REEDER P13 BLUE MAX PRO 6GB/256GB BLUE

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Reeder Ürünlerini Gör

pr-811490

8682960625800

5/1
4025.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok


 

 

 

Reeder P13 Blue Max Pro 256 GB (Reeder Türkiye Garantili)

2010 yılında kurulan Reeder, Türkiye’nin önemli teknoloji üreticileri arasında bulunur. Yerel bir teknoloji markası olmasına rağmen kısa sürede global piyasalara da dahil olarak dünya çapında isminden söz ettirmeyi başarır. Reeder, P13 Blue Max Pro modeliyle de başarısını sürdürmeye devam eder. Reeder P13 Blue Max Pro 256 GB (Reeder Türkiye Garantili) dahili hafıza veya kamera detaylarıyla kullanıcılarının çoğu ihtiyacına yanıt vermeyi başarır. Geniş ekranı sayesinde büyük ekranlı telefon kullanmayı tercih eden kişiler için iyi bir seçim haline gelir. Yüksek batarya kapasitesi, cihazın günlük kullanımda başarılı bir performans ortaya çıkarmasını sağlar. Teknik detaylarıyla beraber tasarım açısından da dikkatleri üzerinde toplayan model, şık bir cihaz isteyenler için iyi bir alternatif haline gelir. Uygun fiyata hem teknik hem de tasarım açısından başarılı bir cihaz arıyorsanız Reeder P13 Blue Max Pro 256 GB modelini inceleyebilir, ihtiyaçlarınıza kısa sürede kavuşabilirsiniz.

Reeder P13 Blue Max Pro 256 GB Faydaları

  • Çift hat desteği sayesinde fonksiyonel bir cihaz haline gelir.
  • Büyük ekran boyutu, tek bir ekrana birden fazla içeriği rahat bir şekilde sığdırmanıza yardımcı olur.
  • Parmak izi sensörü, telefonun hızlı bir şekilde açılmasını sağlar.
  • Artırılabilir hafıza desteği sayesinde ihtiyaç durumuna göre depolama alanı genişletilebilir.

Reeder P13 Blue Max Pro 256 GB Donanım Özellikleri

Android işletim sistemine sahip olan cihaz, pratik ve rahat kullanımıyla dikkatleri üzerinde toplar. Unisoc T310 yonga seti içeren model, sade ara yüzüyle konforlu bir cihaz haline gelir. Biri 2.0 GHz ve üçü 1.8 GHz hızında dört farklı çekirdek içerir. Yardımcı çekirdekleri sayesinde hız konusunda akıcılık kazanmayı başarır. Ayrıca PowerVR GE8300 grafik işlemcisi, telefon üzerinden oyun oynamayı seven kişilerin beğenisini kazanan bir performans ortaya çıkarır. Görüntülerin başarılı bir şekilde alınmasını sağlayan grafik işlemci, cihazın görsellerine ayrı bir hava katar. Reeder P13 Blue Max Pro 256 GB (Reeder Türkiye Garantili) RAM konusunda da kullanıcılarına avantajlar sağlar. 6 GB gibi yüksek dahili bellek hafızası sayesinde arka planda programlar arasında hızlı ve rahat bir şekilde geçiş yapılmasını sağlar. Aynı zamanda yüksek bellek hafızası, takılma veya donma gibi istenmeyen durumların yaşanmasının önüne geçerek kullanıcı deneyimini iyileştirir.

256 GB dahili depolama alanıyla beraber hafıza kartı desteği sunması, cihazı alan problemi yaşayan kullanıcılar için ideal kılar. Ekstra olarak edinebileceğiniz hafıza kartıyla cihazınızın alanını genişletebilir, dilediğiniz uygulamayı alan problemi yaşamadan rahatlıkla indirebilirsiniz. Reeder P13 Blue Max Pro 256 GB (Reeder Türkiye Garantili) batarya kapasitesiyle de başarısını sürdürmeye devam eder. 5380 mAh batarya kapasitesiyle günlük kullanımda başarılı bir kullanım ömrü sağlar. Mikro-USB girişine sahip olan cihaz, başarılı pil kullanımıyla kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Cihazın kutusunun içinden kullanım kılavuzu, garanti belgesi, Mikro USB şarj kablosu ve USB güç adaptörü bulunur. Böylece ekstra adaptör edinmenizi gereksiz hale getirir. Teknik detaylara önem veriyorsanız Reeder P13 Blue Max Pro modelini inceleyerek aradığınız çoğu özelliğe vakit kaybetmeden sahip olabilirsiniz.

Reeder P13 Blue Max Pro Başarılı Kamera Kurulumu

Reeder P13 Blue Max Pro 256 GB (Reeder Türkiye Garantili) kamera söz konusu olduğunda kullanıcılarını memnun eden bir performans ortaya çıkarır. Cihazın arka tarafında üç ve ön tarafında bir adet kamera bulunur. Arka tarafta bulunan temel kamera, 13 MP çözünürlüğündedir. Otomatik Odaklama özelliğine sahip olduğu için çekim sırasında nesne veya kişiyi kısa sürede netleştirerek yaşanabilecek vakit kayıplarını ortadan kaldırır. Aynı zamanda başarılı netleme sistemi, nesne veya kişilerin doğal bir şekilde yakalanmasına yardımcı olur. Saniyede 30 fps ve 1080p Full HD çözünürlüğünde video çektiği için fotoğrafla beraber video performansına önem veren kişilerin de ihtiyaçlarına yanıt vermeyi başarır.

Arka tarafında bulunan LED flaş, karanlık ortamlarda doğal bir aydınlatma sağlayarak etkileyici kareler elde edilmesini sağlar. Böylece ışıksız ortamlarda da zorlanmadan çekim yapmanıza imkan tanır. İkinci ve üçüncü kameralar, derinlik algısı ve yakınlaştırma gibi işlemleri kolaylaştırır. Cihazın ön tarafında ise 5 MP çözünürlüğe sahip olan bir lens bulunur. Etkileyici selfieler çekilmesini mümkün kılan ön kamera, ortalama üzeri kalitesiyle kullanıcılarına avantajlar sağlar. Kameraya önem veriyorsanız başarılı kamera sistemiyle Reeder P13 Blue Max Pro modelini inceleyebilir, istediğiniz anı dilediğiniz gibi çekmeye başlayabilirsiniz.

Reeder P13 Blue Max Pro 256 GB Büyük ve Teknolojik Ekranı

Reeder P13 Blue Max Pro 256 GB (Reeder Türkiye Garantili) ekran boyutu ile büyük telefonlardan hoşlanan kişilere seslenir. 6.51 inçlik ekranıyla kullanıcılarına geniş bir kullanım alanı sunar. IPS LCD teknolojisiyle üretilen ekran, daha hızlı yanıt süreleriyle kullanıcılarının yapmak istediği işlemleri kısa sürede gerçekleştirmesini sağlar. Aynı zamanda daha geniş görüş açıları sunması, cihazın farklı açılardan da görsel açıdan başarılı olmasına olanak tanır. Yüksek renk/kontrast oranı sayesinde renklerin canlı görünmesini sağlar. Ayrıca IPS LCD ekranı, cihazın renkleri gerçeğe yakın bir şekilde göstermesine de yardımcı olur. IPS panel, yoğun ışık altında cihazda yaşanabilecek parlamaları azaltarak telefonun her ortamda kullanılabilir hale gelmesini sağlar. 720x1600 HD+ çözünürlüğüyle görüntülere netlik kazandıran ekran, 270 PPI piksel yoğunluğuyla da görüntülere keskinlik kazandırır. Renkleri net bir şekilde sunan cihaz, telefon üzerinde çeşitli tasarımlar yapan kişiler için de çekici bir özelliktir.

Ekran özellikleri söz konusu olduğunda görsel deneyimi iyileştirecek şekilde üretilen model, kullanıcılarını memnun eden bir performans ortaya çıkar. 60 Hz ekran yenileme hızına sahip olan cihazın ekran oranı ise 20’ye 9’dur. Böylece film veya dizi izlerken görüntülerin ekrana sıkışmadan rahat bir şekilde görünmesini sağlar. Ayrıca %79.73 ekran gövde oranıyla da sınıfının başarılı cihazları arasında bulunur. Büyük ve teknolojik ekranıyla dikkatleri üzerinde toplayan cihaz, kullanıcı deneyimini geliştirecek şekilde özenle tasarlanır. Böylece ekrana önem veren kişiler için de iyi bir seçim haline gelir. Gün içinde telefonla çok fazla vakit geçiriyor ve ekran özelliklerine değer veriyorsanız modeli inceleyebilir, daha konforlu bir deneyim yaşamaya başlayabilirsiniz.

Reeder P13 Blue Max Pro 256 GB Şık Tasarımı

Reeder P13 Blue Max Pro 256 GB (Reeder Türkiye Garantili) tasarım detaylarıyla da dikkatleri üzerinde toplamayı başarır. Cihazın ön tarafında damla çentik içerisinde bulunan kamera, ekranı bölmemesiyle beraber telefona şık bir görünüm kazandırır. Ayrıca çerçeveleri azaltılmış tasarımıyla kullanıcılarına daha fazla ekran alanı sunan model, hem görsel hem de işlevsel açıdan oldukça başarılıdır. Cihazın arka tarafının sol köşesinde ise üçlü kamera kurulumu ve flaş yer alır. Ortasında bulunan arka kapak rengiyle uyumlu parmak izi sensörü, telefona hoş bir hava kazandırır. Aynı zamanda cihazın arka tarafının ortasına konumlandırılması sayesinde pratik bir kullanım sunar. Eni 77 mm, boyu 165.2 mm ve kalınlığı 9.6 mm’dir. Ağırlığı 205 gram olduğu için hafif bir yapıdadır. Ergonomik kriterler dikkate alınarak tasarlanan ürün, elde konforlu bir tutuş sağlar. Böylece cihazı tek elle bile rahat bir şekilde kullanabilir, günlük gereksinimlerinizi pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Zarif ve şık bir cihaza sahip olmak istiyorsanız modeli inceleyebilir, aradığınız ürüne vakit kaybetmeden sahip olabilirsiniz.


Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

REEDER P13 BLUE MAX PRO 6GB/256GB BLUE

4025.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim