REGAL 55R7540U 55'' 139 EKRAN 4K UHD SMART AND. LED TV

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Regal Ürünlerini Gör

pr-811365

8698902757645

5/1
10371.66 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Güvenilir elektronik eşya markası Regal, Android TV modeli 55R754UA9’u kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Regal 55R754UA9 55" 4K Android TV, siyah renkte tasarlanan ön çerçevesi ile dikkat çekiyor. İncelikle belirlenen renk seçimi modele estetik bir tasarım kazandırırken konumlandığı odaya da şık bir hava katıyor. Bunlara ek olarak V tipi olan iki ayaklı stant yapısı ile standart tipteki ekran kalınlığı da televizyonun şık ve dinamik yapısını destekleyen özellikler arasında yer alıyor.

Etkileyici Ses ve Ekran Özellikleri

  • Model, sunduğu ikili hoparlör sistemi ve 20 Watt (RMS) ses çıkış gücü ile tatmin edici bir ses performansı sergiliyor.
  • DTS HD ses kalitesi, Dolby Audio Processing ve Speaker Box özellikleri aracılığıyla kullanıcılarına eşine az rastlanır bir ses deneyimi yaşatıyor.
  • Regal 55R754UA9 modelinin 3840x2160 piksel çözünürlüğe sahip olan ekranı, Ultra HD (4K) değerindeki çözünürlük standardı ile tatmin edici bir görüntü kalitesine erişiyor.
  • Kontrast iyileştirme algoritması, keskinlik artırma algoritması, renk iyileştirme algoritması ve HDR10 gibi teknolojilerle güçlendirilen model, etkileyici netlikteki görüntüleri kullanıcıları ile buluşturuyor.
  • HMR 1800 değerindeki yenileme hızıyla görüntüleri kullanıcılarına hızlı ve akıcı bir şekilde sunuyor.
  • Ekran 139 cm’lik boyutuyla kullanıcıların keyifli anlar geçirmelerine olanak tanıyor.

Güçlü Özelliklerle Donatılan Bir Model

Regal 55R754UA9 55" 4K Android TV modeli, gelişmiş ekran ve ses özelliklerinin yanı sıra teknik ve multimedya donanımlarıyla da beğeni topluyor. 4 çekirdekli, Android işletim sistemiyle donatılan model bu sayede tüm uygulama ve programları kolaylıkla çalıştırabilirken dahili Wi-Fi özelliği ile de harici bir modeme gerek duymadan internet erişimi sağlıyor. Ürün Google Play Store özelliği ile uygulama yükleyebilme imkânı tanırken çocuk kilidi sayesinde de güvenli bir kullanıma imza atıyor. HDMI Audio Return Channel (ARC) ses çıkışı özelliği vasıtasıyla ses özelliklerini başka cihazlarla paylaşabilen model, donanımları arasında yer alan Common Interface (CI+) teknolojisi ile de başka bir alıcıya gerek kalmadan tüm dijital platformların seyredilebilmesine aracılık yapıyor. Model, Smart TV özelliği sayesinde ise güncel internet uygulamalarının kullanılmasına ve yeni uygulamaların yüklenmesine olanak veriyor. Ürün bunlara ek olarak Bluetooth, program rehberi (EPG), otomatik kanal arama, isim verme ve kulaklı çıkışı gibi özellikleriyle kullanıcıların ekran karşısında aldıkları hazzın artmasını sağlıyor.

Regal 55R754UA9 55” 4K Android TV’nin saymakla bitmeyen yenilikçi ve teknolojik özellikleri arasında ise şunlar yer alıyor:

  • Ekran Boyutu: 55 inç
  • Çözünürlük Standardı: Ultra HD (4K)
  • Smart TV: Var
  • Dahili Wi-Fi: Var
  • Renk: Siyah
  • İşletim Sistemi: Android

Regal 55R754UA9 55" 4K ANDROID TV, kutu içeriğinde yer alan akıllı kumanda donanımı, garanti belgesi ve kullanım kılavuzu ile beraber satışa sunuluyor.

Regal 55R754UA9 55" Avantajlarından Siz de Yararlanın

Regal, üretime başladığı ilk günden itibaren yenilikçi üretim anlayışı ve zengin ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Marka, televizyonlardan beyaz eşyalara, ankastre ürünlerinden küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı birçok ürün grubuyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Regal, modern üretim tesisi, profesyonel satış ve teknik hizmet grubu ile faaliyet göstermeye devam ediyor.

Regal 55R754UA9 55" güçlü özellikleri ve sergilediği yüksek performansa rağmen tutumlu yapısıyla göze çarpıyor. Model, güç tasarruf modu, zaman ayarlı kapanma ve yayın bittiğinde otomatik kapanma özelliğiyle düşük aralıklarda seyreden bir güç tüketimi sergiliyor. Tutumlu yapısı, zengin donanımı ve yakaladığı başarılı performans değerleriyle Regal 55R754UA9 55" kaliteden ödün vermeyen kullanıcılar için ideal bir model olarak öne çıkıyor. Kullanıcı gereksinimleri dikkate alınarak tasarlanan model, estetik tasarımı ve güçlü özellikleriyle kullanıcılarla buluşmayı bekliyor.


Regal 55R754UA9 55" 4K ANDROID TV

*Regal Android televizyonlarda 65" harici modellerde sesli kumanda bulunmamaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

REGAL 55R7540U 55'' 139 EKRAN 4K UHD SMART AND. LED TV

10371.66TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim