Strath 100 Tablet

Strath 100 Tablet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Strath 100 Tablet
  • Strath 100 Tablet (Miad 07-2024)

Markası : Strath Ürünlerini Gör

43570

7610715300116

5/1
PİYASA FİYATI 717.75 TL
SATIŞ FİYATI 645.98 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Strath

Ürün Adı: Strath 100 Tablet

Ürün Miktarı: 100 Tablet

Ürün Özellikleri:

- Strath 100 Tablet, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna destek olmak için geliştirilmiş, bitkisel içerikli takviye edici gıdadır.

- Gıda takviyeleri asla dengeli ve yeterli beslenmenin yerine geçemez ve her zaman yeterli ve dengeli bir şekilde beslenmeye özen göstermek gerekir. Ama bazı durumlarda vücut desteğe ihtiyaç duyabilir.

- Kimi zaman vücut direncinin zayıflaması, mevsim geçişleri, soğuk algınlığı ve benzeri nedenlerle beslenme düzenine ek olarak gıda takviyesi yapma ihtiyacı duyabilirsiniz.

- Strath 100 Tablet, özel içeriğiyle size destek olmak için geliştirilmiş bir gıda takviyesidir. Doğal ve bitkisel bir içeriğe sahiptir.

- Strath ürünleri, İsviçre’de doğal malzemeler kullanılarak üretilmektedir.

- Strath 100 Tablet’in içeriğinde Saccharomyces cerevisiae, Melisa, Fesleğen, Frenk Kimyonu, Mayıs Papatyası, Çin Tarçını, Mürver, Rezene, Bayır Turpu, Zufaotu, Lavanta, Maydanoz, Tıbbi Nane, Adaçayı ve Kekik bulunmaktadır.

- Saccharomyces cerevisiae mayası, Zürih Gölü'nün yakınındaki üretim tesislerinde özel patentli formülüyle üretilmektedir.

- Strath 100 Tablet, özel olarak üretilen bitkisel bir mayadan oluşur ve doğal bir maya aromasına sahiptir.

- Antioksidan bir içeriğe sahiptir. Fiziksel ve zihinsel stres dönemlerinde yorgunluğun azaltılmasına ve vücudun zindelik kazanmasına destek olur.

- Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna destek olur. Zihinsel fonksiyonların güçlenmesine katkı sağlar. Vücudun optimum performans göstermesine destek olur.

- Strath 100 Tablet’in içeriğinde, renklendirici madde, koruyucu madde, sentetik madde ve tatlandırıcı yer almamaktadır.

- Strath 100 Tablet, beslenmenize destek olmak için geliştirilmiş, Saccharomyces Cerevisiae ve bitkisel içerik içeren takviye edici gıdadır.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı ve şekli; Gıda takviyesi olarak yetişkinler için günde 3 defa 2 ila 4 tablet yemeklerden önce su ile alınır.

- Tablet çiğnenmeden yutulmalıdır ve bol su ile kullanılması önerilir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız.

- Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine asla geçemez.

- Serin ve kuru bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde saklayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

 Ürün içeriği: Bitkiler ve Saccharomyces cerevisiae [Saccharomyces cerevisiae, Melissa officinalis (Melisa) yaprak ekstresi, Ocimum basilicum (Fesleğen) toprak üstü ekstresi, Carum carvi (Frenk kimyonu) meyve ekstresi, Matricaria chamomilla (Mayıs papatyası) çiçek ekstresi, Cinnamomum cassia (Çin Tarçıni) kabuk ekstresi, Sambucus nigra (Mürver) çiçek ekstresi, Foe- niculum vulgare (Rezene) meyve ekstresi, Cochleria ar- moracia (Bayır Turpu) kök ekstresi, Hyssoppus officinalis (Züfa Otu) toprak üstü ekstresi, Lavandula angustifolia (Lavanta) çiçek ekstresi, Petroselinum crispum (May- danoz) yaprak ekstresi, Mentha piperita (Tibbi Nane) yaprak ekstresi, Salvia triloba (Ada Çayı) yaprak ekstre- si, Thymus vulgaris (Kekik) toprak üstü ekstresi), Misır nişastası, Hacim arttinci: Mikrokristalin selüloz, Jelleş- tirici: Pektin, Topaklanmayı önleyici: Silikon dioksit.

Strath markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Strath 100 Tablet

Bu kategorinin en çok bakılanları

645.98TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim