Ren Neroli And Grapefruit Body Wash 200 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

17023

5060033771662

5/1
76.27 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ren Neroli And Grapefruit Body Wash 200 ml

Ren Neroli And Grapefruit Body Wash 200 ml

Tunus Portakal Yağı ve Greyfurt Yağı içeren, hoş kokulu vücut temizleyicisidir. Cildi derinlemesine temizleyerek, kirden arındırmaya ve cildi rahatlatıp, sakinleştirmeye yardım eder. Canlı, yumuşak, taze, temiz ve ferah bir cilt kazandırmaya yardımcı olur.

Temizlik, cinsiyet ve yaş ayrımı olmaksızın herkesin ortak ihtiyacıdır. Temizlik sonrası cilt kir, yağ arınır ve gözeneklerdeki tıkanıklıklar açılır. Böylece siyah nokta, sivilce ve akne oluşumu engellenir.

Cildimiz sürekli bakım isteyen hassas ve narin bir yapıdır. Bakım ve temizlik sonrası cilt yenilenir, onarımı kolaylaşır. Temizlik, güzel ve bakımlı cildin ilk adımıdır. Banyo ve duş sonrasında kişi kendisini bakımlı ve temiz hisseder. Cildinde ferahlık,rahatlık ve tazelik duyar.

Ren uzmanları cildin hassasiyetini gidermeye yönelik;sentetik içermeyen, temiz ve etkili ürünler geliştirmektedir. İngiliz dermokozmetik markası olan Ren çoğu ülkede tercih edilmektedir. Cilt bakımı ve temizliğine yönelik ürünleri bulunur.

Ren Neroli And Grapefruit Body Wash 200 ml

Ren Neroli And Grapefruit Body Wash 200 ml, vücuttemizleyici duş jeli.

Tunus portakal çiçeğinden damıtılan portakal çiçeği yağı vesoğuk preslenmiş greyfurt yağından elde edilen tazeleyici ve canlandırıcıözellikli vücut yıkama jelidir.

Cildi temizleyerek arındırmaya ve ferahlatmaya yardım eder.

Taze turunçgil kokusu cilde canlılık kazandırmaya yardımcıdır ve hoş birkoku bırakır.

Tüm ciltlerin kullanımına uygundur.

Biyoaktifler:

Tunus Portakal Yağı, Greyfurt Yağı, Ksantan Sakızı

İçerik:

Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Leaf Extract, Glycerin,Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Parfum(Fragrance), Limonene, Citronellol, Panthenol, Sodium Lauroyl Oat Aminoacids,Phenoxyethanol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citrus Grandis (Grapefruit) SeedExtract, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin.

Kullanım Şekli:

Duş veya banyo sırasında vücut jeli olarak kullanılır.

Ren Neroli And Grapefruit Body Wash 200 ml, uygun fiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Ren Neroli And Grapefruit Body Wash 200 ml

76.27TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim