Skincode 24h Vitalizing Lift Serum-In-Oil 28 ml

Skincode 24h Vitalizing Lift Serum-In-Oil 28 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Skincode 24h Vitalizing Lift Serum-In-Oil 28 ml

Markası : Skincode Ürünlerini Gör

55331

7640107010361

5/1
PİYASA FİYATI 1,699.00 TL
SATIŞ FİYATI 1529.1 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Skincode 24h Vitalizing Lift Serum-In-Oil 28 ml

Marka Adı : Skincode 

Ürün Adı : Skincode 24h Vitalizing Lift Serum-In-Oil 28 ml

Ürün Miktarı : 28 ml 

Uygun Cilt Tipleri : 

Her cilt için uygundur . 

Ürün Özellikleri : 

Bu yenilikçi yağ içinde serum, cildi yumuşak ve ipeksi pürüzsüz hale getirmek için omega 3 ve 6 yağ asitleri açısından zengin, derinlemesine besleyici yağların rahatlığı ile aktif serumun faydalarını birleştirir. Kıymetli Jojoba ve Susam Yağı, kaldırıcı Sichuan Biber Kompleksi ile birlikte cildi günün her saatinde nemlendirir.

Cilt daha sıkı görünür.

Kırışıklıkların ve çizgilerin ilk belirtileri azaltmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli : 

Adım 1: Avucunuzun içine üç damla ekleyin. Nazik, dairesel hareketlerle cilde hafifçe bastırın ve masaj yapın.

Adım 2: Parmakları çeneye yerleştirin - yukarıya bakacak şekilde yan yana. Hafif bir basınçla kulaklara doğru küçük dairesel hareketlerle çene boyunca hafifçe süzülün. 6 kez tekrarlayın.

Adım 3: Üst dudağın ortasından yüzün dışına doğru parmak uçlarının düz tarafını kullanarak yağ içindeki serumu cilde masaj yapın; yüzün dışına doğru burun deliklerinin yanında; burnun yanında ve yüzün dışına doğru üst elmacık kemiği boyunca. Kayma hareketlerini kullanın. 6 kez tekrarlayın.

Adım 4: Alındaki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmak için parmak uçlarınızı kaşların arasına saç çizgisine kadar cilt üzerine yerleştirin. Alnına ve şakaklara kadar küçük halkalarla nazikçe masaj yapın. 6 kez tekrarlayın.

Adım 5: Çene çizgisini sıkı ve tonda tutmak için orta ve işaret parmaklarını bükün. Çene altına çene çizgisine yerleştirin. Çene çizgisinin altından kulaklara doğru yavaşça süzülün.

Adım 6: Boyun üzerinden köprücük kemiğine doğru nazikçe masaj yapın. Ardından yağ tamamen emilene kadar dekolte boyunca süpürme hareketleri yapın.

Ürün İçeriği : 

Caprylic/Capric Triglycende, Propylene Glycol Diheptanoate, Simmondsia Chinensis Seed Ol Sesamum Seed Oil, Oleyl Alcohol, Tocopherol. Helanthus Annuus Seed Oil, Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Skincode 24h Vitalizing Lift Serum-In-Oil 28 ml

1529.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim