Sustenium Triple Action CoQ-10 30 Tablet

Sustenium Triple Action CoQ-10 30 Tablet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Sustenium Triple Action CoQ-10 30 Tablet

Markası : Sustenium Ürünlerini Gör

42725

8699832010152

5/1
280 TL
1809
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Sustenium Triple Action CoQ-10

Marka Adı: Sustenium

Ürün Miktarı: Bir kutu içerisinde 30 tablet takviye edici gıda bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Sağlığımız için vitamin ve mineraller çok önemlidir. Bu besin maddelerini yiyeceklerden doğal olarak temin ederiz. Ancak, yoğun iş hayatı ve meşguliyetler düzenli beslenmeyi bazen zorlaştırabilir. Bu aşamada devreye gıda takviyeleri girmektedir. Özellikle yaşı ilerlemiş ve kronik rahatsızlığı olan kişilerin besin ihtiyaçları artabilir ve tüketilen gıdalara ek olarak, besin takviyeleri kullanmaları gerekebilir.

- Takviye edici gıdalar, yeterli ve dengeli tüketilemeyen besinlere duyulan ihtiyacın karşılanması için kapsül, toz ve sıvı formlarda bulunan ürünlerdir. İçerdiği besin maddeleri ise, vitaminler, mineraller, amino asitler, probiyotikler ve enzimlerdir. Besin destek ürünleri, sağlıklı bir beslenmenin yerini almamalı, diyete ek olarak tüketilmelidir.

- Sustenium markasının üretmiş olduğu Triple Action CoQ-10 30 Tablet, besin-gıda takviyeleri arasında yer alan bir multivitamindir. Ürün, vücudun ihtiyacı olan vitamin ve minerallerin karşılanmasına destek olarak gün boyu enerjik kalınmasına katkı sağlar.

- Vitamin ve mineral salınımını, 3 katmanlı teknoloji ile 3 farklı aşamada düzenleyen bir multivitamindir ve resveratrol ile desteklenmiştir.

- Günlük vitamin ihtiyacının karşılanmasına destek olan Sustenium Triple Action CoQ-10 30 Tablet, vücut enerjisinin artırılmasına katkı sağlayarak, halsizlik ve durgunluğun azaltılmasında oldukça etkilidir. Özellikle yaşam temposunun arttığı zamanlarda, stresli ve yoğun dönemlerde tercih edebileceğiniz bir gıda takviyesidir.

- İçeriğinde birçok vitamin ve mineral barındırarak Koenzim Q10 formülü içeren tablet, vücut tarafından üretilmeyen C vitamininin alınmasına da katkı sağlar. Ürün aynı zamanda güçlü bir antioksidan desteği içerir.

- İçeriğinde bulunan E vitamini cildin beslenmesinde etkiliyken, Biotin desteği de saç ve tırnak sağlığının korunmasında oldukça etkilidir.

- Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Sustenium Triple Action CoQ-10 30 Tablet gluten içermez.

Kullanım Şekli: Tüketildiği andan itibaren kırk beş dakika içinde emilime uğrayan tabletin sabahları kahvaltı sonrasında bir bardak su ile içilmesi önerilir. Sıcak su ile kullanılması tavsiye edilmez.

Kullanım Sıklığı: Günde bir tablet kullanılması uygundur. Tüketim saatlerinin yaklaşık olmasına özen gösteriniz. Mesela her sabah aynı saatlerde alabilirsiniz. Tableti, tavsiye edilen miktarda kullanınız.

Yenilikçi, ihtiyaca yönelik ve maksimum oranda ihtiyaçları karşılayan farklı formları ile sadece vitamin ve mineral değil, bir yaşam stili olan Sustenium, vitaminden daha fazlasını sunmayı hedeflemiştir. Sustenium Triple Action CoQ-10 30 Tablet'i uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilir, marka ve ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Sustenium Triple Action CoQ-10 30 Tablet

280TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim