Sensodyne Onarım & Koruma Ekstra Ferah Diş Macunu 75ml (S.K.T 09-2025)

Sensodyne Onarım & Koruma Ekstra Ferah Diş Macunu 75ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Sensodyne Onarım & Koruma Ekstra Ferah Diş Macunu 75ml

Markası : Sensodyne Ürünlerini Gör

30078

8681291001925

5/1
PİYASA FİYATI 229.95 TL
SATIŞ FİYATI 195.46 TL
1358
Kişinin Favorisi

Sensodyne Onarım & Koruma Ekstra Ferah Diş Macunu 75ml

Marka Adı: Sensodyne

Ürün Adı: Sensodyne Onarım & Koruma Ekstra Ferah Diş Macunu 75ml

Ürün Miktarı: 75 ml

Ürün Özellikleri: Hassas dişlerin kullanımına uygun bir üründür. Dişlerde gün boyu koruma sağlamaya, dişlerdeki hassasiyeti onarmaya ve diş yapısını güçlendirmeye çalışır. Günde üç kereden fazla kullanılmaması önerilir. Ferah nane tadı ile nefesinizde yenilenme sağlamaya çalışır. Dişlerinizde temizlik sağlamaya çalışır.

Sonuç: Dişlerinizde onarım ve koruma sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Dişlerinizi, bir günde en az iki kez fırçalamanız gerekir. Diş macununun günde üç kezden fazla kullanılmaması önerilir. Dişinizi fırçaladıktan sonra, macunu yutmayın. Dişinizi fırçaladıktan sonra diş macunun kapağını kapatın.

Eğer dişlerinizde kısa süreli, anlık sızlama hissediyorsanız dişlerinizde hassasiyet sorunu olabilir. Diş hassasiyeti, pek çok kişide görülebilir. Beslenme şekline dikkat ederek, diş yapısına uygun diş macunu ve fırça seçimi ile bu sorun için önlem alınabilir.

Sensodyne Onarım ve Koruma Ekstra Ferahlık 75ml

Sensodyne markasına ait, diş ve ağız bakım ürünler bulunmaktadır. Özellikle hassas dişlerin bakımını sağlamaya çalışan ürünleri ile kullanıcıların güvenini kazanmayı başarmıştır.

Kişisel bakımın en önemli uygulamalarından biri de diş bakımıdır. Diş bakımlarını düzenli olarak yerine getirmek, diş sağlığı açısından da önemlidir.

Diş bakımı sadece dişlerin fırçalanmasıyla son bulmaz. Diş bakımında, diş ipi, ağız bakım suyu gibi ürünler kullanılması gerekir.

Diş sağlığının insan hayatında oldukça önemli bir yeri vardır. Dişlerimiz bizim için çok önemlidir. Ancak çoğu zaman bu önemin kıymetini, dişlerimizle ilgili bir rahatsızlık yaşamadıkça anlamayız.

Diş bakımınızda size yardımcı olabilecek, Sensodyne Onarım ve Koruma Ekstra Ferahlık sağlayan diş macunu, dişlerinizde ortaya çıkmış olan hassasiyeti azaltmaya yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Novamin içerikli formülü ile diş yapısını korumaya çalışır. Diş yapısındaki hassas bölgeleri onarmayı amaçlar.

Diş hassasiyeti, dişlerde acı, sızı hissedilmesine sebep olur. Sensodyne Onarım ve Koruma Ekstra Ferahlık Diş Macunu, hassas dişler için rahatlama ve yatışma sağlamaya, gün boyu koruma sağlamaya çalışır.

Dişlerde temizlik ve nefeste tazelenme hissi sağlamaya çalışır. Dişler düzenli olarak fırçalanmadığında, kirli, lekeli ve bakımsız bir görünüm ortaya çıkabilir. Oysa güzel gülümsemelerin sırrı, bakımlı ve temzi dişlerden geçer.

Diş bakımınızı Sensodyne ürünleri ile tamamlayabilirsiniz.

Sensodyne Onarım ve Koruma Ekstra Ferahlık Diş Macununu, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Sitemizdeki kampanyaları takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Sensodyne Onarım & Koruma Ekstra Ferah Diş Macunu 75ml (S.K.T 09-2025)

195.46TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim