REGAL 32R602H 32'' 80 EKRAN HD UYDU ALICILI LED TV

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Regal Ürünlerini Gör

pr-811372

0036925814736

5/1
3659.8 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Günün stresinden uzaklaşıp keyifli saatler geçirmeniz için tasarlanan Regal TV 32R602H 32" 80 Ekran Uydu Alıcılı HD LED TV, en sevdiğiniz programları, filmleri, dizileri, belgeselleri veya maç yayınlarını yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi ile izleme olanağı sunar. Ürün, geniş ekran deneyimi, dahili uydu alıcısı, yüksek ses performansı, uzaktan kumandası ve aynı zamanda evinize uyum sağlayan estetik tasarımı ile beklentilerinize en üst seviyede cevap verir. Satın alma noktasında da kolayca ulaşabileceğiniz bu televizyon, kaliteyi ve uygun fiyatı bir araya getiren bir fiyat/performans ürünüdür.

Geniş Açılı Ekranda Yüksek Çözünürlük

Regal TV 32R602H 32", 80 cm genişlikteki ekran boyutu ve 16:9 ekran formatıyla her zaman geniş bir izleme açısı sunar. Flat tasarımlı LED ekran paneli, gelişmiş sistem özellikleri ve fonksiyonel bir deneyim vadeden kişiselleştirilebilir ekran ayarları, kişiye özel kullanım stilini ayarlamanıza olanak tanır. Milyonlarca rengi bir arada sunan 1366x768 piksel çözünürlüklü ekran, tüm renkleri göz sağlığınızı koruyarak sıra dışı bir konfor ile kolayca keşfetmenizi sağlar. LED ekran paneli, her defasında HD Ready çözünürlüklü görüntüleri aktararak en hızlı sahnelerde dahi ayrıntıları kaçırmadan izlemenize yardımcı olur. Işık hızında bir yenileme hızı (50Hz) bulunan Regal LED TV ile görüntüler çok daha akıcı ve daha kaliteli olarak ekranınıza yansır. Mega Dinamik Kontrast özelliği ile donatılan Regal TV 32R602H 32", en açık renklerle en koyu renkler arasındaki farkı üstün teknolojisi sayesinde maksimum değere çıkarır ve en aydınlık ve en karanlık sahneleri dahi daha net ve canlı bir görüntü kalitesiyle izleme olanağı sağlar.

Dahili Uydu Alıcısına Sahip Regal TV 32R602H

Cihazın sahip olduğu dahili HD uydu alıcısı sayesinde uydu yayınlarını harici bir kutuya gerek duymadan televizyonunuzdan rahatlıkla alabilirsiniz. Böylece televizyonunuzun etrafında ekstra kablo, kutu veya kumanda kalabalığı ortadan kalkmış olur ve ortamınız şıklığını ve sadeliğini korur. Televizyonda ayrıca; Analog Alıcı, Karasal Alıcı (DVB-T), Kablo TV (DVB-C) ve HD Karasal Alıcı da (DVB-T2) mevcuttur. Regal LED TV, dahili 2.0 hoparlör sistemi ile 12 W ses çıkış performansı sunar. LED TV, German+Nicam Stereo ses teknolojisi ile sesleri daha net ve detaylı bir şekilde duymanızı sağlayarak mükemmel görüntü kalitesine eşlik eder. Televizyonunuzun analog ses seviyesi kumanda üzerinden de rahatlıkla ayarlanabilir ve kontrol daima sizde kalır.

Bağlantı Noktaları ve Multimedya Özellikleri

Regal LED TV, çeşitli bağlantı noktaları ve multimedya özellikleri ile televizyonunuzu çok yönlü olarak kullanmanıza olanak tanır. LED TV’de bir adet 2.0 USB portu, bir adet HDMI 1.3/1.4/2.0 portu, optik dijital ses çıkışı, Kompozit girişi ve PC girişi (VGA), bir adet SKART girişi, ses/kulaklık çıkışı, Common Interface (CI+), bir adet analog/kablolu anten girişi ve bir adet uydu anteni girişi yer alır. Multimedya özellikleri arasında ise Program Rehberi (EPG), USB ile resim, müzik, video oynatma ve Türksat kanal güncelleme sistemi mevcuttur. Cihazınızda ayrıca çocuk kilidi, otomatik kayıt ve program arama (APS), otomatik kanal arama, zaman ayarlı kapanma (Sleep Timer) ve güç tasarrufu modu gibi ekstra özellikler de bulunur. LED ekran teknolojisi ve ince yapılı estetik çerçevesi ile son derece yenilikçi ve zarif bir duruş sergileyen Regal LED TV, her mekâna modern ve şık bir hava katarak ayrıcalık kazandırır. Parlama önleyici panel yapısı ve yüksek görüntü performansı ile mükemmel bir TV izleme deneyimi sunan bu televizyon, 10 kg ağırlığa ve ergonomik bir yapıya sahiptir. Cihaz, altında bulunan ikili stant (V ayaklı) ayakları ile bir TV ünitesi üzerine kolayca kurulabilir veya 200x100 mm VESA duvar montaj desteği ile duvara asılarak kullanılabilir.


Regal Tv 32R602H 32" 80 Ekran Uydu Alıcılı
İLGİLENMİŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜNÜN ÜCRETSİZ MONTAJ SERVİS HİZMETİ BULUNMAMAKTADIR. SATIN ALDIĞINIZ ÜRÜNÜN KOLİSİNİ KARGO GÖREVLİSİNDEN TESLİM ALMA ANINDA LÜTFEN KONTROL EDİNİZ. ÜRÜNÜN SMART ÖZELLİĞİ YOKTUR. AÇIKLAMAYI DİKKATE ALMANIZI RİCA EDERİZ. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER.


:
Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

REGAL 32R602H 32'' 80 EKRAN HD UYDU ALICILI LED TV

3659.8TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim