Sterimar Baby Blocked Nose 50 ml ( Bebek / Çocuk için Tıkalı Burun Hipertonik Okyanus Suyu )

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Sterimar Ürünlerini Gör

50810

3331300097498

5/1
228.75 TL
909
Kişinin Favorisi

Sterimar Baby Blocked Nose 50 ml ( Bebek / Çocuk için Tıkalı Burun Hipertonik Okyanus Suyu )

Sterimar Baby Blocked Nose baby tıkalı burun, soğuk algınlığı, rinit veya sinüzit durumunda 3 aydan büyük bebeklere tavsiye edilmektedir. Burun tıkanıklığını açar ve rahat nefes almayı sağlar. Soğuk algınlığıyla mücadeleye yardım eder ve burun boşluklarını yıkayarak enfeksiyon risklerini sınırlandırır.

KULLANIM:

Spreyi kullanıma hazırlamak için bir kez püskürtün. Başlığı bebeğinizin burun deliğine yavaşça yerleştirin. Her bir burun deliğine 1-2 kez kısa süreyle püskürtün. Burnu silmeden önce fazla çözeltinin akmasını bekleyin. Burun boşluklarının daha derinden temizlenmesi için: Bebeği sırt üstü yatırın; 2 yaş üstü bebekleri oturur vaziyete getirin. Bebeğin başı hafif yana yatmış şekilde, başlığı burun deliğine yerleştirin. Başlığa yaklaşık 2 sn bastırın. Fazla çözeltinin diğer burun deliğinden akmasını bekleyin, ardından burnu silin. Işlemi diğer burun deliğinde tekrarlayın. Her kullanımdan sonra başlığı sabunlu suyla temizleyip kurulayın. Tıkanıklık giderilene kadar günde 2-6 kez veya daha fazla kullanılabilir.

UYARI:

Basınçlı kutu: intiliesa patlayabile, Islan sicak yüzeylerden, krilcimlardan, apk alevlerden ve diğer ateşleme kaynaklarından uzak tutunur. Sigara icilmez. Kullanimdan sonra bile delmeyiniz ya da yakmayingz. Doğrudan günes sigindan koruyunuz. 50°C üzert sicaklıklardan uzak tutunuz Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayiniz.

İÇİNDEKİLER:

Filtrelenmiş 100 doğal ve koruyucu içermeyen deniz suyu STERIMAR mineral tuzlanın ve deniz eser elementlerinin bilinen özelliklerinden yararlanır, bakır ve manganezle zenginleştirilmiştic Deniz suyu: 60 ml (tuz yaid. 19g/1) - Pentahidrat bak tuzu-Monohidrat manganez tuzu-Saf su: 100 ml'ye tamamlayacak kadar. Aseptik olarak ambalajlanmiştir. Basinchkutu Net hacim: 50 ml-Yaklaşık 150 püskür

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Sterimar Baby Blocked Nose 50 ml ( Bebek / Çocuk için Tıkalı Burun Hipertonik Okyanus Suyu )

228.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim