TEPE Blister Arayüz Diş Fırçası Pembe 0.4 mm 6 lı

TEPE Blister Arayüz Diş Fırçası Pembe 0.4 mm 6 lı
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • TEPE Blister Arayüz Diş Fırçası Pembe 0.4 mm 6 lı

Markası : TePe Ürünlerini Gör

43307

7317400011684

5/1
PİYASA FİYATI 199.90 TL
SATIŞ FİYATI 179.91 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: TePe

Ürün Adı: TePe Blister Diş Arası Pembe 0.4 mm 6 lı

Ürün Miktarı: 1 Pakette 6 Adet

Ürün Özellikleri: 

- TePe Blister Diş Arası Pembe 0.4 mm 6 lı, diş arası boşlukları rahat ve güvenli bir şekilde temizlemeye katkı sağlayan diş bakım ürünüdür.

- TePe, 1965 yılında kurulan özel bir İsveç şirketidir. Vizyonumuz insanların dişlerini ömür boyu sağlıklı tutabilmelerine destek olmaktır.

- Koruyucu diş bakımı, diş arası temizliği ve ağız sağlığı ile genel sağlık arasındaki bağlantının bilincini artırmayı amaçlıyoruz.

- Yüksek kaliteli, işlevsel ürünlerimiz ve çözümlerimiz sayesinde, herkes için ağız sağlığını mümkün kılmak için çalışıyoruz.

- İnterdental fırçalar, diş fırçaları ve özel fırçalarımızla, dünya çapında 60 ülkede tüketiciler ve diş hekimleri tarafından günlük olarak kullanılmaktadır.

- Orijinal TePe Blister arayüz fırçalarının, çok dar ve geniş diş arası bölgeleri için farklı tip ve renkte çeşitleri bulunmaktadır. Renk kodları sayesinde hangi fırçayı kullandığınızı kolaylıkla hatırlarsınız.

- TePe Blister Diş Arası Pembe 0.4 mm, 6’lı paket şeklinde hizmetinize sunulmuştur. Her bir arayüz fırçası ortalama 20 - 25 gün kullanılabilmektedir.

- Diş araları, diş plaklarının oluşumuna ve yerleşmesine elverişli alanlardır. Bu bölgelerde biriken artıklar ve plaklar sebebiyle dişler ve diş etleri hasara uğrayabilir ve bu sürecin sonu ise kötü bir ağız kokusuyla sonuçlanabilir.

- Bu nedenle düzenli olarak diş aralarının temizlenmesi gerekmektedir ve bunu yapmanın en kolay yolu ise arayüz fırçalarıdır.

- TePe Blister Diş Arası Pembe 0.4 mm, diş fırçasının ulaşmakta zorlandığı alanlara rahatlıkla ulaşmanıza ve diş aralarında biriken artıkların temizlenmesine destek olur.

- TePe Blister Diş Arası Fırçası’nın uzun araştırmalar sonucu elde edilen eşsiz geniş sap kısmı, kullanıcıya rahat ve kuvvetli kavrama kolaylığı sağlamaktadır.

- İçerdiği tel plastikle kaplı olduğu için dişe ve diş etlerine zarar vermez.

- Arayüz fırçalarımız İsveç Diş Hekimliği ve uluslar arası diş hekimlerinin tecrübeleri ile bağlantılı olarak geliştirilmiştir.

- Benzersiz dizayn edilmiş sap kısmı ve özel seçilmiş kıllar, dayanıklılık ve temizliği garanti etmektedir.

- Çalışmalar gösteriyor ki diş arası fırçasının diş ipi ile beraber kullanımı sadece plağı uzaklaştırmaya destek olmakla kalmayıp aynı zamanda daha kolay uygulanmasına imkan vermektedir.

- TePe Blister Diş Arası Pembe 0.4 mm, diş fırçasının ulaşmakta zorlandığı alanlara rahatlıkla ulaşmanıza ve diş aralarında biriken artıkların temizlenmesine destek olan arayüz fırçasıdır.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Fazla bastırmadan nazik hareketlerle diş aralarına uygulayınız.

- Ara yüz fırçasını her kullanım sonrası iyice temizleyiniz.

 

TePe markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

TEPE Blister Arayüz Diş Fırçası Pembe 0.4 mm 6 lı

179.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim