STİLEVS ZORRO SET13013 SİYAH/MAVİ DİK SÜPÜRGE

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Stilevs Ürünlerini Gör

pr-809037

5/1
364.88 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

body,img,div img {width: 100%;}

Stilevs Zorro Elektrikli Süpürge - Siyah&Mavi

Şık tasarımı, pratik kullanımı ve güçlü emiş gücü ile öne çıkan Stilevs Zorro 1000 Watt elektrikli süpürge, yıkanabilir özellikteki Hepa filtresi ile toz zerrelerini, ev akarlarını ve alerjenlerini içine hapseder. Dikey olarak her zeminde etkili temizlik sağlayan Stilevs Zorro elektrikli süpürge, uzatma borusu olmadan pratik el süpürgesi olarak da kullanılabilir. Ergonomik tasarımı ile rahat hareket etmeye imkan verir, yormayan bir temizlik imkanı sağlar.

Kolay Kontrol, Verimli Temizleme

Şeffaf toz haznesi estetik bir görüntü sunmasının yanında 0.5 litre toz kapasitesine sahiptir. Süpürücü fırça başlığı ve diğer aksesuar başlıkları ile her alan ve zemine uygun temizlik sağlar. Tutma sapında yer alan kolay erişilir kontrol düğmeleri ile rahat bir kulanım sunar. Dar uçlu boru aksesuarı uzatma borusu üzerinde saklanabilir. 6 metre güç kablosu ve uzatma borusu ile geniş bir temizleme alanına erişir.

Teknik Özellikler

Motor Gücü: 1000 Watt Dikey: Var Hepa Filtre: Var Toz Haznesi: Var Toz Hacmi: 0.5 Litre Ürün Rengi: Mavi

Kutu İçeriği

Kompakt bir ürün olan Stilevs Zorro 1000 Watt elektrikli süpürge, gerekli tüm aksesuarları üzerinde bulundurur. Dar uçlu başlık, yıkanabilir bez filtre ve diğer aksesuarlar, garanti belgesi ve kullanım kılavuzu ile birlikte kutu içeriğinde yer alır.

Stilevs Güvencesiyle Pratik Kullanım

Yeni nesil teknolojiler ile pratik kullanım olanaklarını buluşturan Stilevs, elektrikli süpürgelerde ergonomik tasarımları ile öne çıkar. Kullanım rahatlığı ve fiyat politikası ile kullanıcı dostu bir çizgi izleyen Stilevs, yaygın servis ağı ile satış sonrası da kullanıcıları yalnız bırakmaz.

Kullanıcı Dostu Fiyat Düzeyi

Kullanışlı ergonomik yapısı ve çağdaş çizgideki şıklığı ile beğeni toplayan Stilevs Zorro 1000 Watt elektrikli süpürge fiyat açısından kullanıcı dostudur. Makul düzeyde yer alan Stilevs Zorro elektrikli süpürge fiyatlarını inceleyebilir, diğer ürünlerle karşılaştırabilir ve isteseniz hemen satın alabilirsiniz.


Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

STİLEVS ZORRO SET13013 SİYAH/MAVİ DİK SÜPÜRGE

364.88TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim