Ren Rosa Centifolia 3 in 1 Cleansing Water Temizleme Suyu 200 ml

Ren Rosa Centifolia 3 in 1 Cleansing Water Temizleme Suyu 200 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Ren Rosa Centifolia 3 in 1 Cleansing Water Temizleme Suyu 200 ml

30013

5060033778456

5/1
85.42 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ren Rosa Centifolia 3 in 1 Cleansing Temizleme Suyu :

Marka Adı : Ren

Ürün Adı : Ren Rosa Centifolia 3 in 1 Cleansing Temizleme Suyu

Ürün Miktarı : 200 ml.

Ürün Özellikleri : Hassas ve kuru cilt tipleri dahil tüm cilt tiplerini temizlemeye yardımcı cilt temizleme suyudur. Tüm cildi ve göz makyajınızı nazik bir şekilde temizlemeye yardım eder. Cildi rahatlatmaya ve yatıştırmaya yardımcıdır. Sudaki kirecin ciltte neden olduğu tahrişini azaltmaya yardımcıdır. Cildi temizlerken kurutmaz, tonik etkisi göstererek gözeneklerin sıkılaşmasında da yardımcıdır. Suya dayanıklı maskarayı da temizleyebilir, göz ve dudak çevresi için uygundur. Paraben, mineral yağlar, sülfat, sentetik koku ve renklendiriciler, silikon içermez.

Sonuç : Cildi kir ve makyajdan temizlemeye yardımcı, çiçek özleri ile formüle edilmiş temizleme suyudur.

Kullanım Şekli : Pamuğa döktüğünüz ürün ile tüm, yüz, göz, dudak ve boyun bölgesini silerek temizleyebilirsiniz. Durulanması gerekmez.

İçerik : Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Sodium Hydroxymethylglycinate, Lactic Acid, Citronellol, Geraniol, Rosa Centifolia Flower Extract.

 

Ren Rosa Centifolia 3 in 1 Cleansing Temizleme Suyu, cildinizi hassas bir şekilde temizlemeye yardımcı olmak için tasarlanmış, misel solüsyondur. Tüm yüzde kullanıma uygundur. Göz ve dudak çevresini de temizleyebilirsiniz. Su geçirmeyen maskarayı da çıkartabilecek şekilde formüle edilmiştir. Cildi temizlerken yatıştırmaya ve pürüzlerin giderilmesinde de yardım eder.

Tüm cilt tiplerinin temizlenmeye ihtiyacı vardır. Cilt temizlendiğinde rahatlar ve nefes alır. Cildin düzenli bir şekilde arındırılması önemlidir. Ancak pek çok temizleyici cildi temizlerken kurutur ya da tahrişe neden olabilir. Özellikle de kuru ciltler her ürün ile temizlenmemeli, kendi yapısına uygun ürünler kullanılmalıdır. Alkol, sabun ve kimyasal temizleyiciler içermez.

Rosa Centifolia gülünden elde edilen Rose Otto Yağı, Tanenler ve Polifenoller içermektedir. Cildi düzenli olarak temizlediğinizde zamanla cilt tonunda eşitlenme, gözeneklerde küçülme ve cilde yumuşaklık kazandırmaya da yardım eder.

Ren ürünleri son derece ciltle dost içerikler ile formüle edilmiştir. Cildinizin yapısı ve ihtiyaçlarını belirleyerek buna uygun ürünlerle desteklenmesini sağlayabilirsiniz. Ren laboratuvarları bitkisel formüller ve bilimi birleştirerek sizin için en iyisini ortaya çıkartmak için çalışmaktadır.

Ren Rosa Centifolia 3 in 1 Cleansing Temizleme Suyu, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Ren Rosa Centifolia 3 in 1 Cleansing Water Temizleme Suyu 200 ml

85.42TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim