Rocs Sensitive Repair-Whitening Diş Macunu 94g (S.K.T 02-2026)

Rocs Sensitive Repair-Whitening Diş Macunu 94g
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Rocs Sensitive Repair-Whitening Diş Macunu 94g

Markası : ROCS Ürünlerini Gör

40994

4607034472962

55
PİYASA FİYATI 239.90 TL
SATIŞ FİYATI 203.92 TL
909
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Rocs

Ürün Adı: Sensitive Repair-Whitening Diş Macunu

Ürün Miktarı: 94 g

Ürün Özellikleri:

İnci beyazı bir gülümseme, modern çağda herkesin sahip olması gereken bir özelliktir. Bununla birlikte, aşırı duyarlılık hem profesyonel beyazlatma prosedürleri hem de beyazlatıcı diş macunları için kontrendikasyon olduğundan diş aşırı duyarlılığı olan kişiler için bunu başarmak neredeyse imkansızdır. Yeni diş macunu, WDS bilimsel laboratuvarı tarafından hassas dişlerin dış görünüşünü iyileştirmek amacıyla geliştirildi. Diş macununun bileşenleri, benzersiz patentli bir teknoloji kullanılarak kendi üretim tesisimizde sentezlenen hidroksiapatit içerir.

Diş aşırı hassasiyetini hızlı bir şekilde hafifletmek için aşındırıcı olmayan diş macunu (RDA=40). Değişken boyutlardaki hidroksiapatit parçacıkları (yapı olarak diş dokularına oldukça benzer), emayedeki ve açığa çıkan dentin kanaliküllerindeki en küçük kusurları kapatarak hassasiyetin hızlı bir şekilde azalmasını* sağlar.

Diş aşırı duyarlılığı modern diş hekimliğinin en önemli konularından biridir. Avrupalı ​​yetişkinlerin %70'e kadarı dentin ve diş minesinde aşırı hassasiyetten muzdariptir. Aşırı duyarlılığın nedenleri tamamen dişle ilgili olabilir (çürük, periodontit, diş minesindeki çatlaklar ve çentikler, beyazlatma veya diğer diş prosedürlerinin sonuçları) veya daha genel olarak metabolizmadaki dengesizlikler veya spesifik değişikliklerle (nörofiziksel ve endokrin bozukluklar, menopoz, hamilelik, beslenme vb. ile ilgili konular)

Hassasiyette hızlı ve etkili bir azalma, 3 mekanizmadan biriyle sağlanır:

1. Kalsiyum ve fosfat iyonlarının kaynağı olan biyoyararlı kalsiyum gliserofosfatın varlığının bir sonucu olarak diş yapılarının mineral restorasyonu.

2. Değişen boyutlardaki hidroksiapatit parçacıkları (yapı olarak diş dokularına oldukça benzer) sayesinde, minedeki en küçük kusurların ve açığa çıkan dentin kanaliküllerinin kapatılması sonucu dişlerin hassasiyetinde anında azalma.

3. Yüksek konsantrasyonda ksilitol ve magnezyum sayesinde iç fizyolojik süreçlerin aktivasyonu sonucu sert diş dokularının korunması ve restorasyonu.

- Dişlerdeki aşırı hassasiyeti hızla giderir.*

- Çok düşük aşındırıcılık (RDA =40, günlük hijyen için tasarlanan sıradan diş macunlarından daha düşüktür).

- Dentin ve mineye zarar vermez.

- Çürüklere karşı etkili koruma sağlar.*

- Dişlerin parlaklığını geri kazandırır.

- Ağız boşluğu mikroflorasının yapısını normalleştirir.

- Nefesi tazeler.

Florür, pirofosfat, sodyum lauril sülfat, peroksit veya agresif aşındırıcılar içermez.

Her yaştan kişi tarafından istenilen süre boyunca kullanılabilir.

Kullanım Şekli: 

Günde en az 2 kez yemeklerden sonra, bezelye büyüklüğünde diş macunu ile fırçalamalıdır.

İçerik:

Su (Aqua), Silika, Gliserin, Ksilitol, Hidroksiapatit, Ksantan Kauçuk, Aroma, Kalsiyum Gliserofosfat, Kokamidopropil Betain, Sodyum Lauroyl Sarkosinat, Hidroksiasetofenon, Sodyum Benzoat, Sodyum Sakkarin, Magnezyum Klorür, Sodyum Metilparaben, Sodyum Propilparaben, O-Simen-5-ol, CI 74160, Limonen.

Yorumlar
B** A**
29.11.2023
5 yıldızı sonuna kadar hakediyor.

Şimdiye kadar kullandığınız bütün ürünleri unutun gerçekten muhteşem

G** A**
29.11.2023
Ben bu üründen memnun kaldım diyebilirim.

Ürün güzel ama dişlerinizi beyazlatmasını istiyorsanız aynı markanın başka bir ürününü kullanmanızı tavsiye ederim. ama genel olarak ürün gerçekten güzel ve kaliteli. Diğer markalara kıyas edicek olursam, Ben bu üründen memnun kaldım diyebilirim.

s** o**
20.09.2022
tavsiye ederim

etkili ürün uzun süredir kullanıyroum tavsiye ederim

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Rocs Sensitive Repair-Whitening Diş Macunu 94g (S.K.T 02-2026)

203.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim