Sebamed Anti Hair Loss Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 400 ml

Sebamed Anti Hair Loss Saç Dökülmesine Karşı  Şampuan 400 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Sebamed Anti Hair Loss Saç Dökülmesine Karşı  Şampuan 400 ml

Markası : Sebamed Ürünlerini Gör

11019

4103040002952

55
PİYASA FİYATI 469.90 TL
SATIŞ FİYATI 422.91 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Sebamed Anti Hair Loss Şampuan 400 ml ( Saç Dökülmesine Karşı ) :

Marka Adı :Sebamed

Ürün Adı :Sebamed Anti Hair Loss Şampuan

Ürün Miktarı :400 ml.

Ürün Özellikleri :Saç dökülmesi sorunu yaşayan kişiler için tasarlanmış bir şampuandır. PH 5.5 özelliğine sahiptir. İçeriğinde sabun, alkali ve paraben bulunmayan şampuan kadınlar ve erkekler tarafındankullanılabilirler.Saçlı deride hassasiyet oluşmasıyla görülen saç dökülmelerini azaltmaya yardım eder. Tüm saç tiplerinin kullanımına uygun bir şampuan olan Sebamed Anti Hair Loss, saçlarınızın dökülme sorunlarında yardımcı olarak daha hacimli saçlara kavuşmanızı sağlamaya yardım eder.

Sonuç :Saçları nazikçe arındırarak saçların kökten dökülme sorunlarında etki sağlamaya yardım eder.
Kullanım Şekli :Saçlarınızı suyla ıslattıktan sonra köpürtün ve saçlarda 2 dakika bekleterek durulayın. Cilde tamas ettirmemeye çalışın, kızarıklıklara neden olabilir.

İçerik :Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Laureth Sulfate, Creatine, Zinc PCA, Caffeine, Ginkgo Biloba leaf extract, Glycerin, Sodium Lactate, Piroctone Olamine, Menthol, Hexyl Nicotinate, Butylene Glycol, Propylene Glycol, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.




Sebamed Anti Hair Loss Şampuan 400 ml, saçlarınızın bakımını ve temizliğini yaparak dökülmeleri gidermeye yardım eder. Saç derisinde kan dolaşımını etkileyerek saç köklerine daha fazla oksijen taşınmasına yardım ederek kökleri beslemeye ve dökülmeleri azaltmaya yardım eder.
Saçlarda pek çok sorun yaşanabilir. Özellikle saç dökülmesi oldukça can sıkıcı bir sorundur ve kadınlarda da erkeklerde de görülebilir. Uygun ürünlerle saçlarınızın köklerini destekleyerek bu soruna karşı mücadele edebilirsiniz.


Sebamed markası, cilt ve saç sorunları için tasarlamış olduğu ürünleri ile hem yetişkinlerin hem de bebeklerin bakımı için yardımcı olmaktadır. Pek çok ülkede de beğenilerek kullanılan Sebamed ürünleri özellikle ciltle uyumlu yapıları ile beğenilmektedir.

Kullanım Alanı:
Saçlarda dökülme sorunu yaşayan kişileriçin kullanımı uygundur.

Kullanım Şekli:
Günlük olarak saçlarınızı yıkayabilirsiniz. Cilde uygulamanız tavsiye edilmez.

Turuncukasa' dan Sebamed Anti Hair Loss Şampuan hakkında detaylı bilgi edinebilir ve saçlarınız için gerekli olan ürüne ulaşabilirsiniz.
Yorumlar
s** k**
24.11.2023
işime yarardı

Saç dökülmem bir ayda yarısından fazla azaldı. Çektikçe gelen acayip dökülen ve ince bir saçım vardı. Çok iyi geldi, günlük şampuanı da aldım onunla birlikte kullanınca daha iyi geleceğini düşünüyorum. Bende hassasiyet yapmadı sadece banyodan çıkınca alnım hafif kızarıyor

a** v**
24.11.2023
çok kullanışlı

İndirimde görünce stoklıyorum kesinlikle tavsiye ederim kızım çok memnun hiç saçı dökülmüyor<br /> <br /> <br />

r** t**
24.11.2023
çok kullanışlı

indirimde gördükçe stok yaptığım biricik şampuanım<br /> <br />

O** **
16.11.2022
Sebamed 400ml şampuan

2tane 400 ml mı yoksa 1 tanenin fiyatı mi

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Sebamed Anti Hair Loss Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 400 ml

422.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim