Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel 200 ml

 Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel 200 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  •  Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel 200 ml

Markası : Synchroline Ürünlerini Gör

30212

8023628900936

5/1
152.54 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel 200 ml

Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel 200 ml

Marka Adı: Synchroline

Ürün Adı: Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri:  Hassas, kızarıklık sorunu yaşayan, rozaseye meyilli ciltlerin temizliğinde kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Cildi temizlerken nazikçe temizler ve cildi kurutmaz. Cilt hassasiyetini yatıştırmaya yardımcı olur. Makyaj temizliğinde de kullanıma uygundur. Pamuk ile cilde uygulanabilir ve su ile durulanarak ciltten çıkarılabilir.

Sonuç: Çok hassas ciltleri nazikçe temizlemeye yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Günde iki kez ıslak cilde masaj yaparak uygulanır ve ılık su ile iyice durulanır. Uygulama sırasında göz çevresinden uzak tutmaya dikkat etmelisiniz.

 

Her cildin kendine has bir özelliği vardır. Farklı cilt tiplerinin farklı ihtiyaçları bulunur. cilt bakımında cilt tipine uygun ürünlerin seçimini yapmak oldukça önemlidir.

Synchroline markasındaki ürünler, farklı cilt tipleri ve ihtiyaçları düşünülerek geliştirilmiştir.

Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel, aşırı hassas, rozasea meyilli, kızarıklık ve kılcal damar görüntülerinin olduğu ciltlerde temizlik sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Rosacea genellikle açık renkli, beyaz tenli ciltlerde görülür. Bu cilt problemini yaşayan kişilerin beslenmelerine dikkat etmeleri ve güneşten korunmaları ve cilt bakımına özen göstermeleri gerekir.

 

Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel, cildi narince temizlerken cilt hassasiyetini de gidermeye çalışır. Cildin hassaslaşması, toleransının da düşmesine sebep olabilir. Bu sebeple cildi temizlerken kurutmayan özellikte ürünler kullanılmalıdır.

Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel, 200 ml’ lik boyutu ile Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel 200 ml

152.54TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim