Tepe Angle Arayüz Diş Fırçası 0.8mm Yeşil 6 lı Paket

Tepe Angle Arayüz Diş Fırçası 0.8mm Yeşil 6 lı Paket
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Tepe Angle Arayüz Diş Fırçası 0.8mm Yeşil 6 lı Paket

Markası : TePe Ürünlerini Gör

41699

7317400011622

5/1
PİYASA FİYATI 199.90 TL
SATIŞ FİYATI 179.91 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Tepe Angle Arayüz Diş Fırçası 0.8mm Yeşil 6 lı Paket

Marka Adı: Tepe

Ürün Miktarı: 1 pakette 6 adet arayüz Diş Fırçası bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Arayüz fırçaları diğer bir adı ile diş arası fırçası, özellikle diş eti çekilme problemi yaşayanların, ortodontik diş teli işlemi görenlerin ve yapısal olarak diş aralarında boşluk olan kişilerin tercih ettiği fırçalardır.

- Diş fırçasının ulaşamadığı yerlere ulaşarak etkili bir temizlik gerçekleştirir. Ulaşılması zor yerlerdeki yemek kalıntılarının temizlenmesine destek olur. Piyasada uzun saplı veya sapsız şekilde bulunan küçük diş fırçaları diş arasındaki boşluğa göre farklı ebatlardadır.

- Tepe Angle Arayüz Diş Fırçası 0.8mm Yeşil 6 lı Paket, diş fırçasının ulaşamadığı yerlerde etkili bir temizlik gerçekleştirmek için tasarlanmış, açılı uzun arayüz fırçasıdır.

- Yeşil bir renge sahip olan ürün, özel olarak dizayn edilmiş sap kısmı ve özel seçilmiş kılları sayesinde dayanıklılık ve etkili temizlik imkanı sunar.

- Ekstra yumuşaklık için plastikten kaplanmış olan arayüz fırçası, geniş ve uzun sapı ile rahat ve kuvvetli kavranarak kullanım kolaylı sağlar.

- Ergonomik tutumu ile rahatlıkla kullanılan ürünün renk kodları, arayüz fırçasını kullanan kişinin hangi fırçayı kullandığını hatırlamasına destek olan önemli bir detaydır.

- Arayüz fırçaları, diş fırçası ile dişlerin temizlenmesinden sonra kullanılır. Dişler arasında ileri geri hareket ettirilerek temizlik gerçekleştirilir.

- Günlük diş fırçalama işleminden sonra Tepe Angle Arayüz Diş Fırçasını kullanarak diş aralarının daha etkili bir şekilde temizlenmesine destek olabilirsiniz.

- Arayüz fırçalarını diş doktorunuzun tavsiyesi üzerine satın almalısınız. Çünkü yanlış ebatlarda veya size uygun olmayan arayüz fırçaları dişlerde ağrıya ve hassasiyete sebep olabilir.

- Tepe markasının bu ürünü 0.8 mm'lik bir ebata sahiptir. İmpilant ve ortodontik apareylerin temizliğide etkili bir kullanım sağlar.

- İçerdiği tel plastik ile kaplı olduğu için diş ve diş etine zarar vermez.

- Yapılan çalışmalarda diş arası fırçalarının diş ipi ile beraber kullanımında plağın azaldığı tespit edilmiştir.

- Diş teli takılma işlemi gören ve diş eti çekilme problemi yaşayan kişilerin arayüz fırçası kullanması önerilir. Çünkü diş teli arasındaki boşlukları diş fırçası temizlemeyebilir.

Kullanım Şekli: Dişlerinizi fırçaladıktan sonra arayüz fırçasını diş aralarında ileri geri hareket ettirerek güzelce temizleyiniz. Her diş arası en az 10 saniye kadar fırçalanmalıdır. Fırçalama işlemi bittikten sonra ağız suyu veya çeşme suyu ile ağız güzelce çalkalanmalıdır.

Kullanım Sıklığı: Arayüz fırçası günde 1 veya 2 defa kullanılmalıdır. Diş fırçası kadar uzun süre kullanılamayan ürün, 20-25 gün kullanılmalıdır.

Tepe Arayüz Fırçaları, İsveç Diş Hekimliği ve Internasyonel Diş Hekimlerinin tecrübeleri ile geliştirilmiştir. Tepe Angle Arayüz Diş Fırçası 0.8mm Yeşil 6 lı Paket'i satın almak için ucuzluğun adresi Turuncu Kasa'yı tercih edebilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Tepe Angle Arayüz Diş Fırçası 0.8mm Yeşil 6 lı Paket

179.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim