She İs Happy Deodorant Sprey 150ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : She Ürünlerini Gör

6277

8690973050762

5/1
83 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

She İs Happy Deodorant Sprey 150ml :

She İs Happy Deodorant Sprey 150ml :

Günümüzün modern, bakımlı ve çağdaş kadınının kokusu olan She deodorantları Hunca tarafından üretilmektedir.

Baş döndürücü bir koku yelpazesine sahip olan She serisi ile özellikle genç kızların tercihi olan deodorantlar, meyvemsi, çiçeksi ağırlıklı kokuları ile farklı zevklere hitap etmektedir.

She serisinin farklı serisinde deodorant, rollon ve parfümler bulunmakta ve çağdaş, enerjik kızlar tarafından tercih edilmektedir.

Günlük bakımda temizlik kadar güzel kokmak da oldukça önemlidir. Temiz ve güzel kokmak sosyal hayatımızı etkiler. Özellikle sıcak yazaylarında ter kokmak, ağır parfüm kokularıyla ortamda bulunan herkesin içinibaymak pek hoş olmaz.

She deodorantlar hem daha hafif olan kokularıyla size ferahlık sağlamaya hem de ter yerine güzel kokmanıza yardım ederler.

Meyvemsi kokusuyla tazelik hissi kazandırmaya yardım ederken,gün boyu kalıcı kokusuyla kendinizi iyi hissettirmeye yardım eder.

1957 senesinde kurulan Hunca kozmetik tarafından üretilen She İs Happy Deodorant Sprey 150 ml bulunduğu seriye yenilikçi ruhu ile her geçen gün değişik bakım ürünleri eklenmektedir.

Kişisel bakım konusunda insanları bilinçlendirmeyi kendine vazife edinmiş bir marka olarak Hunca, bu sektörde pek çok farklı ürünler geliştirmekte ve her zevke, her ihtiyaca uygun ürünleri sizlere sunmaktadır.

Güzel kokmak insana ruhsal olarak da kendini iyi hissettirir ve güven verir.

Sprey formu ile ferahlık vermeye, yanınızda rahatça taşımanıza olanak sağlar.

She İs Happy Deodorant Sprey 150ml ,TuruncuKasa’da satılan uygun fiyata sahip olan bir üründür. İndirimleri ve ucuzluğu Turuncu Kasa’da yakalayın.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

She İs Happy Deodorant Sprey 150ml

83TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim