Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Rexona

Aradığınızı bulamadık.

Aradığınızı tekrar arayın

Rexona markası 1977 yılından beri ülkemizde kullanılmaya başlanmıştır. Rexona markası ürünleri ile ter kokusuna karşı koruyuculuk sağlamaya çalışır. Deodorantları, spreyleri, roll-on ları bulunmaktadır.

Rexona Ürünleri

1977 yılından bu yana Türkiye’de beğenilerek kullanılan bir marka olan Rexona’nın hem kadınlar hem de erkekler için farklı deodorant, stick, rollon tarzında ürünleri bulunur ve gün boyu ter kokusuna karşı koruma sağlamaya yardım eder.

Rexona markası gerek geliştirdiği ürünlerle, hazırladığı reklam filmleri ile başarısını kanıtlamıştır. Rexona kullananlar, ürünlerden ne kadar memnun olduklarını dile getirmektedirler. Rexona da ürünlerini geliştirirken, kullanıcıların memnuniyetini son derece önemsemektedir.

Vücuttaki ter ilk başta kokusuzdur, koltukaltı tam olarak hava almadığı için, bazı oluşumların da etkisiyle kötü kokabilir. Günün her saatinde, spor sırasında, yürürken, duygu değişimlerinde terleyebiliriz.

Ter koksunun önüne geçebilmek için deodorant kullanmak gerekir. Rexona deodorantlar, size bu konuda yardımcı olmaya çalışır.

Rexona Deodorant Women Powder, kadınların kullanımına uygun olarak geliştirilmiş bir deodoranttır. Hoş bir pudra kokusuna sahiptir. Sprey formu ile kullanım kolaylığı sağlar. Cildinizle uyumludur, size tüm gün kalıcılık sağlamaya çalışır. İstediğiniz her an kullanabilirsiniz.

Deodorant kullanımının etkili biçimde yapılması için, duştan sonra kuru ve temiz tende kullanılması gerekir.

Rexona Ürünleri ve Fiyatları

Rexona Men Quantum Pudralı, erkekler için geliştirilmiş bir deodoranttır. Ter kokusuna karşı koruma sağlamaya çalışır. Sağladığı kuruluk etkisi ile kendinizi daha güvende ve rahat hissetmenize yardımcı olur. Hoş kokusu ile severek kullanacağınız bir üründür.

Erkekler de kişisel bakımlarına, kadınlar kadar dikkat etmektedirler. Kadınlar da genellikle bakımlı erkeklerden hoşlanırlar.

Rexona Women Powder Dry Roll-on, kadınların kullanımı için özel olarak geliştirilmiştir. Ter kokusuna karşı etkilidir ve uzun süre kalıcılık sağlamaya çalışır. Hoş kokusu ile gün boyu kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur. Pudralı formülüyle daha uzun süre etkilidir. Duştan sonra kullanabilirsiniz.

Ter kokmak, sosyal açıdan çok rahatsızlık veren bir durumdur. Terleme vücudun sağlığı açısından gereklidir, ancak kötü kokmaması için gerekli önlemlerin alınması gerekir. Bol baharatlı, acılı yiyeceklerden uzak durmak, sık sık duşa girmek, temiz çamaşırlar ve temiz kıyafetler giymeye özen göstermek ve koruyucu deodorantlar kullanmak gerekir.

Kişisel bakımlara dikkat etmek hem sosyal çevre açısından önemlidir hem de kişinin kendisini daha iyi hissetmesi, daha özgüvenli olmasını sağlayabilir. Rexona ürünleri, kişisel bakımınızı tamamlamanıza yardımcı olmak için geliştirilmiştir.

Rexona ürünlerini, Turuncu Kasa’ da bulabilir ve uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim