Samsung M13 Sm-M135F/ds Orange Cooper 4Gb/64Gb

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Samsung Ürünlerini Gör

pr-812160

8806094374636

5/1
6710.64 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Samsung Galaxy M13 64 GB 4 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili)


Samsung Galaxy M13 64 GB 4 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili)

Samsung Galaxy M13, uygun fiyatının yanı sıra içerdiği teknik ayrıntılarla da kullanıcılarının beğenisini kazanır. Geliştirilmiş sistemi, güçlü yonga seti, iyi düşünülmüş kamera düzeni ve kasanın altında yer alan büyük pil ile performans söz konusu olduğunda beklentileri karşılamayı başarır. Samsung Galaxy M13 64 GB 4 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) batarya kapasitesi sayesinde günlük yaşantınızda ihtiyaç duyduğunuz kullanım süresini elde etmenize imkan tanır. Ekran detaylarıyla da dikkatleri üzerinde toplayan model, bütçesini zorlamadan standartların üzerinde bir akıllı telefona sahip olmak isteyen kullanıcılar için iyi bir seçim haline gelir. Basit arayüzü sayesinde her yaş grubu tarafından rahatlıkla kullanılabilmesi de cihazın öne çıkan tarafları arasında yer alır. Bütçe dostu seçenekleri inceleyerek günlük hayatınıza işlevsellik kazandırabilir, şık ve güçlü akıllı telefona vakit kaybetmeden sahip olabilirsiniz.

Samsung Galaxy M13 Faydaları

  • USB Type-C girişi aracılığıyla hızlı şarj desteği sağlaması, ihtiyaç durumunda ürünü işlevsel hale getirir.
  • Yüksek çözünürlüğe sahip ekranı görsel olarak kullanıcılarını memnun eden sonuçlar elde edilmesini sağlar.
  • Üçlü kamera sistemi ve ön kamerası, çekim yapmayı seven kişilere hitap eder.
  • Sanal ortam ışığı algılama ve sanal yakınlık sensörü gibi özellikleriyle işlevsellik kazanır.
  • Gürültü önleyici iki adet mikrofon içermesi, kalabalık ortamlarda bile rahatlıkla telefon görüşmeleri yapılmasını mümkün hale getirir.

Samsung Galaxy M13 Öne Çıkan Teknik Özellikleri

  • Ekran Boyutu: 6.6 inç
  • Dahili Bellek Hafızası (RAM): 4 GB
  • Arka Kameralar: 50 MP + 5 MP + 2 MP - Ön Kamera: 8 MP
  • İşletim Sistemi: Android
  • Yonga Seti: Samsung Exynos 850

Samsung Galaxy M13 Donanım Detayları

Samsung Galaxy M13 64 GB 4 GB RAM (Samsung Türkiye Garantili) RAM kapasitesi ya da işlemci gibi teknik detayları söz konusu olduğunda kullanıcılarına aradığı performansı elde etme imkanı sunar. Samsung Exynos 850 yonga seti, yüksek GPU frekansı sayesinde verimli sonuçlar elde edilmesine yardımcı olur. 4 ana çekirdek ve 4 yardımcı işlemci de 2.0 GHz hızında olduğu için veri dağılımını dengeli bir biçimde gerçekleştiren cihaz, akıcı bir kullanım deneyimi sunar. 8 nm teknolojisiyle üretilen CPU, kısa mesafesi sayesinde dataların hızlı akışını sağlar. Ayrıca Mali-G52 MP1 grafik işlemcisi, yonga setiyle senkronize bir şekilde çalıştığı için oyun performansı üst seviyelere taşır. Görselleri 3 boyutlu hale getirme konusunda başarılı sonuçlar ortaya koyan grafik işlemci, cihazın görsel olarak da kullanıcılarını memnun etmesini sağlar. Performansa önem veriyorsanız Samsung Galaxy M13 modelinde aradığınız çoğu özelliğe erişebilirsiniz.

İşlemci detaylarının yanı sıra Samsung Galaxy M13 64 GB 4 GB RAM (Samsung Türkiye Garantili) dahili hafıza ayrıntılarıyla da kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamayı başarır. Dahili depolama alanı 64 GB olsa da ekstra edinebileceğiniz hafıza kartı sayesinde bu alanı genişletebilirsiniz. 1 TB’a kadar yükseltilebilir alan desteği sunduğu için dilediğiniz uygulamayı rahatlıkla indirmenize imkan tanıyan Samsung Galaxy M13, özellikle video ve fotoğraf çekmekten hoşlanan kişiler için de iyi bir seçim haline gelir. Batarya tarafında da başarısını sürdürmeye devam eden modelde 5000 mAh kapasiteli büyük bir pil yer alır. Laboratuvar ortamında yapılan testlerin nihayetinde konuşma süresi 52 saat, internet kullanımı 20 saat, video izleme 19 saat ve müzik dinleme süresi 90 saat olarak ölçülür. Ayrıca USB Type-C girişi ve 15W gücündeki hızlı şarj desteğiyle pil ömrünü optimize eden model, kullanıcılarının günlük yaşantısına fonksiyonellik kazandırır.

Kamera Sistemiyle Dikkat Çeken Samsung Galaxy M13

Samsung Galaxy M13 64 GB 4 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) kamera sistemiyle çekim yapmayı seven kişilerin beklentilerine yanıt vermeyi başarır. Arka tarafında yer alan üç adet kamera, diyafram açıklığı ve çözünürlük değerleriyle çekim kalitesini artırarak etkileyici görseller elde edilmesine yardımcı olur. Temel kamerada 50 MP çözünürlüğe sahip olan F/1.8 diyafram açıklığında bir adet lens bulunur. Otomatik odaklama özelliği sayesinde kısa sürede net çekimler yapılmasına imkan tanır. Ayrıca dahili QR kod okuyucu içeren temel kamera, barkod okumanız gerektiğinde ekstra uygulama indirmenizi gereksiz hale getirir. Burst modu, hareketli bir anı yakalamak istediğinizde art arda sürekli olarak çekim yaparak bulanıklığı ortadan kaldırır. Ayrıca 1080p çözünürlüğünde saniyede 30 fps değerinde çekim yapabilen kamera, videolarda da iyi sonuçlar elde edilmesini mümkün kılar.

Ekstra geniş açı özelliğine sahip olan ikinci kamera, 5 MP çözünürlüğüyle 123 ºC’lik alanı kapsayarak manzara benzeri çekimleri rahatlıkla gerçekleştirmenizi sağlar. F/2.2 diyafram açıklığı ise ortam ışığını başarılı bir şekilde yakaladığı için renklerin doğal olmasını mümkün hale getirir. Üçüncü kamera ise 2 MP çözünürlüğüyle derinlik algısı efektini gerçekleştirir. Bokeh efekti, istediğiniz öğeyi netleştirirken geride kalan bütün alanı flu hale getirerek daha profesyonel görünümlü kareler elde etmenize yardımcı olur. Samsung Galaxy M13, ön kamerasıyla da dikkat çeker. Sanal flaş desteği sayesinde karanlık ortamlarda doğal aydınlatma sağlayarak net görseller çekmenizi sağlar. Ayrıca portre modu ile öne çıktığınız etkileyici selfieler çekebilirsiniz. 1080p çözünürlüğünde video çekebilen ön kamera, sosyal medyada içerik paylaşımları yapan kişiler için de iyi bir özelliktir. Kamera detaylarına önem veriyorsanız Samsung Galaxy M13 modelini inceleyerek aradığınız niteliklere kısa süre içinde erişebilirsiniz.

Samsung Galaxy M13 Modelinin Etkileyici Ekranı ve Şık Tasarımı

Samsung Galaxy M13 64 GB 4 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) ekran boyutu ve teknolojisi sayesinde kullanıcı deneyimini farklı seviyelere taşır. 6.6 inç boyutunda olan cihaz, kullanıcılarına geniş bir alan sağlar. Böylece büyük telefonlar kullanmayı tercih eden kişilere hitap eder. FHD+ çözünürlüğüne sahip olan ekran, renkleri canlı bir şekilde yansıtmasıyla film ya da dizi izlerken daha keyifli bir deneyim elde etmenize yardımcı olur. 400 PPI piksel yoğunluğu ise her ayrıntıyı zorlanmadan gözlemlemenize imkan tanır. 20’ye 9 oranıyla görüntüleri ekrana sıkıştırmayan model, aynı anda birden fazla işlemi rahatlıkla gerçekleştirmenizi mümkün kılar. Çoklu dokunma teknolojisi sayesinde birden fazla noktaya aynı anda dokunabilir, multi touch teknolojisinin avantajlarından faydalanabilirsiniz. %81.8 ekran gövde oranı ise ürünün çerçeveleri azalttığını gösterir. Çerçevesiz tasarımıyla da şık bir görünüm kazanır.

Teknik ayrıntılarının yanı sıra Samsung Galaxy M13 64 GB 4 GB RAM (Samsung Türkiye Garantili) tasarım özellikleriyle de görselliğe önem veren kişilere hitap eder. Ön kamerası damla çentiğin içine konumlandırılan model, zarif dizaynıyla estetik bir duruş sergiler. 165.4 mm boyu, 76.9 mm eni ve 8.4 mm kalınlığıyla da tek elde rahat bir biçimde tutulabilecek bir yapıdadır. Kullanıcı odaklı bir dizayn anlayışının sonucunda üretilen ürün, herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca 192 gram olması sayesinde elinizde hantal bir yapıya bürünmez. Ek olarak hem kapak hem de çerçevesi plastikten üretildiği için oldukça dayanıklıdır. Şık detayları ve ekran özellikleriyle öne çıkan Samsung Galaxy M13, istediğiniz çoğu özelliği karşılayabilir.

Marka Hakkında

Güney Kore’de kurulan Samsung, teknoloji üretimi söz konusu olduğunda dünya çapında isminden sıklıkla söz ettirir. Cep telefonunun yanı sıra bilgisayar ya da kulaklık gibi aksesuarlarıyla da dikkatleri üzerinde toplar.

Kutu İçeriği

Samsung Galaxy M13 modelinin kutusunun içerisinde bir tarafı USB Type-A bir tarafı USB Type-C olan bir kablo yer alır. Ayrıca küçük bir karton içinde SIM kart çıkartma iğnesi, garanti belgesi ve hızlı başlangıç kılavuzu yer alır.

Kullanım Önerileri

Samsung Galaxy M13, suya ve toza karşı dayanıklı olmadığı için kılıf yardımıyla kullanarak ürünün dayanıklılığını artırabilirsiniz. Ayrıca çift hat desteği sunan cihaz, isteğe göre ikinci bir SIM kartla beraber kullanılabilir. Hem yüz tanımlama hem de parmak izi okuyucu içeren modelde dilediğiniz güvenlik önlemini alabilirsiniz. Yan tarafta yer alan parmak izi okuyucu, telefonu daha hızlı bir şekilde açmanıza yardımcı olabilir.


Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Samsung M13 Sm-M135F/ds Orange Cooper 4Gb/64Gb

6710.64TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim