Samsung A12 Sm-A127F/ds Blue 4Gb/128Gb

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Samsung Ürünlerini Gör

pr-811520

8806090902550

5/1
5612.34 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Samsung Galaxy A12 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)

Sesli ve görüntülü görüşmelerinizin yanı sıra gün içindeki verimliliğinizi artıracak bir akıllı cep telefonu arıyorsanız, Samsung Galaxy A12 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) beklentilerinize karşılık veriyor. Samsung’un yeni nesil Galaxy A serisinin öne çıkan ve uygun fiyatlı modellerinden biri olan ürün; büyük ekranı, geniş kapasiteli bataryası, dengeli performansı ve Android 11 işletim sisteminden gelen işlevselliğiyle her türlü kullanım sürecinde size yardımcı oluyor. Akıllı telefonunuzla fotoğraf veya video çekmekten ayrı bir keyif alıyor, kaydettiğiniz görselleri çevrim içi platformlarda yayınlamayı hedefliyorsanız, dörtlü arka kamera kurulumuyla günceli yakalayan Galaxy A12 (Samsung Türkiye Garantili) kamera yetenekleriyle sizleri memnun etmeyi bekliyor. 4,5G teknolojisine sahip çift SIM kart destekli cihaz, Samsung’a özgü uygulama ve hizmetlerle, size eksiksiz bir akıllı telefon deneyimi vadediyor.

Samsung Galaxy A12 128 GB Teknik Detayları ve Avantajları

Sahip olduğu başarılı tasarımın yanı sıra Samsung Galaxy A12 modelleri teknik açılardan da kullanıcılarına pek çok fayda sağlar:

  • Android platformundaki uygulamaları en iyi şekilde görüntüleyip video gibi görsel ağırlıklı multimedya içeriklerini, haricî bir ekrana ihtiyaç duymadan takip edebilmeniz için 6,5 inçlik ekranla yapılandıran telefonla, tüm dijital içerikleri keyifle tecrübe edebilirsiniz. Modelin, ekrana çift dokunarak kilit açma özelliği sayesinde ekranı pratik biçimde etkinleştirebilir, ihtiyacınız olan araç ve uygulamaları, saniyeler içinde çalıştırabilirsiniz.
  • Kutusundan çıkardığınızda sizleri Android 10 işletim sistemiyle karşılayan ve internetle buluştuğunda sistem sürümünü Android 11’e yükseltebilen Samsung Galaxy A12 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) ile en yeni uygulamaları deneyebilir, yeni işletim sisteminin avantajlarından yararlanabilirsiniz.
  • Kısa sürede bataryası azalan ve şarj etmesi oldukça uzun zaman alan bir cep telefonu kullanıyorsanız, vakit kaybetmeden Galaxy A12’yi satın alabilir, A12’nin (Samsung Türkiye Garantili) pil gücü sayesinde telefonunuzu saatlerce kesintisiz çalıştırabilirsiniz. Ayrıca ürünün 5000 mah’lik bataryasını, 15 Watt hızlı şarj desteğiyle kısa sürede tam doluluğa ulaştırabilirsiniz.
  • Telefon kamerasıyla yakaladığınız yüksek çözünürlüklü videoları, favori multimedya içeriklerinizi, oyunlarınızı ve diğer tüm dijital içeriklerinizi, Samsung Galaxy A12’nin 128 GB kapasiteli dâhilî depolama alanında saklayabilir, dilerseniz cihaza 1 TB’a kadar hafıza kartı takabilirsiniz.
  • Telefonunuzda veri güvenliğini ön planda tutuyor, izinsiz veri girişlerini en kesin şekilde engellemeyi hedefliyorsanız, yan tarafında parmak izi okuyucu bulunan, ön kamerasıyla yüz tanımlama özelliğini etkin biçimde değerlendirebileceğiniz modeli tercih edebilirsiniz.
  • Çoklu arka kamera kurulumu trendinin en başarılı temsilcileri arasında gösterilen Samsung Galaxy A12 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) ile sanatsal pozlar yakalayabileceğiniz gibi geniş açılı manzara fotoğrafları da çekebilir, Full HD (1080p) çözünürlüklü videolar yakalayabilen arka kamera kurulumuyla anılarınızı daima canlı tutabilirsiniz.

Doğal Tasarım Detayları ve Tatmin Edici Performans

Teknoloji tutkunlarının yeni nesil bir akıllı cep telefonundan neler beklediğini bilen Samsung, tasarımından teknik ayrıntılarına dek her noktasıyla dikkat çeken Galaxy A12 ile Android işletim sistemli telefon yelpazesini genişletiyor. Özellikle geniş ekranlı bir telefon kullanmayı hedefleyenlerin radarına takılan A12 (Samsung Türkiye Garantili) ekran başarımı kadar donanım gücüyle de kendi sınıfında fark yaratıyor.

  • Ekran: 6,5 inç PLS
  • Yonga Seti: MediaTek Helio P35
  • Batarya Kapasitesi: 5000 mAh
  • RAM/Dâhilî Depolama: 4 GB/128 GB
  • Kamera Çözünürlükleri: 48 MP, 5 MP, 2 MP, 2 MP arka ve 8 MP ön kamera

Markanın; kırmızı, beyaz, mavi ve siyah olmak üzere dört ayrı renk seçeneğiyle sizlere sunduğu Galaxy A12, aynı nesilden farklı telefonlara kıyasla büyük ekranı ve gövdesine rağmen taşınabilirlik konusunda başarılı iş çıkarıyor. Çift elle kullanım için ideal yapıdaki telefon, gerek gördüğünüz takdirde tek elde kullanım moduyla tek elle de değerlendirilebiliyor. Bu mod etkinleştirildiğinde ekranın etkin kısmı küçültülerek tek elle kullanımınıza uygun hâle getiriliyor. Ancak mesajlaşma ve sosyal ağ uygulamalarının yanı sıra oyun gibi eğlenceye yönelik yazılımların kontrolü, çift elle daha rahat gerçekleştirilebiliyor.

164 mm’lik uzunluğa, 75,8 mm’lik genişliğe ve 8,9 mm’lik kalınlığa sahip 205 gramlık telefon, polikarbon gövde ve çerçevesinin etkisiyle, boyutları dikkate alındığında taşınabilirlik sınırlarında kalıyor. İhtiyaç duyacağınız fiziksel tuşların tamamı, telefonun gövdesinin sağ kısmında yer alırken cihazın özel dokulu arka kapağı, telefonun kullanım esnasında elinizden kaymasını engelleyebiliyor. Damla çentikli ekranla yapılandırılan telefonun arka kısmında dörtlü arka kamera kurulum adası ve bu adanın hemen altında LED flaş bulunuyor. 6,5 inç genişliğindeki PLS formundaki ekran, 1600 x 720 piksel çözünürlükte görüntüler sunuyor. 60 Hz yenileme hızına sahip çoklu dokunma destekli telefon ekranı, hem tepki hızı hem de genişliğiyle gereksinimlerinize yanıt veriyor.

Modern giriş segmenti akıllı telefonların birçoğunda kendine yer bulan MediaTek Helio P35 (MT6765) yonga setiyle yapılandırılan Samsung Galaxy A12, dört çekirdeği 2,3 GHz, diğer dört çekirdeği ise 1,8 GHz frekansında çalışabilen sekiz çekirdekli işlemcisiyle sınıfına göre tatmin edici performans gösteriyor. Grafik işlem tarafındaki PowerVR GE8320, oyun ve grafik ağırlıklı uygulamaları, akıcı görseller eşliğinde deneyimlemenize hizmet ediyor. Galaxy A12 (Samsung Türkiye Garantili) RAM konusunda günceli yakalıyor ve 4 GB RAM ile geliyor. Depolama kapasitesi ise A12’nin (Samsung Türkiye Garantili) hafıza cephesinde size özgürlük sunmasına zemin hazırlıyor. 128 GB depolama alanıyla gelen model, bu yönüyle de alışveriş listelerine girebiliyor.

Alternatif çekim modları aracılığıyla; makro, geniş açılı, bokeh etkili fotoğraflar yakalayabilmeniz için özelleştirilen Samsung Galaxy A12, farklı çözünürlüklerdeki kamera lensleriyle elini güçlendiriyor. 48 megapiksel çözünürlüklü ana arka kamerasıyla öne çıkan telefon; 5 megapiksellik ekstra geniş açı, 2 megapiksellik makro ve yine 2 megapiksellik derinlik algısı lensleriyle sizleri memnun ediyor. Full HD videoları 30 fps hızında kaydedebilen telefonun ön kamerası, 8 megapiksellik çözünürlüğüyle pek çok yönden yeterlilik gösteriyor.






Kutu İçeriği

Telefonunuzu edindikten sonra sizlere ekstra aksesuar masrafı çıkarmayan Samsung Galaxy A12, zengin bir kutu içeriğiyle sahiplerini karşılıyor. Modelin kutusunda; telefonun kendisi, 15 Watt hızlı şarj adaptörü, USB kablosu, SIM kart tepsisi çıkarma iğnesi, mikrofonlu kulaklık, kullanım kılavuzu ve diğer belgeler yer alıyor.

Güney Kore’nin En Güçlü Markalarından: Samsung

Geliştirdiği ürünlerle teknoloji dünyasına yön veren markaların başında gelen Samsung Electronics, yarım asrı geçen sektör tecrübesiyle birbirinden özgün ve başarılı çözümlere hayat veriyor. Yarı iletken üretimi konusundaki yetkinliğiyle akıllı cihazlarda kendi imalatı olan donanım bileşenlerini de kullanabilen Samsung, sayısı 300 bine yaklaşan çalışanıyla faaliyetlerine olanca hızıyla devam ediyor.

Tercih Edilebilecek Android Telefonlardan Biri

Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz, fonksiyonel ve yüksek performanslı bir Android telefonlardan biri olan Samsung Galaxy A12, gerek teknik gerekse yazılımsal yeterlilikleriyle sizler için harika bir telefon alternatifi hâline geliyor. Kutusundan çıkardığınızda kısa süren bir yapılandırma işleminin ardından etkin şekilde kullanmaya başlayabileceğiniz akıllı telefonu ilk çalıştırdığınızda şarj etmeniz gerekmiyor. Zira ilk yapılandırma işlemleri için telefonda, yeterli batarya kapasitesi bulunuyor. Android işletim sisteminin; sözleşme onayı, Google hesabı girişi, parmak izi okuyucu ve yüz tanımlama gibi belli başlı özelliklerini ayarlayıp Wi-Fi bağlantısını yaptığınızda telefon, kullanıma hazır oluyor. SIM kartınızı veya kartlarınızı ve gerek duyarsanız hafıza kartınızı da telefonla buluşturduktan sonra kusursuz bir Android 11 tecrübesi sizleri bekliyor.

Eğer hâlihazırda kullandığınız telefonun teknik özelliklerinden memnun değilseniz, zaman kaybetmeden Samsung Galaxy A12 ile tanışabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Samsung A12 Sm-A127F/ds Blue 4Gb/128Gb

5612.34TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim