Sterimar Blocked Nose Burun Spreyi 50 ml

Sterimar Blocked Nose Burun Spreyi 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Sterimar Blocked Nose Burun Spreyi 50 ml

Markası : Sterimar Ürünlerini Gör

55183

3331300097382

5/1
228.75 TL
456
Kişinin Favorisi

Sterimar Blocked Nose Burun Spreyi 50 ml

Sterimar Blocked Nose Burun Spreyi tıkalı burun, soğuk algınlığı, rinit veya sinüzit durumunda 3 yaşından büyük çocuklara ve yetişkinlere tavsiye edilmektedir. Burun da oluşan tıkanıklığı hızla açar. Yoğun mukus tabakasını temizler, soğuk algınlığıyla mücadeleye yardım eder ve burun boşluklarını yıkayara enfeksiyon risklerini sınırlandırır.

KULLANIM:

Spreyi kullanıma hazırlamak için bir kez püskürtün. Başınız dik olacak şekilde başlığı burun deliğinize yavaşça yerleştirin. Her bir burun deliğine 1-2 kez kısa süreyle püskürtün. Burnu silmeden önce fazla çözeltinin akmasını bekleyin. -Burun boşluklarının daha derinden temizlenmesi için: Başınızı hafifçe yana eğin ve yukarıda kalan burun deliğinize başlığı yerleştirin. *2-3 saniye sürecek şekilde bir kez püskürtün. Fazla çözeltinin diğer burun deliğinden akmasını bekleyin, ardından burnunuzu silin. Işlemi diğer burun deliğinde tekrarlayın. Her kullanımdan sonra başlığı sıcak suyla temizleyip kurulayın. Tıkanıklık giderilene kadar günde 2-6 kez veya daha fazla kullanılabilir.

UYARI:

Basınçlı kutu: Isıtılırsa patlayabilir. Isidan, sıcak yüzeylerden, kıvılcımlardan, açık alevlerden ve diğer ateşleme kaynaklarından uzak tutunuz. Sigara içilmez. Kullanımdan sonra bile delmeyiniz ya da yakmayınız. Doğrudan güneş ışığından koruyunuz. 50°C üzeri sıcaklıklardan uzak tutunuz. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız.

İÇİNDEKİLER:

Burun, burun tıkanıklığını aktif olarak açan (ozmoz etkisi), insan vücudu hücrelerinden daha yüksek bir tuz konsantrasyonu içeren hipertonik deniz suyu özeltisidir."Filtrelenmiş, 0 doğal ve koruyucu içermeyen deniz suyu STÉRIMAR™, mineral tuzların ve deniz eser elementlerinin bilinen özelliklerinden yararlanır, bakır ve manganezle zenginleştirilmiştir. Deniz suyu: 75 ml - Pentahidrat bakır tuzu - Monohidrat manganez tuzu - Saf su: 100 ml'ye tamamlayacak kadar. Aseptik olarak ambalajlanmıştır. Basınçlı kutu. Net hacim: 50 ml - Yaklaşık 150 püskürtme

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Sterimar Blocked Nose Burun Spreyi 50 ml

228.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim