TTO Terex Sprey 50 ml

TTO Terex Sprey 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • TTO Terex Sprey 50 ml

Markası : Tto/Tea Tree Oil Ürünlerini Gör

30036

8680145080055

5/1
135 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

TTO Terex Sprey 50 ml :

TTO Terex Sprey 50 ml

Marka Adı : TTO

Ürün Adı : TTO Terex Sprey

Ürün Miktarı : 50 ml.

Ürün Özellikleri : Aşırı terleme ve ter kokusu, ayak kokusu sorunu yaşayan kişiler için tasarlanmış bir üründür. Sprey formu ile uygulaması kolaydır. Ter yoğunluğunu azaltmaya yardım eder. Koltuk altı, eller ve ayaklarda kullanıma uygundur. İçeriğinde bulunan Tea Tree Oil yağı organik sertifikalıdır.

Sonuç : Ter kokusu ve yoğun terleme sorunu ile savaşmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli : Gece yatmadan önce terlemenin en fazla görüldüğü bölgeye uygulanır. Kullanmaya başladığınız ilk günler her gece düzenli olarak kullanılmalıdır. Sorunlarınız azaldıkça ürünü kullanmaya ara vermeniz gerekmektedir.

İçerik : Aliminium Chlorid, Terpinen -4 (tea tree oil), denature alchol, deiyonize aqua içerir.

Şimdi bu sorununuz için bir ürün var Jeomed firması tarafından üretilen TTO markasına ait TTO Terex Sprey 50 ml, aşırı terleme yaşadığınız bölgelerde kullanılarak terleme miktarını azaltmaya yardım eder, ayrıca ter kokusuna, tahriş, pişik oluşumlarına karşı da koruma sağlamaya yardımcıdır.

TTO Terex Sprey 50 ml

Her insanın özellikleri farklıdır. Cilt yapısı, beden yapısı, beslenme şekli, fiziksel özellikleri birbirine benzemez buna göre ihtiyaçları ve sorunları da birbirine benzemeyebilir. Ancak bazı şeyler yaşamın doğal sürecinde vardır. Örneğin hepimiz acıkırız, susarız, yoruluruz, terleriz, uyuruz bunlar ise değişmez.

Ancak herkes farklı zamanlar da yorulur, enerjileri farklıdır, kimisi az bir yemekle doyarken kimisi iki tabak yemekle doyar ya da bazı kişiler normal şekilde terlerken bazı kişilerin ter bezleri daha aktif olarak çalışır. Yoğun terleme de kişilerin pek çoğu için sorundur. Koltuk altının ıslak görüntüsü kişi için rahatsızlık vericidir, ayrıca bu durum karşı tarafa da son derece itici gelebilmektedir.

Genellikle yoğun terleme yaşayan kişilerin sadece koltuk altı değil, elleri, ayakları ve vücudu da fazla terler ve ıslanır. Ter vücutta kaldığı sürece koku oluşmasına da neden olur.

TTO Terex Sprey kullanarak aşırı terleme sorununuzla savaşabilirsiniz. Düzenli kullanımla ter miktarını azaltmaya yardım eder. Göz ve baş bölgesinde kullanıma uygun değildir. El, ayak, bacak, kollar, koltuk altı gibi bölgelerde kullanılabilir.

Vichy Deo Stress Deodorant Roll-On, terlemeyi dengelemeye ve ter kokusuna karşı koruma sağlamaya yardımcı bir üründür.Odor Eaters Koku Giderici Ayak ve Ayakkabı Spreyi de sizi ayak kokularına karşı korumaya yardım edecektir.

TTO Terex Sprey 50 ml, Turuncu Kasa sayfalarında ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

TTO Terex Sprey 50 ml

135TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim