REN Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask 50ml

REN Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • REN Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask 50ml

30011

5060033770825

5/1
172.88 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

REN Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask 50ml

Ren ClearCalm 3 Anti-Blemish Treatment Mask 50 ml :

Marka Adı : Ren

Ürün Adı : 

REN Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask 50ml

Ürün Miktarı : 50 ml.

Ürün Özellikleri : Yağlı ve akneli ciltlerdeki yağ fazlasını emmeye, gözenek görünümlerini küçültmeye, sivilce ve akne lekelerini gidermeye yardım eden kil maskesidir. Diğer cilt lekelerinde de aydınlatıcı etki sağlamaya yardımcıdır. Tıkalı gözeneklerin açılarak temizlenmesi ve küçülmesini sağlamaya da yardımcıdır.

Sonuç : Yağlı yapıdaki ciltlerde görülen, sivilce ve siyah noktalarla mücadele etmeye, cildi rahatlatmaya, lekelere aydınlatıcı etki sağlamaya yardımcı kil maskesi.

Kullanım Şekli : Yaklaşık iki pompa kadar ürünü elinize alarak, göz ve dudak çevresine getirmeden yüze uygulayın. 20 dakika kadar bekledikten sonra durulayarak temizleyin. Haftada 2 defa kullanabilirsiniz.

İçerik : Glycerin, Kaolin, Aqua (Water), Zinc Oxide, Colloidal Sulfur, Calcium Carbonate, Alcohol Denat., Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Polysorbate 20, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Zinc Gluconate, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil, Leptospermum Scoparium Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Camphor, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Crataegus Oxyacantha Stem Extract, Glucose, Dehydroacetic Acid.

Pek çok farklı yapıda cilt ve cilt sorunu bulunur. Cilt sorunlarının en sık görülenlerinden biri de yağlanmadır. Yağlı ciltlerde de buna bağlı farklı problemler ortaya çıkabilir. Özellikle yağlanma cilde kirlerin daha kolay yapışmasına neden olur ve bu şekilde siyah noktalar daha kolay oluşur. Gözeneklerde yaşanan tıkanıklık ise akne ve sivilceoluşumuna neden olabilir.


REN Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask 50ml, yağlı, sivilce ve akne sorunu yaşayan ciltler için uygun bir üründür. Cildi yatıştırarak yağ fazlasını emer ve yağlı parlamaları, yağ fazlasının neden olduğu sorunları azaltmaya yardımcı olur. Özellikle de sivilce ve akne oluşumuna neden olan ajanları engellemeye yardım eder.

Akne, siyah nokta ve sivilcelerin oluşmasına neden olan gözeneklerin açılarak hassas bir şekilde temizlenmesini sağlamaya yardım eder.

Sülfür, flavonidler, çinko glukonat, Fransız Kaolin kili, bisabolol, esansiyel yağ kompleksi, leptospermon biyoaktifleri içeren maske cildin tıkalı gözeneklerinde etki sağlamaya ve cildinizdeki lekelerin görünümlerinde azalma sağlamaya yardımcıdır.  Cildin renk tonunda eşitlenmiş bir görünüm kazandırmaya da yardım eder.

  • *Yağ fazlasını giderme
  • *Akne, siyah nokta ve sivilcelerle mücadele etme
  • *Gözenek görünümlerini küçültme
  • *Lekelere aydınlatıcı etki ve renk tonunda eşitlenme sağlama
  • *Cildi yatıştırma sağlamaya yardım eder.


REN Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask 50ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

REN Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask 50ml

172.88TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim