Rocs Black Edition Diş Macunu 60 ml (S.K.T 11-2025)

Rocs Black Edition Diş Macunu 60 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Rocs Black Edition Diş Macunu 60 ml

Markası : ROCS Ürünlerini Gör

50310

4607034474867

55
PİYASA FİYATI 249.90 TL
SATIŞ FİYATI 212.42 TL
908
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Rocs

Ürün Adı: Black Edition Diş Macunu

Ürün Miktarı: 60 ml

Ürün Özellikleri:

Siyah Beyazlatıcı diş macunu ROCS® BLACK EDITION benzersiz patentli Mineralin® Black kompleksi içerir. Diş macununun benzersiz formülü, dişleri temizleyen ve parlatan özel granüller içeren en yeni nesil çok aşamalı temizleme sistemine dayanmaktadır. Granüller, yapıları sayesinde fırçalamanın ilk aşamalarında yumuşak diş plağını etkili, hızlı ve güvenli bir şekilde temizler.

Fırçalama işlemi sırasında granüller daha küçük, daha yuvarlak parçacıklara bölünerek emayenin fırçalamanın son aşamalarında parlatılmasını ve ona ışıltılı bir parlaklık kazandırılmasını sağlar.

Doğal kökenli bir proteolitik enzimin yardımıyla renksiz plakların yüksek kalitede çıkarılması sağlanır.

- Doğal beyazlığı geri kazandırır

- Kusursuz bir parlaklık verir

- Diş plağı ve diş taşı oluşumuna karşı korur

- Dişlerin ve diş etlerinin karmaşık bir şekilde korunmasını sağlar.

Siyah beyazlatıcı diş macunu ROCS® BLACK EDITION, gülüşünüzün sağlığı ve beyazlığı için doğal kömürle birlikte benzersiz patentli MINERALIN® BLACK kompleksi içerir. Diş macunu, pigmentasyonu nazikçe giderir ve diş minesini parlatarak doğal beyazlığını geri kazandırır.*

Patentli MINERALIN® kompleksi ile en yaygın diş hastalıklarına* (çürük, diş eti iltihabı, periodontit vb.) ve diş minesi yapısının* güçlendirilmesine karşı etkili bir koruma sağlanır: doğal enzim bromelain, ksilitol, kalsiyum gliserofosfat, magnezyum klorür.

Florür, sodyum lauril sülfat, paraben, triklosan veya klorheksidin içermez.

*Klinik olarak kanıtlanmış etkinlik 

Kullanım Şekli

Günde en az 2 kez yemeklerden sonra, bezelye büyüklüğünde diş macunu ile fırçalamalıdır.

İçerik:

Su (Aqua), Silika, Gliserin, Ksilitol, Kokamidopropil Betain, Sodyum Lauroyl Sarkosinat, Ksantan Kauçuk, Aroma, Kalsiyum Gliserofosfat, Hidroksiasetofenon, Sodyum Benzoat, Bromelin, Potasyum Sorbat, Aktif Karbon Tozu, Sodyum Sakkarin, Magnezyum Klorür, O-Simen-5-ol, Steviosit, Potasyum Hidroksit, Limonen, CI 77499.

Yorumlar
U** T**
29.11.2023
öncelikl minik hediye için teşekkür ederim çok naziksiniz..

diş etlerime iyi geldiğini düşünüyorum, memnun olduğum bir ürün... normalde 6 ayda bir mutlaka dişlerini temizletmem gerekiyordu sigara kullandığım için sararıyordu bu ürünü kullandıktan sonra bu süreç çok daha uzadı gerçekten güzel bir ürün Bu ikinci siparişim çok memnunum<br /> <br />

B** G**
29.11.2023
Abim sigara kullandığı için ona sipariş verdim.

Ve memnun kaldık bu 3. siparişimizdi indirimde görünce kaçırmak istemedik. Gerçekten dişlerin o sarı görüntüsünü alıyor. Tavsiye ederiz.

K** E**
29.11.2023
Hayatımda gördüğüm en kaliteli en muhteşem diş macunu.

Fiyatı o kadar uygun ki. Etkisine müthiş. İlk kullanımda beyazlatma etkisini gördüm ve çok şaşkınım. Efsane bir ürün. Boyutu da gayet büyük. Boyutuna ve muhteşem etkisine göre de ürünün fiyatı çok çok iyi. Gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı ve çok memnun kaldım. Satıcıya çok teşekkür ediyorum ♡

y** **
20.09.2022
ideal

memnun kaldım tavsiye ederim

Z** **
21.05.2021
memnun kaldım

Ben cok begendim daha önce neden kullanmadım diye düşünüyorum ilk fırçalamada olmasa da 3 fırçalama da beyazlık etkisini emin olun göreceksiniz..

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Rocs Black Edition Diş Macunu 60 ml (S.K.T 11-2025)

212.42TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim