit, saçın renk kaynağıdır ve saçın beyazlamasını geciktirici etkiye sahiptir.

- Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

Kullanım Şekli: Günde 1 kapsül tüketilmesi tavsiye edilir.

Kullanım Sıklığı: Tavsiye edilen miktarın aşılmamasında yarar vardır. 11 yaş ve üzeri kullanım için uygundur.

Şampuanları ile dünya çapında ilgi gören Rectiwa ürünleri, bitkisel içeriklerle ve tüm saç tipleri düşünülerek üretilmektedir. Rectiwa Biotin 30 Kapsül'e ucuz fiyatı ile Turuncu Kasa'dan sahip olabilirsiniz.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Rectiwa Biotin 30 Kapsül

89.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim