Skincode S.O.S. Oil Control Balancing Serum 30 ml

Skincode S.O.S. Oil Control Balancing Serum 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Skincode S.O.S. Oil Control Balancing Serum 30 ml

Markası : Skincode Ürünlerini Gör

41648

7640107017018

5/1
1599 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Outlet - Skincode S.O.S. Oil Control Balancing Serum 30ml (S.K.T 07-2024)

Bu Ürünün Outleti Var

Outlet - Skincode S.O.S. Oil Control Balancing Serum 30ml (S.K.T 07-2024)

Ürün Adı: Skincode S.O.S. Oil Control Balancing Serum - Serum

Marka Adı: Skincode

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri:

- Serum, yoğun ve güçlü etken maddelerin cilt tarafından daha kolay bir şekilde emilmesini sağlamak üzere geliştirilmiş. Cilt bakım serumları güçlü etken madde içerdikleri için günlük cilt bakımı rutininizde bulunması gereken bir üründür.

- Yoğun nemlendirici, yağ dengeleyici, kırışık karşıtı, leke problemini azaltıcı özelliklere sahip olan serumlar kullanıcılar tarafından tercih edilen ve memnuniyetle kullanılan ürünlerin başında gelir.

- Skincode S.O.S. Oil Control Balancing Serum 30ml, cildin yağ dengesini düzenlemeye destek olmak amacıyla formüle edilmiş bir üründür.

- Ürün, fazla yağın sebep olduğu parlama, genişlemiş gözenekler ve ciltte biriken yağlı dokunun yatışmasına katkı sağlayarak cilt dokusunu normalize eder.

- Cildinizdeki yağı kontrol altına almaya çalışarak cildin berrak, mat ve daha sağlıklı görünmesine destek olur.

- Yağ dengeleyici serum, pore refining içeriği, gözenek rafine edici aktif ve ısırganotu özü ile formüle edilmiştir.

- İçeriğinde bulunan ısırgan ekstresi, peeling, antioksidatif ve yeniden mineralleştirici özelliklere sahiptir. Pore refining içeriği ve ısırganotu özü cildin sakinleşerek yatışmasına destek olan önemli etken maddelerdir.

- Gözenek rafine edici aktif ise anti-oksidan ve anti-inflamatuar özelliklere sahiptir. Gözeneklerin sıkılaşmasına, cildi arındırmaya, kusurları ve parlamayı azaltmaya destek olur.

- Kişilerin cilt tipleri farklı olduğu için her cilt tipinin kendine özgü bakım şekli bulunur. Birçok kişinin sahip olduğu cilt tipi ise karma cilttir. Karma ciltler yağlı cilt ve hassas cilt arasında kalmış ve ikisinin özellikleri görülebilen cilt tipidir.

- Skincode Yağ Dengeleyici Serum, özellikle karma ve yağlı ciltlerin kullanımına uygun bir üründür.

- Karma ve yağlı cildin dengelenmesine destek olarak fazla yağın neden olduğu reaksiyonların hafifletilmesine katkı sağlar, tahrişlerin yatışmasını destekler.

- Yağ üretimini düzenlemek, gözeneklerin görünümünü azaltmak ve parlaklığı kontrol etmek için cilt ile çalışan ürünün sonuçları oldukça başarılıdır.

- Skincode S.O.S. Oil Control Balancing Serum, çok hafif bir dokuya sahiptir. Bu nedenle cilde kolay uygulanır ve cilt tarafından hızlı bir şekilde emilir.

Kullanım Şekli:

Günlük temizleme ürününüz ile cildinizi temizledikten sonra serumu yüzünüze ve boynunuza uygulayınız. Serum cilt tarafından tamamen emilene kadar yukarı doğru yuvarlak masaj hareketleri ile nazikçe emilimini sağlayın. Ürünün göz çevresi ile temasından kaçınınız.

Kullanım Sıklığı: Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa temizlenmiş cildinize uygulama yapınız.

Ürün İçeriği : 

Aqua, Cyclopentasıloxane, Glycerin, Butylene Glycol, PEG-8, Nylon-12, Dimethıcone, Sorbıtan Oleate, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, DıSodium Edta, Carbomer, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldımethyl Taurate Copolymer, PPG-26-Buteth-26, Squalane, Sodium Hydroxide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Polyacrylate, Pentadecalactone, Polysorbate 60, Alcohol, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Tocopherol, Sorbıtan Isostearate, Lecithin, Pıstacıa Lentıscus Gum, Ascorbyl Palmıtate, Urtıca Dıoıca Leaf Extract, Citric Acid, Ascorbıc Acıd

 

Skincode S.O.S. Oil Control Balancing Serum 30ml'i ve ihtiyacınıza uygun Skincode ürünlerini uygun ve indirimli fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Skincode S.O.S. Oil Control Balancing Serum 30 ml

1599TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim