Rectiwa SD Hassas Saç Derisi için Şampuan 300ml

Rectiwa SD Hassas Saç Derisi için Şampuan 300ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Rectiwa SD Hassas Saç Derisi için Şampuan 300ml

Markası : Rectiwa Ürünlerini Gör

43000

8680853010160

5/1
81.25 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Rectiwa SD Hassas Saç Derisi için Şampuan

Marka Adı: Rectiwa

Ürün Miktarı: 300 ml

Ürün Özellikleri:

- Kepek problemi, saç derisinin soyularak dökülmesinin oluşturduğu bir durumdur. Omuzlara dökülen deri parçalarının kötü görünmesinin yanında saç derisinin sürekli kaşınması oldukça can sıkıcıdır.

- Kepek probleminin giderilmesi için saç derisindeki sebum dengesini sağlayan ve sürekli tekrarlayan kepeği yok etmek adına yoğun soyucu etkisi olan şampuanları kullanmak gerekir.

- Rectiwa SD Hassas Saç Derisi için Şampuan 300ml, kepek, pullanma, kızarıklık ve kaşıntı problemi yaşayanlar için bitkisel içeriklerle geliştirilmiş bir şampuandır.

- Özel olarak formüle edilen ürün, yoğun kepek ve yağlanma problemi yaşayan hassas saç derisinin kullanımına uygundur.

- Sivilce oluşumuna karşı bakım sağlayarak saç derisinin nem dengesini korumaya çalışır.

- Rectiwa SD içeriğindeki Beyaz Söğüt Kabuğu Ektresi, Piroctone Olamine ve Climbazol etken maddelerinin keratolitik ve lipofilik etkisi bulunur.

- Keratolitik ve lipofilik etkisi yağlanma, pullanma, sivilce oluşumu, kızarıklık gibi saç derisini rahatsız edici belirtilerin azalmasına katkı sağlar.

- İçeriğindeki White Willow Bark Extract, Piroctone Olamine ve Climbazol ile etki ederek, saç derisindeki keratin tabakasının giderilmesine destek olur.

- Bu döngü her kullanımda yenilenerek, saç derisindeki kızarıklık, kaşıntı ve kepeklenme azalır.

- Bir sonraki kullanımda saçların daha canlı, parlak ve sağlıklı görünmesine destek olur.

- Rectiwa SD Şampuan formülünde aynı zamanda sivilce ve tahriş oluşumunun önüne geçilmesinde etkili olan Kızıl Çalı, Okaliptus ve Tea Tree Oil bulunur.

Beyaz Söğüt Kabuğu: Saç derisine antimikrobiyal etkisi göstererek pul pul dökülmelerin önüne geçer.

Climbazol: Bilinen en etkili mantar öldürücü aktif bileşenlerden biridir.

Piroctone Olamine: Kepeğe karşı oldukça etkilidir. Kepek oluşumuna neden olan mantarların azaltılmasına ve saç derisinin yatışmasına katkı sağlar.

- Kepek, saç derisinin yenilenme sürecinde çeşitli nedenlere bağlı olarak ölü deri tabakasının normalden daha hızlı ve iri parçacıklar halinde dökülmesi sonucunda meydana gelir.

- Kepek oluşumunun azaltılmasında etkili olan şampuanın düzenli kullanımıyla birlikte içeriğindeki etken maddeler sayesinde saç derisinde oluşan kabuklaşmanın azaltılması sağlanır.

- Saçların yeterince şampuanlanmaması ya da düzenli yıkanmaması da saçta kepek oluşumunu hızlandıran etkenlerdir. Bu durumlar saç derisinin üzerinde yağ ve derinin birikmesine neden olarak kepek oluşturabilir.

- Rectiwa SD Hassas Saç Derisi için Şampuan ile günlük saç temizlik rutininizi değiştirerek kepeklerle vedalaşabilirsiniz.

Kullanım Şekli: Islak saça masaj yaparak uygulayınız. 2 dakika kadar bekledikten sonra durulayınız.

Kullanım Sıklığı: Haftada 2 veya 3 kez kullanılması tavsiye edilir.

HSC Laboratuvarlarında yüzyıllardır kullanılan bitkilerin mucizevi etki ise üretilen Rectiwa ürünlerini ve Rectiwa SD Hassas Saç Derisi için Şampuan 300ml'i indirimli fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Rectiwa SD Hassas Saç Derisi için Şampuan 300ml

81.25TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim