Supradyn Efervesan 30 Tablet (S.K.T 01-2025)

Supradyn Efervesan  30 Tablet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Supradyn Efervesan  30 Tablet

Markası : Bayer Ürünlerini Gör

42722

8699546020386

55
PİYASA FİYATI 359.90 TL
SATIŞ FİYATI 269.93 TL
905
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Supradyn Efervesan Koenzim Q10 30 Tablet

Marka Adı: Bayer

Ürün Miktarı: Bir kutu içinde 30 tane efervesan tablet mevcuttur.

Ürün Özellikleri:

- Vitaminler, vücudun gelişmesine ve daha sağlıklı olmasına katkı sağlayan, sindirimin düzenlenmesine destek olan, enfeksiyonlara karşı doğal bir kalkan görevi gören doğal bileşiklerdir. Vücudun temel taşlarından biri olan vitaminlerin yetersizliği halinde ciddi sorunlar oluşabilir. Vücut vitamin üretmez. Bu nedenle de ihtiyacımız olanı süt, sebze, meyve ve yoğurt gibi gıdalardan alırız. Bu gıdalar yeterli olarak tüketilmezse devreye vitamin takviyeleri girmektedir. İhtiyacımız olan vitamini gıdalarla alamıyorsak mutlaka takviye gıdalarla durumu desteklememiz gerekir.

- Suprdyn All Day, hızlı yaşam temposu veya günlük işlerinin yoğunluğu nedeniyle bedensel ve zihinsel yönden kendini güçsüz hisseden kişilerin kullanması için üretilmiş bitkisel içerikli vitamin takviyesidir. Efervesan ve tablet formlarda satışa sunulan Supradyn vitamin hapları ihtiyacımız olan vitamin ve mineralleri alamamıza katkı sağlayan ürünlerdir.

- Supradyn Efervesan Koenzim Q10 30 Tablet, bir bardak suyun içinde eritilerek alınan, vücut direncini ve gücünü arttırmaya destek olan vitamin takviyesidir. Fiziksel kondüsyonu yükselterek, bedenin daha zinde olmasına katkı sağlar.

- Portakal aroması içeren Efervesan tabletin içeriğinde birden fazla vitamin ve mineral vardır. Bunula birlikte ürün içeriğinde, vücudun zararlı moleküllere karşı korunmasına destek olan Koenzim Q10 bulunur.

- Koenzim Q10 içeren tablet, antioksidan özelliği sayesinde bağışıklık sisteminin güçlenmesine de destek olur.

- Tatlandırıcı içeren tablet, sabahları daha rahat uyanmanızı ve uykusuz kaldığınızda kendinizi güçsüz veya yorgun hissetmemenizi destekleyen bir multivitamindir.

- Yorgunluk hissinin azaltılmasına katkı sağlayarak vücuda enerji veren Supradyn Efervesan Koenzim Q10 30 Tablet, spor yapanlar için de uygun bir üründür. Performansın artmasına destek olur.

- Takviye edici gıdaların hiçbir zaman normal beslenmenin yerine geçmeyeceği unutulmamalıdır. Özellikle Supradyn Efervesan Koenzim Q10 30 Tablet kullanıyorsanız başka multivitamin takviyeleri alınmaması önerilir.

Kullanım Şekli: Tok karnına 1 bardak suyun içerisinde eritilerek tüketilmesi gerekir. Maksimum fayda görebilmeniz için tableti düzenli olarak kullanmanız gerekir.

Kullanım Sıklığı: Tok olmak şartıyla günün herhangi bir saatinde bir bardak suyun içine 1 adet Supradyn Efervesan Koenzim Q10 tablet alınması önerilir. Tavsiye edilen miktarı aşmamak gerekir.

İçeriğinde A1, B1, B2, B6, B12, D ve K vitaminleri barındıran, bu vitaminler sayesinde vücudun daha aktif ve güçlü olmasını destekleyen Supradyn Efervesan Koenzim Q10 30 Tablet, en uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Sitemizi tercih ederek ürünü daha uygun fiyata satın alacağınız gibi tablet hakkında ve Supradyn All Day ürünleri hakkında detaylı bilgiye de sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
d** a**
24.11.2023
demet akbağ özer

fiyati cok uygun aldim surekli babam icin aliyorum tavsiye ederim<br /> <br /> <br /> <br />

z** **
24.11.2023
zeynep çınar

kış aylarinin kurtarıcısı diyebilirim fiyatı da piyasaya göre uygun indirimdeyken almıştım<br /> <br /> <br />

n** s**
24.11.2023
necmi satar

surekli kullandığım bi ürün stok yaptım.paketleme çok iyiydi<br /> <br />

S** **
16.03.2022
güzel ürün

Güzel bir ürün sürekli kullanıyorum

K** A**
16.03.2022
çok güzel

Güzel bir ürün sürekli kullanıyorum.

A** y**
16.03.2022
Memnun kaldım.

Enerji veriyor ancak sabah ya da öğle içilmeli.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Supradyn Efervesan 30 Tablet (S.K.T 01-2025)

269.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim