Teoxane Advanced Perfecting Shield Spf30 50 ml

Teoxane Advanced Perfecting Shield Spf30 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Teoxane Advanced Perfecting Shield Spf30 50 ml

Markası : Teoxane Ürünlerini Gör

40664

3401381303860

55
PİYASA FİYATI 2,731.25 TL
SATIŞ FİYATI 2185 TL
456
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Teoxane Advanced Perfecting Shield Spf30 50ml

Marka Adı: Teoxane

Ürün Adı: Teoxane Advanced Perfecting Shield Spf30

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

- Ürün ciltteki ton eşitsizliklerini gidermeye, cilde yaşlanma karşıtı bakın yapmaya, pürüzsüz bir cilt görünümü yaratmaya, cildi güneşin zararlı etkilerine ve hasarına karşı korumaya yardım etmek üzere geliştirilmiş güneş koruyucu bakım kremidir.

- Güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı cilde direnç kazandırmaya, cildi güneşin zararlı UV ışınlarının yıpratıcı etkilerine karşı korumaya yardım eder.

- Cildin güneş kaynaklı yaşlanmasının önüne geçmeye, ciltte kırışıklık, leke ve ince çizgi gibi yaşlanma belirtilerinin oluşmasının önüne geçmeye yardım eder.

- Ürün, cilt dokusunun beslenmesine, sağlıklı bir cilt görünümü elde edilmesine destek olur.

- Ürün içeriğindeki aktif bileşenlerle cilde aydınlık bir görünüm kazandırmaya, cilt dokusunu beslemeye yardım eder.

- Güneş ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı dirençsiz olan cildin direncini arttırmaya, daha güçlü ve dayanıklı bir cilt oluşturmaya yardım eder.

- Cildin nem kazanmasına, nem dengesinin düzenlenmesine yardım eder.

- Ürün ışık yansıtıcı pigmentlerle renklendirilmiştir. Bu sayede tüm cilt renklerine kolayca uyum sağlayabilir, cildin aydınlanmasına ve daha canlı, daha ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardım eder.

- Anti aging özelliğe sahip olan ürün, ciltte oluşmuş olan kırışıklık, ince çizgi ve leke gibi yaşlanma belirtilerinin görünümünü hafifletmeye, cilde daha genç ve taze bir görünüm kazandırmaya destek olur.

- İçeriğindeki aktif bileşenlerle cilt tonunu eşitlemeye, cilde aydınlık bir görünüm kazandırmaya, ciltteki ton eşitsizliklerini gidermeye destek olur.

- Güçlü antioksidanlarla zenginleştirilmiş olan ürün cildin yaşlanma belirtilerinin önüne geçmeye, cildin tazeliğini daha uzun süre muhafaza edebilmesini sağlamaya yardım eder.

- Teoxane Advanced Perfecting Shield Spf30, cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı yüksek oranda korumaya, cildin yaşlanma belirtilerine karşı direnç kazanmasını sağlamaya, cildi nemlendirmeye, cilt tonunu eşitlemeye ve daha canlı, sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşulmasını sağlamaya yardım eder.

Kullanım Şekli: Ürünü güneş ışınlarına maruz kalmadan 30 dakika kadar önce yüz ve boyun bölgenize nazikçe uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Güneş koruyucu ürünlerin yaklaşık 2 saatte bir yenilenmesi tavsiye edilir.

Ürün İçeriği : 

AQUA (WATER), DIISOPROPYL SEBACATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GLYCERIN, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, METHYLPROPANEDIOL, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, PHOSPHATE BUFFERED SALINE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, GLYCERYL STEARATE, DECYL GLUCOSIDE, ISODECYL NEOPENTANOATE, LAURYL LACTATE, CARBOMER, CETETH-10 PHOSPHATE, DICETYL PHOSPHATE, CHLORPHENESIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ARGININE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77492 (IRON OXIDES), CAPRYLHYDROXAMIC ACID, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, DISODIUM EDTA, THIOCTIC ACID, C12-13 ALKYL GLYCERYL HYROLYZED HYALURONATE, DECARBOXY CARNOSINE HCL, O-CYMEN-5-OL, SODIUM PCA, SILICA, SODIUM LACTATE, PROPYLENE GLYCOL, CI 77491 (IRON OXIDES), DISODIUM ACETYL GLUCOSAMINE PHOSPHATE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER-2, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 20, BHT, LECITHIN, GLUTATHIONE, ALCOHOL DENAT., PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, POLYQUATERNIUM-7, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PYRIDOXINE HCL, ACETYL CYSTEINE, LYSINE HCL, VALINE, ISOLEUCINE, LEUCINE, THREONINE, GLYCINE, ZINC ACETATE, PROLINE, COPPER SULFATE

Teoxane markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
C** U**
10.12.2022
Teşekkür

Hızlı,özenli kargo,orijinal ürün müşteri hizmetleri ve whatsup iletişim hattının inanılmaz ilgisi çok teşekkür ederim

C** U**
10.06.2022
Çok teşekkür ederim

Süper hizmet,hızlı kargo ,ilgili satıcı iyiki varsınız

C** U**
27.01.2022
Teşekkürler

Müşteri hizmetlerinin ilgisi hızlı kargo ve minik hediyeler için çok teşekkür ederim.yıllardır kullandığım orjinal ürün

  • 1 Kişi bu yorumu beğendi

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Teoxane Advanced Perfecting Shield Spf30 50 ml

2185TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim