Samsung M22 Sm-M225Fv/ds White 4Gb/128Gb

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Samsung Ürünlerini Gör

pr-811456

8806092670426

5/1
8419.12 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

 
 
 
 
 

Samsung Türkiye Garantisi Nedir?
Bu ürün, Samsung Electronics Türkiye’nin güvencesi kapsamındadır. Samsung Akıllı Servis Konseptine sahip yetkili servislerinden veya onarım merkezlerinden hizmet alabilirsiniz.
Samsung Akıllı Servis merkezlerinden randevu almadan, 1 saat içinde onarım* desteği alabilir, yedek cihaz** ve anında değişim*** uygulamalarıyla kesintisiz iletişiminizi sürdürebilirsiniz. Akıllı servis veya onarım merkezi adresi bilgileri ve diğer tüm detaylar için www.samsung.com/support web sitesini ziyaret edebilir ve 444 77 11 Çağrı Merkezi üzerinden Samsung Türkiye’ye ulaşabilirsiniz.
*Yüzde 90’a varan 1 saat içerisinde onarım. Tamir süreleri yoğunluk ve stok durumuna göre değişiklik gösterebilir.
**Yedek cihaz, stok uygunluğuna göre onarım tamamlanana kadar kullanıcıya sağlanır.
***Tüketici Mevzuatı ve stok uygunluğuna göre uygulanır.





Samsung Galaxy M22 128 GB Özellikleri

 

Samsung Güney Kore’de kurulan teknoloji odaklı bir şirkettir. Beyaz eşyalardan akıllı telefonlara kadar pek çok farklı kategoride ürün tasarlar. Çıkardığı her model ile teknoloji severlerin dikkatini çeker. Samsung'un günlük kullanım için tasarladığı Galaxy M22 modeli, sunduğu özellikler ile kullanıcılarını memnun eden bir niteliğe sahiptir. İdeal ekran boyutu ve güçlü işlemcisi ile günlük kullanımda başarılı bir performans sergiler. Yüksek batarya kapasitesi sayesinde günlük ihtiyaçlara karşılık verir. Aynı zamanda yüksek ekran yenileme hızına sahip olan cihaz, uygulamalar arası geçişlerin akıcı ve rahat bir şekilde yapılmasını mümkün kılar. Büyük bir ekrana sahip olan hızlı bir cihaz arayışı içindeyseniz, Samsung Galaxy M22 modelini inceleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy M22 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Kamera Özellikleri

Ürettiği her telefonda kamera konusunda tatmin edici sonuçlar elde edilmesini sağlayan Samsung, Galaxy M22 modelinde de bu geleneği sürdürmeye devam eder. Cihaz arka tarafından biri ana kamera olmak üzere dört adet kamera içerir. Ana kamera 48 MP çözünürlüğe sahiptir. F2.0 diyafram açıklığı içeren lensi ile dış ortamın ışıklarını başarılı bir şekilde alır. LED flaşı ile karanlık ortamlarda belirgin görüntülerin ortaya çıkmasını sağlar. Aynı zamanda yüksek piksel çözünürlüğü detayların başarılı bir şekilde muhafaza edilmesine yardımcı olur. Fotoğrafçılığın en popüler öğelerinden biri olan Bokeh efektine sahip olan ana kamera, çekilen görsellerin daha çekici hale gelmesini sağlar. Odaklanan nesneyi netleştirirken arka planı bulanıklaştırarak ön plandaki objeyi daha belirgin hale getiren efekt, kaliteli anların yakalanmasına yardımcı olur. Otomatik odaklama ve coğrafi konum etiketleme gibi özelliklere de sahip olan kamera, kullanıcıların fotoğraf gereksinimlerini karşılama konusunda başarılıdır. 1080p FullHD çekim özelliğine sahip olan kamera, sosyal medya kullanıcıları için de dikkat çekici bir özelliktir.

İkinci kamera 8 MP çözünürlüğe sahip olan bir lens ile birlikte gelir. F2.2 diyafram aralığına sahiptir. Geniş açılı kamera olarak da isimlendirilen ikinci kamera, 123 derecelik bir alanı kapsar. Manzara çekimlerinde özellikle tercih edilir. Normal kamera lenslerinin yakalamakta zorlandığı geniş alanları kadraja sığdırması ile büyük alanların rahat bir şekilde çekilmesini sağlar. Üçüncü kamera 2 MP çözünürlüğe ve F2.4 diyafram aralığına sahiptir. Makro olarak nitelendirilen yakın çekimler için özel olarak tasarlanır. Objeye yakınlaştırdığınızda detayların netliğini kaybetmeden saklanmasına yardımcı olur. Hayvanların, böceklerin ya da küçük bitkilerin çekiminde kullanılan makro kamera, eşsiz görsellerin ortaya çıkmasını sağlar. Yakın çekim ile detayların yakalanmasını istediğiniz görselleri makro kamera vasıtası ile kolaylıkla çekebilirsiniz. Dördüncü ve son arka kamera ise 13 MP çözünürlüğündeki F2.4 diyafram aralığına sahip olan bir lens içerir. Derinlik algısına sahip olan kamera, kaliteli görseller ortaya çıkarılmasına yardımcı olur.

Samsung Galaxy M22 cihazının ön tarafında ise bir kamera bulunur. 13 MP çözünürlüğe sahip olan ön kamera, F.22 diyafram açıklığı ile gelir. Portre modu sayesinde kendinizi netleyerek arka planı bulanıklaştırmanızı sağlar. 13 MP gibi yüksek bir çözünürlüğe sahip olması sayesinde netlik kaybına uğramadan selfie çekimlerini mümkün kılar. 30 fps ile video çekim özelliği sunan ön kamera, 1080p çözünürlüğe sahiptir. Samsung Galaxy M22 cihazı hem ön hem arka tarafında bulunan kameralar ile çekim yapmaktan hoşlanan kullanıcılar için iyi bir seçenek haline gelir. Fotoğraf çekmekten hoşlanıyorsanız modeli inceleyebilir, başarılı kareler yakalamaya başlayabilirsiniz.

Samsung Galaxy M22 Teknik Detayları

Samsung Galaxy M22 kamera detaylarının yanı sıra donanımsal özellikleriyle de kullanıcıları memnun etmeyi başarır. Gücünü Android'den alan cihaz, MediaTek Gelio G80 yonga seti içerir. Her biri 2.0 Ghz hızında olan 8 çekirdek ile işlemlerin akıcı bir şekilde yapılmasını mümkün kılar. 4 GB RAM içermesi ile de çoklu işlemlerin zorlanmadan gerçekleştirilmesine yardımcı olur. Grafik işlemcisi Mali-G53 MC2 olan cihaz, oyun oynarken keyifli bir deneyim elde etmenize yardımcı olur. Yan tarafına monte edilmiş parmak izi sensörü sayesinde cihazı kolay bir şekilde açabilirsiniz. Aynı zamanda güvenlik önlemi bakımından da önemli bir özellik olan parmak izi, hem pratik hem de işlevsel olması ile öne çıkar. Parmak izinin yan tuş üzerinde olması sayesinde telefonunuzu elinize aldığınızda hızlı bir şekilde başlatabilirsiniz.

Samsung Galaxy M22 batarya konusunda da kullanıcılarını memnun eden bir performans göstermeyi başarır. Cihazın içinde 5000 mAh büyüklüğünde bir batarya bulunur. Konuşma süresinin 38 saat, internet kullanımının 25 saat, video oynatmanın 30 saat ve müzik oynatmanın 106 saat olarak ölçüldüğü cihaz, günlük hayatta ortalamanın üzerinde bir kullanım ömrü sunar. Hızlı şarj özelliğine de sahip olan Samsung Galaxy M22 ile telefonunuzun şarjı bittiğinde kısa süre içinde günlük hayatı idare edebilecek seviyelere getirebilirsiniz. Hızlı şarj özelliği özellikle acil bir işiniz çıktığında ve telefonunuzu şarj etmek için yeterli vaktiniz olmadığında kullanışlı hale gelir. 25W güce sahip olan cihaz sayesinde telefonunuzu kısa sürede şarj edebilirsiniz. Telefon aynı zamanda USB Type-C girişine sahiptir. Böylece telefonunuza kablo takmak istediğinizde girişinin çift yönlü olması sayesinde girişe zarar vermeden rahatlıkla takabilirsiniz. 128 GB dahili depolama alanına sahip olması ile beraber depolama alanının 1 TB'a kadar artırılabilir olması, telefonda hafıza problemi çeken kullanıcılar için faydalı bir özelliktir. Samsung Galaxy M22 ile dilediğiniz fotoğrafı alan sıkıntısı yaşamadan çekebilirsiniz.

Samsung Galaxy M22 Ekran Özellikleri

Geniş ekranı ile kullanıcılarına eğlenceli bir deneyim sunan cihaz, 6.4 inç ekran boyutu içerir. HD+ olarak da isimlendirilen 720x1600 çözünürlüğündeki ekranında film ya da dizi izlerken net bir görüntü akışı elde edebilirsiniz. Piksel yoğunluğu 274 PPI olan cihaz, oyun oynarken de görüntülerin canlı ve parlak olmasını sağlar. Aynı zamanda 90 Hz yenileme hızına sahip olan ekran, programlar arasında akıcı geçişlerin yapılmasına ve oyun esnasında grafiklerin takılmadan akmasına yardımcı olur. Ekran oranı 20:9 olan Galaxy M22, ekran/gövde oranında ise %82.81 ile karşınıza çıkar. İdeal oranlarda tasarlanması sayesinde telefonu rahat bir şekilde kullanmanızı mümkün kılar. Infinity-U ekran olarak da isimlendirilen geniş ekranı Super AMOLED teknolojisi ile birleşince etkileyici görsellerin ortaya çıkmasını sağlar. Super AMOLED teknolojisi sayesinde ekranın ve dokunma teknolojilerinin aynı katmanda olması, cihazın daha ince bir tasarıma sahip olmasını da sağlar. Daha yüksek kontrast seviyesi sayesinde net ve canlı bir ekran deneyimi sunar. Super AMOLED ekrana sahip olması sayesinde ışık yansımalarının da azaldığı model, açık havada parlak ışıkta telefonun rahat bir şekilde görünmesini sağlar. Yüksek yenilenme hızı sayesinde de süratli yanıt sürelerine sahiptir. Cihaz kutusunun içinde şarj adaptörü ve şarj kablosu, kulaklık ve kullanım kılavuzu bulunur.




Samsung Galaxy M22 Öne Çıkan Özellikleri

        Ön tarafta damla çentikli bir tasarıma sahip olan cihaz, sonsuz ekran görünümünü pekiştirir. İnce ve zarif görünümü ile kullanıcılara apayrı bir deneyim sunar. Arka kameraların telefonun köşesine konumlandırılması da daha düzenli bir görünüm kazanmasını sağlar.

        186 gram ağırlığında olan cihazın eni 74mm, boyu 159.9 mm ve kalınlığı 8.4 mm'dir. Ele rahat oturacak şekilde dizayn edilen model, ağır olmayan yapısı ile de kullanışlı bir parça haline gelir.

        90 Hz yenileme hızı sayesinde akıcı ve rahat bir kullanıcı deneyimi sunar.

        Dörtlü kamera sistemi farklı tarzdaki fotoğrafların kolay bir şekilde çekilmesini mümkün kılar.

        Yan tarafta bulunan parmak izi sensörü ile telefonu kısa sürede açabilirsiniz.

Geniş ekran, hafiflik ve ortalamanın oldukça üzerinde performans sergileyen kameralardan faydalanmak istiyorsanız Samsung Galaxy M22 128 GB modelini incelemeye başlayabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Samsung M22 Sm-M225Fv/ds White 4Gb/128Gb

8419.12TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim