REGAL 43R654FA9 43'' 109 EKRAN FULLHD SMART AND. LED TV

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Regal Ürünlerini Gör

pr-811362

8698902757652

5/1
9761.5 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Günümüz ileri görüntüleme teknolojilerinin tüm özelliklerini bünyesinde barındıran Regal 43R654F 43" 109 ekran uydu alıcılı Full HD Smart LED TV, sinema salonu deneyimini yaşam alanlarınıza taşıyor. Doğal ve canlı görüntü özellikleri, yüksek ses performansı ve şık tasarımıyla dikkat çeken ürün, sahip olduğu bağlantı seçenekleriyle işlevsel kullanıcı deneyimi vadediyor.

Kullanıcılara geleneksel ekran deneyiminin çok daha ötesini sunan ürün, dahili uydu alıcı ve Smart TV özelliğiyle istediğiniz zaman, dilediğiniz içeriği takip etmenize aracılık ediyor. Güçlü işlemcisi sayesinde hızlı tepki kabiliyetine sahip olan model, donanım özellikleriyle kullanıcıları bambaşka bir dünyayı keşfetmeye davet ediyor.

Görüntü Kalitesiyle Dikkat Çeken Televizyon

Modelde kullanıcılara üstün televizyon deneyimi sunmak üzere en yeni görüntüleme teknolojilerinden faydalanılıyor. Regal 43R654F, mega dinamik kontrast özelliği sayesinde görüntüleri ekrana daha derin, net ve canlı şekilde yansıtıyor. En koyu ve en açık renk arasındaki farkı tespit edip maksimum değere çıkaran mega dinamik kontrast kullanıcıların kendilerini takip ettikleri içeriğin ortasında hissetmesini sağlıyor.

Televizyonda hareketli görüntü performansını iyileştiren High Motion Rate (HMR) teknolojisi kullanılıyor. HMR teknolojisi, panel yenileme hızını yüksek seviyelere çıkarıyor ve en hareketli görüntüleri bile piksel görüntüsü ya da kesinti olmadan takip edebilmenize yardımcı oluyor. Full HD çözünürlük formatını destekleyen cihaz, HD içeriklerin tamamını herhangi bir problem olmaksızın çalıştırıyor.

Akıllı Televizyon Teknolojisiyle Tanışın

Smart TV özelliğine sahip Regal TV’de DLNA teknolojisine yer veriliyor. Söz konusu teknoloji yaşam alanınızda kullandığınız internet ağı aracılığıyla, ayrıca bir kablo bağlantısına ihtiyaç duymadan dosya transferi yapmanıza imkân tanıyor. Tablet, bilgisayar ve telefon gibi akıllı cihazlarınızdaki müzik, resim ve filmler büyük ekran üzerinden rahatlıkla takip edilebiliyor.

Ürün içeriğinde Smart TV kullanımını daha da pratik hâle getiren bir kumanda bulunuyor. Kumandanın üzerinde yer alan , ve Prime Video tuşlarıyla adı geçen uygulamalar tek dokunuşla başlatılabiliyor. Ayrıca kumanda da yer alan ‘Benim Tuşum’ tuşuna gerekli ayarlar yapıldığında istediğiniz kaynak veya kanala tek seferde ulaşmanız mümkün hâle geliyor.

Dahili Uydu Alıcısıyla Tüm Dünyaya

Regal 43R654F televizyon HD özellikli dahili bir uydu alıcıya sahip. Uydu yayınlarını ekstra bir kutuya gerek kalmadan takip etmenizi sağlayan dahili uydu alıcı sayesinde evdeki kumanda ve kablo karmaşası da ortadan kalkıyor.

Kablo TV, HD karasal ve HD uydu alıcı gibi alıcılar, televizyon tutkunlarının birçok kanala pratik şekilde ulaşmasına da imkân sağlıyor.

Neden Regal Full HD Smart LED TV Tercih Edilmeli?

  • Model, Smart TV özelliği sayesinde internet üzerinden içerik takip etmenizi mümkün kılıyor.
  • Ürün 1920 x 1080 piksel Full HD çözünürlük özelliğiyle yaşam alanlarınıza sıra dışı bir görüntü deneyimi getiriyor.
  • Cihazda iki çekirdekli işlemci tercih ediliyor. Güçlü işlemci özellikleri görüntülerin ekrana yansımadan önce iyileştirilmesine aracılık ediyor.
  • Televizyonda LED aydınlatma teknolojisi bulunuyor. LED görüntü teknolojisi kullanıcıları olağanüstü seviyede renk kontrastı ve görüntü kalitesiyle tanıştırıyor.
  • Model 0.5 W Stand-by güç tüketimi ve güç tasarruf modu ile hem bütçenizi hem de çevreyi koruyor.

Regal 43R654F Bağlantı Özellikleri

  • Dahili Wi-Fi: Var
  • HDMI bağlantı: İki adet
  • USB bağlantı: Bir adet
  • Bluetooth: Var
  • Ethernet: Var

Güçlü donanımının yanı sıra şık tasarımıyla da dikkat çeken Regal 43R654F evlerinize modern bir atmosfer kazandırıyor. Televizyonun stand tasarımı ve Soundbar bileşenleri, ekran görüntüsünü engellemeyerek ses kalitesini en iyi biçimde hissetmenizi mümkün kılıyor. Akıllı televizyon teknolojilerini kullanıcılarla en iyi şekilde bir araya getiren ürün, üst düzey televizyon izleme deneyimi sunuyor.


Regal 43R654F 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Smart LED Tv

1920X1080 ÇÖZÜNÜRLÜK DAHİLİ Wİ-Fİ SMART 2 HDMI 1 USB PC BAĞLANABİLME HMR 800HZ YÜKSEK DNAMİK KONTRAST HIZLI TEPKİME SÜRESİ 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

REGAL 43R654FA9 43'' 109 EKRAN FULLHD SMART AND. LED TV

9761.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim