Splat Silver Diş Macunu 75 ml (S.K.T 08-2026)

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Splat Ürünlerini Gör

44341

4603014009807

55
PİYASA FİYATI 140.00 TL
SATIŞ FİYATI 98 TL
457
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Splat

Ürün Adı: Silver Diş Macunu

Ürün Miktarı: 75 ml

Ürün Özellikleri:

SPLAT® SPECIAL SILVER DİŞ MACUNU – özellikle muhteşem ferah bir nefes için. Aktif gümüş, Çinko Glukonat, Perilla tohumu özü ve Nane özü yağı, uzun süreli ferah bir nefes sağlar. Magnezyum, kalsiyum ve çinko mineralleri ile zenginleştirilmiş hidroksiapatit, doğal kalsiyum laktat ile birlikte diş minesini etkili bir şekilde güçlendirir, hassasiyeti azaltır. Doğal ananas enzimi (Bromelain) ve yuvarlatılmış parlatıcı silika parçacıkları, yüzey lekelerini ve diş plağını temizlemeye yardımcı olurken, Kömür Tozu da kötü kokuları emen hafif aşındırıcı bir parlatma sağlar. Stevia Özü (doğal tatlandırıcı) yumuşak ağız dokularına özen gösterir ve diş eti sağlığını destekler. Papatyadan elde edilen bisabolol diş etlerini güçlendirir. Film oluşturan bir bileşen olan Polydon® (PVP), dişleri koruyucu bir filmle kaplar ve temizlemeye etkin bir şekilde katkıda bulunur. Mentil Laktat, nane özü yağı ve Mentol ile birlikte uzun süreli serinlik ve ferahlık hissi sağlar. Çinko iyonları dişleri çürükten korumaya yardımcı olur. Üç etkili bileşen – gümüş, çinko ve nane sayesinde maksimum nefes tazeliği sağlanır.

Kullanım Şekli: 

Günde en az 2 kez yemeklerden sonra, bezelye büyüklüğünde diş macunu ile fırçalamalıdır.

İçerik:

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Zinc Gluconate, Sodium Benzoate, Mica, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Menthol, Potassium Sorbate, Calcium/Magnesium/Zinc Hydroxyapatite, Xanthan Gum, Perilla Frutescens Seed Extract, Bisabolol, CI 77891, PVP, Menthyl Lactate, Silver, Mentha Piperita Oil, Charcoal Powder, Maltodextrin, Krameria Triandra Root Extract, Ananas Sativus Fruit Extract, Limonene, Citric Acid.

Yorumlar
** Y**
27.11.2023
Teşekkürler

İnanın piyasadaki hemen her macunu denedim çok dikkat ederim çünkü. En iyisini isterim. Bu ürün de gerçekten ilk kullanımda farkı göreceksiniz. Fiyatı da gayet ideal.

A** D**
27.11.2023
Dişeleri bembeyaz yapıyorr

Ben sigara içen biri olarak dişlerimi birçok sigara diş macunlarını denedim ama emin olun bunun kadar beyazlatan görmedim tavsiye ederim sigara kahve ne içerseniz için sararan dişlerinizi bembeyaz yapıyor

T** A**
27.11.2023
Vazgeçmiyeceğiim bir ürün

yıllardır temiz içerikli diş macunu kullanıyorum. ilk defa nefes kokusuna bu kadar etkili olanını buldum. bu üründen asla vazgeçmem

i** g**
29.04.2021
cok hızlı kargolandi hemen elime ulaştı

diger dogal ürünlere göre ferahlatıcı bir ürün

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Splat Silver Diş Macunu 75 ml (S.K.T 08-2026)

98TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim